אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
אני חושב שיש לנו תשתית למשחק גמר סופר מרתק!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
ועם חצי אולם ריקDivineComedy כתב:אני חושב שיש לנו תשתית למשחק גמר סופר מרתק!

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
No worries, next year Maccabi TA will be in the final, especially for you 

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1438880
מכבי ת"א יודעת שבאירופה כבר אין לה סיכוי אז היא מנסה להיפטר מארויו והחוזה הענק שלו כמו שירושלים זרקה את מרקוס סלייטר. מפיצים לתקשורת שהייתה הפרת משמעת, וכך יש "סיבה" להתיר את החוזה.
מכבי ת"א יודעת שבאירופה כבר אין לה סיכוי אז היא מנסה להיפטר מארויו והחוזה הענק שלו כמו שירושלים זרקה את מרקוס סלייטר. מפיצים לתקשורת שהייתה הפרת משמעת, וכך יש "סיבה" להתיר את החוזה.
-
- בריל!
מזל טוב לחולון על משחק גמר ענק ומרגש. אין ספק שהיה חסר לי לא להיות שם הערב, אבל שתי הקבוצות נתנו משחק פשוט גדול. טוב לראות את הכדורסל הישראלי פורח בלי מכבי תל אביב ובלי הפועל ירושלים.
וטולברט פסיכופט! אין מילה אחרת...
וטולברט פסיכופט! אין מילה אחרת...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לצערי לא ראיתי, אבל עונה שנייה ברציפות, חולון, סל בשנייה האחרונה בצד השמאלי של נוקיהו, ותואר נוסף 

-
- בריל!
איכס איזה משחק גועלי היה היום! ממשיך את התקופה העלובה של הפועל בליגה מלפני הגביע!
לא יכול להיות שנשחק בלי הגנה בכלל, זה פשוט בושה. שחקנים אל נותנים חצי ממה שנתנו בתחילת העונה, הכל בגלל השטות הזאת שקוראים לה פיינל פור בליגה.
כשהמיקום שלך לא חשוב, אתה מזלזל חצי ליגה ואז חוטף 108 פאקינג נקודות מקבוצה כמו רמת גן.
גודס אחרי כל התשבוחות מראה כמה עוד יש לו ללמוד, גם ביחסים עם שחקנים בקבוצה.
פשוט בושה של ערב.
לא יכול להיות שנשחק בלי הגנה בכלל, זה פשוט בושה. שחקנים אל נותנים חצי ממה שנתנו בתחילת העונה, הכל בגלל השטות הזאת שקוראים לה פיינל פור בליגה.
כשהמיקום שלך לא חשוב, אתה מזלזל חצי ליגה ואז חוטף 108 פאקינג נקודות מקבוצה כמו רמת גן.
גודס אחרי כל התשבוחות מראה כמה עוד יש לו ללמוד, גם ביחסים עם שחקנים בקבוצה.
פשוט בושה של ערב.
-
- בריל!
מכבי מאבדת גם את דאור פישר? האם רוחו של ויל ביינום עדיין מרחפת מעל?
http://one.co.il/Article/133062.html
-
- דרימיסט מתקדם
אותך אני זוכר מצ'ה.. נחמד.ufomatan כתב:מכבי מאבדת גם את דאור פישר? האם רוחו של ויל ביינום עדיין מרחפת מעל?
ב2 מילים- הפועל ירושלים

"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
-
- בריל!
איי גדול! ברוך הבא לבית השני שליKמיתי כתב:אותך אני זוכר מצ'ה.. נחמד.ufomatan כתב:מכבי מאבדת גם את דאור פישר? האם רוחו של ויל ביינום עדיין מרחפת מעל?
ב2 מילים- הפועל ירושלים

דיון הכדורסל כאן הוא 3 אנשים בערך אבל הוא מבדר...
-
- דרימיסט מתקדם
אז עכשיו הוא 4ufomatan כתב:איי גדול! ברוך הבא לבית השני שליKמיתי כתב:אותך אני זוכר מצ'ה.. נחמד.ufomatan כתב:מכבי מאבדת גם את דאור פישר? האם רוחו של ויל ביינום עדיין מרחפת מעל?
ב2 מילים- הפועל ירושלים![]()
דיון הכדורסל כאן הוא 3 אנשים בערך אבל הוא מבדר...

"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
אתם מוזמנים להכניס גם אותי לספירה..צריך קצת קונטרה לכל אוהדי הפועל שיש פה 

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
-
- בריל!
חחחח חזק... אני חושב שמתוך 6 אנשים שכותבים כאן 3 אוהדי הפועל, 1 אוהד "מכבי" חולון, ואולי עוד 2 אוהדי מכבי תל אביב (או שאני מתבלבל ואין כאן אוהדי מכבי תל אביב וזה יהיה מוזר מאוד)TMOLS כתב:אתם מוזמנים להכניס גם אותי לספירה..צריך קצת קונטרה לכל אוהדי הפועל שיש פה
-
- דרימיסט מתקדם
לא ציפיתי מאוהד הפועל ירושלים לשגיאה דקדוקית מרה שכזאת.ufomatan כתב:חחחח חזק... אני חושב שמתוך 6 אנשים שכותבים כאן 3 אוהדי הפועל, 1 אוהד "מכבי" חולון, ואולי עוד 2 אוהדי מכבי תל אביב (או שאני מתבלבל ואין כאן אוהדי מכבי תל אביב וזה יהיה מוזר מאוד)TMOLS כתב:אתם מוזמנים להכניס גם אותי לספירה..צריך קצת קונטרה לכל אוהדי הפועל שיש פה
למכבי תל אביב אין אוהדים, אולי אולי יש להם אוהדות.

-
- בריל!
Kמיתי כתב:לא ציפיתי מאוהד הפועל ירושלים לשגיאה דקדוקית מרה שכזאת.ufomatan כתב:חחחח חזק... אני חושב שמתוך 6 אנשים שכותבים כאן 3 אוהדי הפועל, 1 אוהד "מכבי" חולון, ואולי עוד 2 אוהדי מכבי תל אביב (או שאני מתבלבל ואין כאן אוהדי מכבי תל אביב וזה יהיה מוזר מאוד)TMOLS כתב:אתם מוזמנים להכניס גם אותי לספירה..צריך קצת קונטרה לכל אוהדי הפועל שיש פה
למכבי תל אביב אין אוהדים, אולי אולי יש להם אוהדות.

- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
וואוו וואו ואוו להרגיע!
אם מצליחים להתעלם מאוהדי החליפות ומתייחסים רק לחבר'ה האמיתיים, תראו שאנחנו האוהדים הכי טובים שיש
(וכל קבוצה שמשחקת בנוקיה אומרת את זה, ככה שזה אפילו לא נושא לויכוח
)

אם מצליחים להתעלם מאוהדי החליפות ומתייחסים רק לחבר'ה האמיתיים, תראו שאנחנו האוהדים הכי טובים שיש

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
-
- בריל!
ברצינות עכשיו- למכבי יש אולי 2000 אוהדים אמיתיים, ואני לארג' איתכם. כל השאר זה אנשים שבאים כדי להראות ולא כדי לעודד, אבל זה משהו שנוצר בגלל ההנהלה של מכבי והחוסר שובע הבלתי נגמר ובלתי מתפשר שלה. העובדה שמכבי לא מוכנה לקבל בכלל תחרות בליגה ומוכנה לטרפד אותה בכל מחיר, רק מראה לאוהדים שלה שהפסד זה כמו אסון גדול, ולהפסיד תואר זו עילה להכניס מאמן לצינוק.TMOLS כתב:וואוו וואו ואוו להרגיע!![]()
אם מצליחים להתעלם מאוהדי החליפות ומתייחסים רק לחבר'ה האמיתיים, תראו שאנחנו האוהדים הכי טובים שיש(וכל קבוצה שמשחקת בנוקיה אומרת את זה, ככה שזה אפילו לא נושא לויכוח
)
ככה האוהדים יוצאים עלובים כמו ה-8000 האחרים שממלאים את נוקיהו ביורוליג...
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
מה שאמרת על הנהלת מכבי זה מכביזם, אתה יכול לאהוב את זה או לא-אבל מכביזם (כמו שאני רואה את זה לפחות) זה לא להתפשר על הפסדים (והפסד זה כן אסון גדול. והכי כואב-שבשנים האחרונות זה בעיקר בגלל ההנהלה (או כץ&פדרמן) עם הגימיקים הטיפשיים שלה).ufomatan כתב:ברצינות עכשיו- למכבי יש אולי 2000 אוהדים אמיתיים, ואני לארג' איתכם. כל השאר זה אנשים שבאים כדי להראות ולא כדי לעודד, אבל זה משהו שנוצר בגלל ההנהלה של מכבי והחוסר שובע הבלתי נגמר ובלתי מתפשר שלה. העובדה שמכבי לא מוכנה לקבל בכלל תחרות בליגה ומוכנה לטרפד אותה בכל מחיר, רק מראה לאוהדים שלה שהפסד זה כמו אסון גדול, ולהפסיד תואר זו עילה להכניס מאמן לצינוק.TMOLS כתב:וואוו וואו ואוו להרגיע!![]()
אם מצליחים להתעלם מאוהדי החליפות ומתייחסים רק לחבר'ה האמיתיים, תראו שאנחנו האוהדים הכי טובים שיש(וכל קבוצה שמשחקת בנוקיה אומרת את זה, ככה שזה אפילו לא נושא לויכוח
)
ובקשר לאוהדי החליפות-יש הרבה מה לחפור על זה אבל אנחנו חושבים בערך אותו דבר אז אני לא בטוחה אם יש טעם לזה בכלל.

אני רק אחזק את מה שאמרת-הנהלת מכבי הפכה את הקבוצה לאיזשהו מותג בזכות ההצלחה האדירה באירופה (ועוד כל מיני דברים שיווקיים אני מניחה), ומה לעשות, אנשים שאוהבים להיראות 'חייבים' שיהיה עליהם מותג. ככה שזה מין מצב פסיכי כזה שלדעתי היה קורה לכל קבוצה בארץ שהיתה מגיעה למעמד גבוה באירופה (וזה שהיחס אוהדים אמיתיים: אוהדי חליפות הוא כזה, זה בגלל מחירי הכרטיסים\המנויים שנהפכו לכ"כ יקרים בגלל ש8000 איש מוכנים לשלם את זה.).
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
רק רציתי להגיד, כאוהד מכבי, שקבוצת הכדורגל וגם קצת הכדורסל של מכבי ת"א הן האנטי-תזה של המכביזם.TMOLS כתב:מה שאמרת על הנהלת מכבי זה מכביזם, אתה יכול לאהוב את זה או לא-אבל מכביזם (כמו שאני רואה את זה לפחות) זה לא להתפשר על הפסדים (והפסד זה כן אסון גדול. והכי כואב-שבשנים האחרונות זה בעיקר בגלל ההנהלה (או כץ&פדרמן) עם הגימיקים הטיפשיים שלה).ufomatan כתב:ברצינות עכשיו- למכבי יש אולי 2000 אוהדים אמיתיים, ואני לארג' איתכם. כל השאר זה אנשים שבאים כדי להראות ולא כדי לעודד, אבל זה משהו שנוצר בגלל ההנהלה של מכבי והחוסר שובע הבלתי נגמר ובלתי מתפשר שלה. העובדה שמכבי לא מוכנה לקבל בכלל תחרות בליגה ומוכנה לטרפד אותה בכל מחיר, רק מראה לאוהדים שלה שהפסד זה כמו אסון גדול, ולהפסיד תואר זו עילה להכניס מאמן לצינוק.TMOLS כתב:וואוו וואו ואוו להרגיע!![]()
)
ובקשר לאוהדי החליפות-יש הרבה מה לחפור על זה אבל אנחנו חושבים בערך אותו דבר אז אני לא בטוחה אם יש טעם לזה בכלל.![]()
אני רק אחזק את מה שאמרת-הנהלת מכבי הפכה את הקבוצה לאיזשהו מותג בזכות ההצלחה האדירה באירופה (ועוד כל מיני דברים שיווקיים אני מניחה), ומה לעשות, אנשים שאוהבים להיראות 'חייבים' שיהיה עליהם מותג. ככה שזה מין מצב פסיכי כזה שלדעתי היה קורה לכל קבוצה בארץ שהיתה מגיעה למעמד גבוה באירופה (וזה שהיחס אוהדים אמיתיים: אוהדי חליפות הוא כזה, זה בגלל מחירי הכרטיסים\המנויים שנהפכו לכ"כ יקרים בגלל ש8000 איש מוכנים לשלם את זה.).
קבוצה בלי שחקנים ווינרים (חוץ ממרכוס בראון, שפשוט כבר לא נשאר לו הרבה חוץ מווינריות) אינה יכולה לקבוע שהחתירה לניצחון הוא הערך העליון שבה. וזה לא שווינריות זה משהו שקונים בשוק, פשוט צריך להנחיל את זה לשחקנים - את זה מכבי ב-3 שנים האחרונות לא מסוגלת לעשות.

"The bigger the lie, the more they believe"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על