תומר, עוזר לעידן במטלות הווב-מאסטרינג

תודיע למפקד שלך בקורס כבר מעכשיו, שב-16 ליוני יש לך חתונה של קרוב משפחה מאד קרוב, ואתה חייב לצאת לאפטר. אפשרות אחרת היא פשוט להוציא גימלים יום או יומיים לפני ההופעה.EvyatarB כתב:שאלה רצינית:
אני מתגייס ב-12 במרץ למסלול ייעודי לקצונה (קצין שלישות), מה שאומר שב-16 ביוני אני אהיה במהלך הקורס שלי.
כמובן שכבר קניתי כרטיס להופעה ואני אמות לפני שאפסיד אותה, ובכל זאת, למישהו יש טיפים? אני לא מכיר את המערכת הצבאית מספיק טוב, ואם למישהו יש עצה טובה, אני מאוד אודה לו.
אני לא מבין מה אתה רוצה ממני. אמרתי שמגיע? ציינתי בסך הכל שבטורקיה כשהיינו, חברינו סידרו לנו (והאמת, בלי שביקשנו בכלל). חוץ מזה, המלצתי לכל האנשים פשוט להגיע לפני ההופעה כדי לתפוס מקום.אני מצטער, אבל אני חייב להגיב על זה.
אני קורא סמוי בפורום.
אופת' אצלי בהתלבטות קלה את האמת!Ozerivarium כתב:עידן מה עם כרטיס לאופת' ? יש סיכוי שנראה אותך גם שמה ?
ברור שלא, אבל רק לשם העיקרון ציינתי ששווה לעשות הכל כולל נפקדות.Greenburger כתב:האמת שגם כלא הוא לא יקבל, כי להיות נפקד ליום אחד זה כלום.
אני גם אמורה להיות עמוק בתוך קורס בזמן הזה. איך יוצאים בכלל מקורס?! זה לא שאפשר פשוט לא להגיע בבוקר... איך יוצאים משם?EvyatarB כתב:שאלה רצינית:
אני מתגייס ב-12 במרץ למסלול ייעודי לקצונה (קצין שלישות), מה שאומר שב-16 ביוני אני אהיה במהלך הקורס שלי.
כמובן שכבר קניתי כרטיס להופעה ואני אמות לפני שאפסיד אותה, ובכל זאת, למישהו יש טיפים? אני לא מכיר את המערכת הצבאית מספיק טוב, ואם למישהו יש עצה טובה, אני מאוד אודה לו.
כמו שהציעו לך, תנסה להודיע מראש על אירוע משפחתי, עדיף אזכרה, כי לחתונה יידרשו ממך להביא הזמנה כהוכחה.EvyatarB כתב:שאלה רצינית: