רכשת? :OYtseJam כתב:היי היי, את הכרטיס שלי אני רכשתי בכלל ב-11:40, עשרים דקות לפני פתיחת המכירה...
הייתי בטוח שאתה תקבל אחד מתנה על ההשקעה..
אז אני הראשון שרכש ללא קומבינות, בשעה 12:00 וכמה שניות

רכשת? :OYtseJam כתב:היי היי, את הכרטיס שלי אני רכשתי בכלל ב-11:40, עשרים דקות לפני פתיחת המכירה...
Gurke כתב:רכשת? :OYtseJam כתב:היי היי, את הכרטיס שלי אני רכשתי בכלל ב-11:40, עשרים דקות לפני פתיחת המכירה...
יש סיכוי שאגיע כמובן, אני כרגע לא יודע פשוט.yakim כתב:טל,יש סיכוי שתגיע או שסגור שלא?
אני קניתי אותו פיזית במשרדים, ברגע שהמכירה החלה (המוכרת קראה לי במיוחד)DreAmit כתב:Gurke כתב:רכשת? :OYtseJam כתב:היי היי, את הכרטיס שלי אני רכשתי בכלל ב-11:40, עשרים דקות לפני פתיחת המכירה...
גם אני![]()
ממש איך שהתעדכן האתר שלהם
דרך אגב, אם הכרטיסים ימישכו להימכר בקצב הזה ויגמרו (אמן!), יש מצב שמוציאים עוד למכירה?
או שזה משהו שמוחלט מראש ולא זז?
רעיון מצויין, בעיקר לאלה שלא גרים במרכזavrahamshuk כתב:עזבו שטויות תקשיבו טוב: כל הפורום באים עם חולצות מועדון ומשריינים את קידמת הבמה לכל חברי הפורום שיגיעו. צריך לעשות רושם טוב על הלהקה שירצו לבוא שוב.... וגם ככה כל הפורום יהנה נורא...
איכשהו באמת לא נראה לי שזו תהיה בעיה גדולה מידי להיפטר מהם אם לא יהיה צורך.YtseJam כתב:מקסימום תמכרי במחיר גבוה יותר...
בינתיים עם כל עשור שהיה לאלבומים קודמים (Images and Words ו-When Day and Dream Unite), הלהקה לא ניגנה את האלבום.ender כתב:2009זה בדיוק עשור לסינס פרום אה ממורי...עם קצת מזל הם ינגנו את האלבום!
למה שיהיה אפשר לארגן משהו כזה? ישימו גדר באזור מסוים ורק לחברי מועדון יתנו להכנס, את חיה בחלום.Ashleadt כתב:יש מצב שנוכל להיות כולם בשורות הראשונות בגלל שאנחנו בפורום/מועדון?![]()
או שאני חיה בסרט ואי אפשר לארגן את זה עם המארגנים שם?