ואוו!!!
אין מילים בפי (או אותיות במקלדתי) לתאר את האושר המדהים שהציף אותי מרגע הישמע הידיעה הסופית והאחרונה על בואם של חמשת המופלאים לארץ, החלום הגדול ביותר שלי היה לראות את פינק פלויד, זה כידוע לא אפשרי, לכן אין ספק שהדבר הכי קרוב לכך מבחינת התרגשות וציפייה זה דרים.
Tooloo כתב:וואי וואי...אני עוד בשוק מאתמול בלילה! הייתי כול כך נסער ופשוט לא יכולתי להוציא מילה ואז המודם שלי החליט לעשות בעיות ולא יכולתי להגיב....אז עכשיו אחרי שגם אני וגם המודם התעשתנו הגיע הזמן להגיד לכולם תודה ענקית על הפורום הנהדר הזה על הקהילה הכי מוצלחת פה בארץ מבחינתי ובכלל..
דרים מגיעים לארץ! אלוהים זה ממש חלום שמתגשם!
יש עכשיו כמה מטרות לעשות..למצוא עבודה לחסוף כסף,להירשם למועדון מעריצים,להזמין כרטיס להופעה,להתארגן עם כסף למונית שתחזיר אותי הביתה אחרי ההופעה.....יש פה מישו מאשקלון או מהאזור?
This Is The Greatest Day Of My Life!!!
אני מאשדוד! אבל גרה בחיפה! אם אבוא מאשדוד אהיה איתך בקשר
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
בעעע..
רק עכשיו גליתי את הפורום הזה..
אם לא הייתי רואה את ההזמנה בפייסבוק לא הייתי יודע על קיום הפורום הזה והקהילה הזאת. דאמ פרסמו את עצמכם!
כניראה יהיה בהופעה, מקווה שלא יבטלו...
מזל טוב לחברי הפורום שהצליחו במשימת ההבאה של דרים לארץ!
Tooloo כתב:וואי וואי...אני עוד בשוק מאתמול בלילה! הייתי כול כך נסער ופשוט לא יכולתי להוציא מילה ואז המודם שלי החליט לעשות בעיות ולא יכולתי להגיב....אז עכשיו אחרי שגם אני וגם המודם התעשתנו הגיע הזמן להגיד לכולם תודה ענקית על הפורום הנהדר הזה על הקהילה הכי מוצלחת פה בארץ מבחינתי ובכלל..
דרים מגיעים לארץ! אלוהים זה ממש חלום שמתגשם!
יש עכשיו כמה מטרות לעשות..למצוא עבודה לחסוף כסף,להירשם למועדון מעריצים,להזמין כרטיס להופעה,להתארגן עם כסף למונית שתחזיר אותי הביתה אחרי ההופעה.....יש פה מישו מאשקלון או מהאזור?
This Is The Greatest Day Of My Life!!!
אני מאשדוד! אבל גרה בחיפה! אם אבוא מאשדוד אהיה איתך בקשר
תודה רבה רבה רבה זה יהיה מעולה(:
This feeling inside me
Finally found my love, Ive finally broke free
No longer torn in two
Id take my own life before losing you