עידו, איך הלך לכם ונגד מי שיחקתם?
אהה, ותיזהרו מ-11

קודם כל אתה צודק 100%. אבל... הרוטציה מאוד מאוד קצרה. שחקנים גם אם הם מובילים ביורוליג לא יכולים לשחק 35-37 דקות כל משחק, וזה מה שסניד ובאורס עושים כמעט מתחילת העונה. אתמול ראינו את ווטסון, שהוא שחקן יורוליג לגיטמי, נותן משחק גדול ומראה שעליו זה לא משפיע, אבל הוא גם לא משחק 37 דקות כל משחק.טל רודס כתב:ראיתי את המשחק, גודס אמר בסיום שהשחקנים עייפים וכנראה לא מסוגלים להתמודד בשני מפעלים. ואני שואל את עצמי האם זאת עונה ראשונה שירושלים משחקת בשתי מסגרות? אם השחקנים עייפים כנראה שגודס לא עושה הכנה טובה וכנראה שמאמן הכושר של ירושלים לא מספיק טוב, הרי שחקנים מקצוענים ברמות האלה צריכים לשחק פעמיים בשבוע.
אני לא מקבל את כל ההתרפסות של דורסמן בפני "מורו ורבו" פיני גרשון, זה בדיוק המסר ההפוך ששחקנים בקבוצת ספורט מקצוענית צריכים לקבל.מה אתה אומר על דורסמן טל? מקובל עליך הדרך שלו ל"דרבן" את השחקנים שלו?
בדיוק- לא חייב, רוצה. ואני לא אתן לבבונים במדינה הזאת לגרש אותי מכאן.טל רודס כתב:אתה לא חייב לגור פה
קודם כל ההפסד של מכבי לא היה הפתעה למי שעוקב מקרוב אחרי הליגה ואחרי מכבי בכלל. הרי מכבי ביורוליג התמודדה מול שתי קבוצות שלא מגיעות לפיינל פור אצלנו אז זה לא כוחות, כי בליגה יש קבוצות מצויינות שעוד לא התחברו לגמרי , וגם מכבי לא התחברה בכלל, אז זה לא מפתיע אותי שהיא עפה כל כך מהר וכל כך בקלות. נקודת השבירה של מכבי היא נמוכה מאוד ואם קבוצות באירופה יתכוננו אליה כמו שצריך גם באירופה מכבי תעוף מהר מאוד.טל רודס כתב:אני מתפלא שבריל לא כתב באשכול, כי היו אתמול שני אירועים חשובים, אחד ההתפטרות של דורסמן מראשל"צ והשני ההפסד המביש של מכבי ת"א בשמינית גמר הגביע מול נהריה.
לא מפתיע אותי בכלל. הרי הקלישאה והמיתוס של מכבי תל אביב המסודרת וה"משפחתית" נעלם כבר מזמן. הם מתנהגים בצורה גועלית, יהירה ומכוערת מול הרבה שחקנים זרים וישראלים ומאמנים. הרבה מזה זה מבית היוצר של רענן כץ (שיזכה לחיים ארוכים) אבל השחצנות של הקבוצה הזאת גורמת לבעיות האלה.טל רודס כתב:הגיע הזמן להעיר את האשכול בריל?
מכבי ת"א שיחררה את פייזר:
http://news.walla.co.il/?w=/151/1425995
עוד החלטה עלובה של מכבי ת"א, פשוט השפילו את פייזר עד עפר. בהתחלה רצו להעיף אותו בגלל הפציעה שלו (כנראה שלא יודעים שם איך מתנהגים לשחקנים פצועים כמו הנריק לארסון בזמנו בברצלונה או אדוארדו בארסנל), אחרי זה החזירו אותו למכבי בגלל שהיה לו חוזה יקר, ואז דאגו להכניס קומבינה בסעיף שתחסוך להם 150,000 דולר אם ירצו לשחרר אותו עד 15 בפברואר. כמה לא מפתיע שמכבי דאגה להעיף את פייזר, ולהמשיך את רכבת השחקנים שהיא מביאה.
העיקר שבתחילת העונה התקמצנו על המשכורת של טרנס מוריס, ומאז בזבזו כל כך הרבה מיליונים שלא היו מתוכננים בתקציב. ככה זה שקבוצה מנוהלת במדיניות של כיבוי שריפות והחלטות ללא שום אסטרטגיה.
האמת? אני מקווה שפייזר באמת יחתום בהפועל ירושלים (הוא יכול להרשות לעצמו שכר נמוך יותר ממכבי, כי גם ככה הוא יקבל מהם מספיק כסף על החוזה שלו עד סוף העונה) ואז בפיינל פור יבוא ויתקע אותם בנוקיהו. אני מחכה לראות את הפרצופים של שמעון מזרחי, רענן כץ ודיוויד פדרמן כשזה יקרה.
אני עם חיפה ביום חמישיDivineComedy כתב:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()