אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Re: אשכול פוליטיקה
שינוי מעולם לא שללה את האופי היהודי של המדינה (במובן כזה או אחר). היא רק דרשה הפרדה מוחלטת בין הדת למדינה. אבל אופי יהודי כגון סמלים, המנון, ימי חג וכ"ו היה מקובל גם עליהם.
אם המדינה לא תהיה מוגדרת כמדינה יהודית הרי שבאמת אין לנו פה שום זכות קיום כי המדינה קמה כדי להוות מקלט לעם היהודי בבית ההסטורי שלו אבל אם אנחנו מדינת כל אזרחיה אין שום סיבה שיהיו פה יהודים ולא יעופו לאירופה או לאמריקה. בשם מדינת כל אזרחיה אין לנו שום זכות להיות בשום מקום בארץ יותר מאשר לפלסטינים.
אם המדינה לא תהיה מוגדרת כמדינה יהודית הרי שבאמת אין לנו פה שום זכות קיום כי המדינה קמה כדי להוות מקלט לעם היהודי בבית ההסטורי שלו אבל אם אנחנו מדינת כל אזרחיה אין שום סיבה שיהיו פה יהודים ולא יעופו לאירופה או לאמריקה. בשם מדינת כל אזרחיה אין לנו שום זכות להיות בשום מקום בארץ יותר מאשר לפלסטינים.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
זכות קיום זכות קיום זכות קיום... די כבר עם הקלישאה הזאת. לבני דם יש "זכות" קיום בכל מקום בעולם. כל הזמן דיבורים מהקופסה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
בכלל קראת מה שכתבתי לפני שהגבת??DivineComedy כתב:זכות קיום זכות קיום זכות קיום... די כבר עם הקלישאה הזאת. לבני דם יש "זכות" קיום בכל מקום בעולם. כל הזמן דיבורים מהקופסה.
תענה לי אתה באיזו זכות אנחנו באים ומקימים פה מדינה על אדמה פלסטינית ודוחקים את הפלסטינים. לא משנה 67 ולא 48. אין לנו שום זכות להיות פה בתור מדינה ריבונית אם היא לא מדינת היהודים.
-
- בריל!
ואיך זה סותר את העובדה שהערבים במדינה יחיו בה? ויהיו חלק מהדמוקרטיה? אם אתה מגרש את המפלגות הערביות מהכנסת זה מסר לכל הערבים במדינה שהם לא חלק מהמדינה הזאת- זה המסר שאתה רוצה להעביר להם?avrahamshuk כתב:בכלל קראת מה שכתבתי לפני שהגבת??DivineComedy כתב:זכות קיום זכות קיום זכות קיום... די כבר עם הקלישאה הזאת. לבני דם יש "זכות" קיום בכל מקום בעולם. כל הזמן דיבורים מהקופסה.
תענה לי אתה באיזו זכות אנחנו באים ומקימים פה מדינה על אדמה פלסטינית ודוחקים את הפלסטינים. לא משנה 67 ולא 48. אין לנו שום זכות להיות פה בתור מדינה ריבונית אם היא לא מדינת היהודים.
הרי זה יגרום לחיסול של המדינה הרבה יותר מוקדם ממה שאתה חושב.
אני חושב שאתה מגזים קצת בכוחן ובכוונתן של המפלגות הערביות. כל מה שהן באמת רוצות (ואני לא מדבר על פרובוקציות זולות של חכ"ים דמגוגים) זה לחיות בשוויון עם היהודים ולא להרגיש אזרחים סוג ז' כמו שאנחנו ברוב יהירותינו ממרום מגדל השן שלנו לא מצליחים להבין.
הרי זה לא הגיוני שערבי ירצה שוויון במדינה שבה הוא חי, שבה הוא אזרח עם תעודה כחולה בדיוק כמוך. הרי הערבי צריך לשרת אותנו היהודים, לעבוד בזול בכל העבודות השחורות שאנחנו היהודים לא מכבודנו לעבוד בהם, הוא אוהב להיות בתחתית הסולם החברתי של מדינת ישראל.
אוי אני נשמע כמו תקליט שחוק! אולי מתישהו הימין ה"מוסרי" וה"אידיאולוגי" יסכים להודות שנעשו טעויות מוסריות קשות ביחס אל ערביי ישראל? אולי הוא יבין שבסופו של דבר כולנו אותו עם בדיוק! המרוקאים והתוניסאים והתימנים ושאר עדות המזרח לא שונים מנטאלית מאותם "ערבים" שגרים כאן.
אפילו את הדרוזים ה"נאמנים" אנחנו מפלים לרעה בכל הקשור בזכויות שלהם במדינה רק כי הם דוברי ערבית- איפה נעלמה הבושה של העם היהודי? לצערי הציונות הרגה את המוסר שלנו והשאירה אותו קבור מתחת לרעיון של זכות הקיום שלנו במדינה הזאת!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אין לי שום בעיה עם שוויון זכויות מלא לכל האזרחים פה. העניין הוא שגם כשהערבים הישראלים יחיו כמו יהודים ישראלים הם לא ירגישו בבית. ולא באשמתנו.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שאלון מעניין ,בסיומו תוכלו לראות ניתוח איפה אתם נמצאים מבחינת המפה הפוליטית בארץ:
http://israel.kieskompas.nl/
http://israel.kieskompas.nl/
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מאוד מעניין, יצא שאני 75% מתאים לקדימה ו73% למרצ.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם לי יצא משהו כזה 

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
לי אמרו שאני יותר מתאים לליברמןן מאשר לליכוד. 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אתה רואה, אתה צריך להצביע ליברמן, לפחות הוא עומד מאחורי האידאולוגיה שלו ולא מנסה להחביא אותה כמו ביביטו.yyzboy1928 כתב:לי אמרו שאני יותר מתאים לליברמןן מאשר לליכוד.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני חושב שביבי יותר מתאים מליברמן. לא צריך להסתכל רק על מצה, אלא גם על מנהיגות. ולביבי אני רואה שיש לו את זה.
סתם סרטון שמצאתי באינטרנט.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WTtI7AnA-B8[/youtube]
סתם סרטון שמצאתי באינטרנט.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WTtI7AnA-B8[/youtube]
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ביבי מנהיג?! הבן אדם לא מסוגל לתפקד ולקבל החלטות תחת לחץ.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
הדירוג שלי ע"פ המצפן:
ישראל ביתנו - 79%
הליכוד - 79%
קדימה - 77%
האיחוד הלאומי - 76%
נראה לי בלבלתי להם את המערכת....
ישראל ביתנו - 79%
הליכוד - 79%
קדימה - 77%
האיחוד הלאומי - 76%

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נראה לי שגם אתה צריך להצביע ליברמן.
- MrReD
- שגריר האופת'
מסתבר שאני גם מתאים למפלגות הערביות
בטח בגלל השאלה אם מותר לבקר את המדינה, הם לא שואלים עד איזו מידה, אז כתבתי מסכים.
העבודה - 86%
מרצ - 79%
קדימה - 76%
רע"ם-תע"ל - 74% בדוק אני מצביע להם

בטח בגלל השאלה אם מותר לבקר את המדינה, הם לא שואלים עד איזו מידה, אז כתבתי מסכים.
העבודה - 86%
מרצ - 79%
קדימה - 76%
רע"ם-תע"ל - 74% בדוק אני מצביע להם

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
avrahamshuk כתב:הדירוג שלי ע"פ המצפן:
ישראל ביתנו - 79%
הליכוד - 79%
קדימה - 77%
האיחוד הלאומי - 76%
![]()
![]()
![]()
נראה לי בלבלתי להם את המערכת....
תתפלא, תקרא את המצה של קדימה, אתה תופתע.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
מה נסגר חברה? מצע!! עם עעעעעעעעעע!
מצע מלשון משטח גידול- הבסיס האידאולוגי מתחת לכל מפלגה (בעלת אידאולוגיה)
את המצה של קדימה אני אוכל בפסח.
האמת שאם חושבים על זה אז הגיוני שמחשב ייתן תוצאה כזאת. קדימה הרי לא קמה על מצע. היא קמה על בן אדם. אחרי שהבן אדם הלך, פתאום נוצר צורך במצע. ופה נכנסו אייל ארד וחבריו. קדימה נועדה להיות מלגת שלטון מרכזית ולא מפלגה סקטוריאלית. כדי למשוך כמה שיותר בוחרים מהעבודה - שינוי - ליכוד, הוגדר מצע מסויים כך שיהיה די ניטרלי מכל אמירה ברורה וחותכת כך שיותר ויותר אנשים יוכלו לחיות איתו בשלום. חשיבה פוליטית מבריקה אבל לא תודה.
מצע מלשון משטח גידול- הבסיס האידאולוגי מתחת לכל מפלגה (בעלת אידאולוגיה)
את המצה של קדימה אני אוכל בפסח.
האמת שאם חושבים על זה אז הגיוני שמחשב ייתן תוצאה כזאת. קדימה הרי לא קמה על מצע. היא קמה על בן אדם. אחרי שהבן אדם הלך, פתאום נוצר צורך במצע. ופה נכנסו אייל ארד וחבריו. קדימה נועדה להיות מלגת שלטון מרכזית ולא מפלגה סקטוריאלית. כדי למשוך כמה שיותר בוחרים מהעבודה - שינוי - ליכוד, הוגדר מצע מסויים כך שיהיה די ניטרלי מכל אמירה ברורה וחותכת כך שיותר ויותר אנשים יוכלו לחיות איתו בשלום. חשיבה פוליטית מבריקה אבל לא תודה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מה נסגר חבר?? מפלגה!! עם פפפפפפפפפפפ!
מפלגה מלשון פלגנות וגזענות...
את המלגה אתה מקבל באוניברסיטה.
לקדימה יש מצע בדיוק כמו שלכל מפלגה אחרת יש מצע.
ולנושא אחר: כמה אירוני שביום שמצייינם את יום השואה בעולם, משדרים בארץ תשדיר בחירות של פאשיסט מקומי בשם ליברמן. גועל רפש.
הבעייה במדינה הזאת שיש יותר מדי אויבים: ערבים, חרדים, מתנחבלים, פלסטינים, פאשיסטים... איפה האנשים הנורמליים?? אהה נכון יורדים מהארץ. oh well.
לקדימה יש מצע בדיוק כמו שלכל מפלגה אחרת יש מצע.
ולנושא אחר: כמה אירוני שביום שמצייינם את יום השואה בעולם, משדרים בארץ תשדיר בחירות של פאשיסט מקומי בשם ליברמן. גועל רפש.
הבעייה במדינה הזאת שיש יותר מדי אויבים: ערבים, חרדים, מתנחבלים, פלסטינים, פאשיסטים... איפה האנשים הנורמליים?? אהה נכון יורדים מהארץ. oh well.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
DivineComedy כתב:מה נסגר חבר?? מפלגה!! עם פפפפפפפפפפפ!

ניר זה היה מה שנקרא הרמה להנחתה....

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה שנכון, נכוןאיפה האנשים הנורמליים?? אהה נכון יורדים מהארץ. oh well.