אשכול Bitchlist
- MrReD
- שגריר האופת'
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist
שונא את התקשורת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
ציניות וזלזול כאחד ................................... צריך להפסיק את זה איכשהו 

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסטית מתקדמת
+1000DivineComedy כתב:שונא את התקשורת.
ראיתי היום שעה ומשהו חדשות בערוץ 2, ופשוט השתגעתי מרוב עצבים.
הם כ"כ שמאלנים, וזה כ"כ ניכר, גם בהגשה, גם בנושאים של הכתבות וגם בתוכן שלהן. זה מוגזם ברמות היסטריות. לרגע הייתי בטוחה שהתבלבלתי ופתחתי אל ג'אזירה או משהו.
קיבינימט.
-
- דרימיסט-על
^ את קצת נסחפת.
----------------------------
סטודנטים שרוצים צומי, שחייבים לצאת לשער הראשי של האוניברסיטה ולהפגין נגד המלחמה. מרתיח
----------------------------
סטודנטים שרוצים צומי, שחייבים לצאת לשער הראשי של האוניברסיטה ולהפגין נגד המלחמה. מרתיח

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
^אתה כל כך צודק בקשר לסטודנטים.
בקשר לנועה - אתה יודע, תמיד מגזימים קצת כשרוצים להדגיש משהו. מה שמשעשע זה שהיא כתבה את זה על הדברים של ניר, שאני לא בטוח שהוא התכוון לזה כ"כ...
בקשר לנועה - אתה יודע, תמיד מגזימים קצת כשרוצים להדגיש משהו. מה שמשעשע זה שהיא כתבה את זה על הדברים של ניר, שאני לא בטוח שהוא התכוון לזה כ"כ...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- בריל!
BOX 5 כתב:+1000DivineComedy כתב:שונא את התקשורת.
הם כ"כ שמאלנים, וזה כ"כ ניכר, גם בהגשה, גם בנושאים של הכתבות וגם בתוכן שלהן. זה מוגזם ברמות היסטריות. לרגע הייתי בטוחה שהתבלבלתי ופתחתי אל ג'אזירה או משהו.
קיבינימט.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- איאן טראוט
- דרימיסט מתחיל
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
בשביל מה אתה לומד את זה ? סוג של קורס שבונה לך משהו ?
לא קשור לביצ'ליסט אבל אחי התמונה שלך מה זה מבלבלת .. אני תמיד חושב שאתה חן (Alucar_DT) , כי גם הוא שם תמונה שלו פעם ..
לא קשור לביצ'ליסט אבל אחי התמונה שלך מה זה מבלבלת .. אני תמיד חושב שאתה חן (Alucar_DT) , כי גם הוא שם תמונה שלו פעם ..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
זה שהם לא ימנים קיצונים זה עדיין לא אומר שהם שמאלנים.BOX 5 כתב:+1000DivineComedy כתב:שונא את התקשורת.
קיבינימט.
מה שאותי מרגיז זה את אהבת הדם וההתמכרות לפאניקה וסנסציה בגרוש שלהם. גועל נפש של עיתונות. לדעתי צריך להגביל אותם כמו במדינות דיקטטרוריות. זה בטח ייתן לנו יתרון הסברתי בעולם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- איאן טראוט
- דרימיסט מתחיל
sill me ואני חשבתי שהמטרה של האשכול זה לקטר על דברים... בגול אני מקטר על הקורס שמיותר לי ולא כיף לי ומעובר בצורה נוראית...Ozerivarium כתב:בשביל מה אתה לומד את זה ? סוג של קורס שבונה לך משהו ?
אם יש פה עוד קורבנות של הקורס מהאוניברסיטה העברית, אני מצפה להודאות תמיכה...!

לגבי התמונה, אני אחפש משהו אחר ואני אחליף, חן היה קודם אחרי הכל...

Your not made of Tuesday!
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
כן וואו! פאניקה מגדיר את זה. שלשום הייתי דבוקה לחדשות בגלל הטיל באשדוד, והם סיקרו מהשטח וכו'. ואז כנראה אחד מהכתבים נהיה פרנואיד ודמיין שיש אזעקה- ישר! בורחים על נפשותיהם, הכותרת הוחלפה ל"אזעקה נוספת באשדוד", וכולם מבוהלים. אחרי 2 דקות הם הודיעו שזו אזעקת שווא ולא באמת היה כלום. ג'יז, בזמנים כאלה מלחיצים- ההתרגשות שלהם מלהיות ראשונים בכותרות עולה לאנשים בפאניקה.DivineComedy כתב:זה שהם לא ימנים קיצונים זה עדיין לא אומר שהם שמאלנים.BOX 5 כתב:+1000DivineComedy כתב:שונא את התקשורת.
קיבינימט.
מה שאותי מרגיז זה את אהבת הדם וההתמכרות לפאניקה וסנסציה בגרוש שלהם. גועל נפש של עיתונות. לדעתי צריך להגביל אותם כמו במדינות דיקטטרוריות. זה בטח ייתן לנו יתרון הסברתי בעולם.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
-
- דרימיסטית מתקדמת
שמע, אני לא ימנית קיצונית, אני דיי באמצע אפילו עם נטייה לשמאל.DivineComedy כתב:זה שהם לא ימנים קיצונים זה עדיין לא אומר שהם שמאלנים.BOX 5 כתב:+1000DivineComedy כתב:שונא את התקשורת.
קיבינימט.
אבל אנחנו במלחמה. ולהראות בעיתונות שלנו כל הזמן כמה שהצד השני מסכן, זה לא בדיוק חכם...
ויתרון הסברתי בעולם זה שקודם כל הפוליטיקאים שלנו ילמדו לדבר כמו שצריך...
- Mari
- דרימיסטית-על
מסכימה לגבי הדיבור של הפוליטיקאים...
מה שמעצבן בחדשות זה שטוחנים מים. בשלב כלשהו אין להם כבר מה לחדש, אז הם ממשיכים ודנים במה שכבר נאמר, מבקשים פרשנות פוליטית והערכת המצב מהכתבים בשטח. הכתבים כמובן שמחים לנצל הזדמנות בה הם יכולים לומר את דעתם. יודעים מה? דעתם לא מעניינת אותי! לא אכפת לי מה אתה חושב שפוליטיקאי X חושב על הסיטואציה. אם אין לכם מה לומר - רדו מהשידור!!! התקשורת פשוט חוגגת בימים אלה...
מה שמעצבן בחדשות זה שטוחנים מים. בשלב כלשהו אין להם כבר מה לחדש, אז הם ממשיכים ודנים במה שכבר נאמר, מבקשים פרשנות פוליטית והערכת המצב מהכתבים בשטח. הכתבים כמובן שמחים לנצל הזדמנות בה הם יכולים לומר את דעתם. יודעים מה? דעתם לא מעניינת אותי! לא אכפת לי מה אתה חושב שפוליטיקאי X חושב על הסיטואציה. אם אין לכם מה לומר - רדו מהשידור!!! התקשורת פשוט חוגגת בימים אלה...
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אח, מילים כדרבונות.DivineComedy כתב:]מה שאותי מרגיז זה את אהבת הדם וההתמכרות לפאניקה וסנסציה בגרוש שלהם. גועל נפש של עיתונות. לדעתי צריך להגביל אותם כמו במדינות דיקטטרוריות. זה בטח ייתן לנו יתרון הסברתי בעולם.DivineComedy כתב:שונא את התקשורת.
מה נהיה פה אשכול פוליטיקה פיתאום...

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
מסכים לגמרי. אתה שדרן חדשות - תשדר אינפורמציה, לא מה נראה לך ומה אתה חושב על זה.Mari כתב:מסכימה לגבי הדיבור של הפוליטיקאים...
ערוץ 2 האלה, יעשו הכל בשביל שלא נוכל לראות סיינפלד בזמן...

-
- דרימיסט מתקדם
אני מבין אותך, גם אני עושה את הקורס הזה....באמת בעייתי הקולווין הזה. קורס ארור.איאן טראוט כתב:sill me ואני חשבתי שהמטרה של האשכול זה לקטר על דברים... בגול אני מקטר על הקורס שמיותר לי ולא כיף לי ומעובר בצורה נוראית...Ozerivarium כתב:בשביל מה אתה לומד את זה ? סוג של קורס שבונה לך משהו ?
אם יש פה עוד קורבנות של הקורס מהאוניברסיטה העברית, אני מצפה להודאות תמיכה...!![]()
לגבי התמונה, אני אחפש משהו אחר ואני אחליף, חן היה קודם אחרי הכל...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
נו באמת , העלו עוד פעם את החופשי חודשי ל 232 שקל במקום 224 , ועכשיו אני צריך להוציא עוד כסף !
נמאס להתעסק בכסף כל הזמן ..