RemedyLane כתב:מה, חייבים להיות ירושלמים כדי להגיע למפגש דרימסטים בירושלים?
יאללה עידן תבוא גם, יהיה כיף
אתם לא יודעים שחבר'ה שהם לא מירושלים לא מגיעים לירושלים אלא אם יכופפו להם את היד? הרי זה מעבר להרי האופל, זה מפחיד
אחלה רעיון, אני מקווה שהתאריך יתאים לי...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
RemedyLane כתב:מה, חייבים להיות ירושלמים כדי להגיע למפגש דרימסטים בירושלים?
יאללה עידן תבוא גם, יהיה כיף
אתם לא יודעים שחבר'ה שהם לא מירושלים לא מגיעים לירושלים אלא אם יכופפו להם את היד? הרי זה מעבר להרי האופל, זה מפחיד
אחלה רעיון, אני מקווה שהתאריך יתאים לי...
אז מה, רק אני אהיה הלא-ירושלמית היחידה במפגש?
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
לא בטוח ,יכול להיות שגם צוברי יגיע.
אם זה ייצא לו נוח כמובן
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
טוב שלקחת יוזמה עוזרי... אני ביישן מדי. אם זה יהיה בבית שלך זה יהיה נחמד מאוד. יכול להיות שלרוב יהיה נוח אולי באיזה מקום במרכז העיר אבל זה מגביל אותנו מבחינת ה"דרימיסטיות" של הערב... בכל מקרה אני יעשה הכל כדי להגיע ואולי אני אגרור איתי את אריאלה גם.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
מממ מיכל אולי אני אבוא איתך..
תלוי מתי
עכשיו שאחותי ירושלמית אני צריכה להתחיל להכיר את האיזור!
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
YtseJam כתב:בינתיים אתה היחיד שהציע מקום וזה לא מפריע לאף אחד, אז...
והיי, יש עוד ירושלמים שלא נכנסו לכאן עדיין - עידן פלויד, נועה מילר, ... אל תשכח אותם!
תכלס..
עוזרי,אל תשכח באמת אותם ואת ויקי שבעצם היא זאת שאיכשהו העלתה את הרעיון באשכול הכרויות.
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged