yyzboy1928 כתב:ומשהו בקשר למה שמייק אמר.. את אוקטבריום הוא כמעט השווה לאימג'יס, לאברי בהקלטות של סיסטמטיק אמר שהוא לא הרגיש טוב כל כך מאז אוויק.
אוקטבריום אלבום לא מרנין במיוחד. סיסטמטיק הוא לא רע אבל לא כמו שמתואר ותואר. אם האלבום החדש באמת יזכיר קטעים כמו שהוא הזכיר, אני ארוץ מהבית של עידן אדר מכפר יונה עד הבית של טל רודס בראשון לציון.
פשוט, אני מתקשה להאמין שהם יוציאו אלבומים גדולים כמו אוויק,אימג'ס,סינס.
אנילא זוכר מה פורטנוי אמר על אוקטבריום, אבל את דברי לה-ברי הוצאת מהקשרם. הוא לא השווה את התוכן המוזיקלי שלSC לאוויק, הוא פשוט אמר שהוא נהנה מתהליך ההקלטה.
לא כל כך זכרתי מה אמר לאברי במדוייק. אבל אני זוכר שזה משהו בסגנון של מה שאמרתי. מרגש מבחינה של טוב לו. אפשר לתת לזה קונוטציה של הנאה
yyzboy1928 כתב:ומשהו בקשר למה שמייק אמר.. את אוקטבריום הוא כמעט השווה לאימג'יס, לאברי בהקלטות של סיסטמטיק אמר שהוא לא הרגיש טוב כל כך מאז אוויק.
אוקטבריום אלבום לא מרנין במיוחד. סיסטמטיק הוא לא רע אבל לא כמו שמתואר ותואר. אם האלבום החדש באמת יזכיר קטעים כמו שהוא הזכיר, אני ארוץ מהבית של עידן אדר מכפר יונה עד הבית של טל רודס בראשון לציון.
פשוט, אני מתקשה להאמין שהם יוציאו אלבומים גדולים כמו אוויק,אימג'ס,סינס.
אנילא זוכר מה פורטנוי אמר על אוקטבריום, אבל את דברי לה-ברי הוצאת מהקשרם. הוא לא השווה את התוכן המוזיקלי שלSC לאוויק, הוא פשוט אמר שהוא נהנה מתהליך ההקלטה.
לא כל כך זכרתי מה אמר לאברי במדוייק. אבל אני זוכר שזה משהו בסגנון של מה שאמרתי. מרגש מבחינה של טוב לו. אפשר לתת לזה קונוטציה של הנאה
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
מצאתי עידכון קל מלאברי בפורום שלו, נראה שבקרוב יגיע תורו להקליט.
מתקרבים ל-finish line...
Hi Everyone,
Welcome to the new and improved site. Thanks to Rob and Donna.
Keep the community alive and kicking. I'll drop by from time to time to say hi and let you know if anything exciting is happening or what have you.
At this point it looks like I should start tracking vocals shortly after the New Year. As soon as I get behind the mic. I'll let you know.
I can assure you as Mike said this will be an awesome disc. Can't wait until you can sink into this one and bleed your ears.
bleed your ears... כמה מטאליסטי מצידו...
בטח דרים ימשיכו בכיוון הכבד של SC ו-TOT.. לא שזה מפריע לי ...
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious