avrahamshuk כתב:בגדול אני מסכים איתך לגבי המתפרעים אם כי לא קיצוני כמוך כמובן.
אבל לגופו של פינוי.
אני יודע על החוק, אני כתבתי אותו למעלה. אם לא נכנס לשאלה על עצם החוק, הרי מה המטרה שלו? להגן על התושבים היהודים מפני התקפות טרור! (זה מפורש בנוסח החוק) מה פתאום אחרי שנה ושמונה חודשים "נזכר" לו חסר הבטחון שלנו שהוא צריך להגן עליהם? הרי זה קשקוש מקושקש מארץ הבלופים! מבחינה בטחונית האינטרס הוא שמתנחלים יחזיקו במקומות כאלה, ותאמין לי שאם היו שואלים אותם הם היו בשמחה מעדיפים להגן על עצמם במקום צהל. כמעט שנתיים הם מסתדרים שם יופי, גואלים אדמות כמו חלוצים אמיתיים, מוותרים על נוחות ואיכות חיים, וחיו שם בשלווה עד החודש האחרון.
אני ממש מבין אותם על הכעס שלהם (ולא על הפעולות האלימות) אם הייתי במקומם הייתי נאבק בכל דרך כדי למנוע את הפינוי. כולל התנגדות גופנית פסיבית. היו צריכים בשבילי לפחות 4 חיילים כדי לגרור אותי משם. ואני גם שמחתי כשחסמו לי את הכביש בדרך הבייתה באוטובוס. כי מה שקרה פה זה עוול בשם החוק לכאורה.
ומה אם בית המשפט יחליט שמותר להם לגור שם? מה אז? ברק יבוא ויגיד "סליחה מצטער אתם ילדים לחזור"?
אתה יכול לומר בכנות שאתה חושב שהפינוי הזה היה נחוץ? שכל הפוגרום הזה היה נחוץ?
התקשורת מסביב לפינוי עשתה מהסיפור הרבה מעבר למה שהוא באמת. אבל לבוא ולומר שבגלל שהמדינה התרשלה ולא פינתה אותם שנה קודם זה אומר שלא צריך לפנות אותם לגמרי? אני לא מסכים עם זה בכלל! יש חוק והם עברו על החוק אז הם ישלמו את המחיר בדיוק כמו שאני ואתה נשלם אם יתפסו אותנו.
אני חושש שאתה מבלבל בין ציונות של פעם לבין המתנחבלים של הגבעות היום. הרי האנשים האלה לא גואלים אדמות, והם אינם חלוצים אמיתיים. הם שם מכיוון ששם אין דין ואין דיין, הם יכולים לעשות שם ככל העולה על רוחם ולשלם הרבה הרבה פחות ממה שאנחנו משלמים ב- "נוחות" שלנו בתוך הקו הירוק.
בסופו של דבר אנחנו לא חיים במנותק מהעולם שבחוץ, כולנו יודעים שמדינת ישראל לא תתקיים אם היא לא תסיים את הכיבוש של 67 ולא משנה מה הדעה הפוליטית שלך. מדינות העולם שהעניקו לנו את המדינה לא יתנו לנו גב אם מדיניות הכיבוש, האפליה, הכוחניות וההשפלה תמשך עוד זמן רב.
אין יותר ארץ ישראל השלמה, הרעיון הזה נגנז על ידי האנשים שהיו הכי מחוייבים למטרה הזו מכיוון שהיא לא מציאותית! צריך לחיות לפי המציאות ולא לפי מה שהיינו רוצים שהמציאות תהיה.
המדינה החליטה ליישב את אותם אזורים והיא מחליטה היום לא להרחיב את ההתיישבות ולפעמים גם לפנות ישובים מרוחקים, אז זה אומר שהיא בוגדת בעם? הרי העם בוחר את מנהיגיו ונותן להם מנדט ואין דבר כזה שאדם יחליט על דעת עצמו שהוא לא חלק מהמדינה והוא לא נשמע לחוקי המדינה! איפה נשמע דבר כזה? המיעוט במדינה דמוקרטית מחוייב לקיים את החלטת הרוב, זו מהות הדמוקרטיה, ואם אותם אנשים לא מוכנים לחיות לפי החוקים האלה, שילכו מכאן למקום אחר או שיכנסו לכלא.
הדת היא לא מעל חוקי המדינה, ולכן כל ה"רבנים" שמוציאים פסקי דין מונעי שנאה הם פועלים כנגד המדינה וכנגד העם שבחר ממשלה במדינה (ועזוב עכשיו את אולמרט בצד כי זה משהו שכבר נמשך הרבה שנים וראשי ממשלות).
אני חושב שאותם "רבנים" ואנשים "מאמינים" אנסו את היהדות והתורה כדי שהיא תתאים למטרותיהם האלימות והאימפיריאליסטיות. הפוגרום שנעשה בחברון היה כנגד הפלסטינים, הפוגרום שנעשה כנגד חקלאים פלסטינים כל יום ויום לא מגונה על ידי אף אחד מהמנהיגים ה"שקולים" וה"מאמינים" של המתנחבלים שכרגיל "רק רוצים לחיות בשלום לצד הפלסטינים".
שוב אני לא טוען שהצד הפלסטיני הוא תמים ומסכן, ממש ממש לא. הצד הפלסטיני והערבי בכלל חייב להכיר שהוא בעצמו איבד את העצמאות שלו ואת המדינה שלו בהחלטות רעות ובאירועים אלימים שהוא יזם לפני קום המדינה, ברגע שהם יבינו את זה יהיה הרבה יותר קל לדבר ולהגיע להסכמים איתם.
אבל זה לא מצדיק את ההתנהגות הנלוזה והגועלית של אותם יהודים שפשוט גורמים לי להתבייש בדת שלי ובעם שלי. אני לא חלק מהם והם לא חלק ממני, הם סרטן שאוכל אותנו מוסרית מבפנים וחייבים לשלוף אותו החוצה ולנקות את העם שלנו מאנשים כאלה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!