אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי טל רודס »

yyzboy1928 כתב:טל, אינני ריגשי או משהו. אבל זה מעצבן אותי שאתה מזלזל ככה באנשים, ומסתכל עליי מלמעלה שאתה בא ואומר שאני מצביע ליכוד עיוור ואתה משווה אותי לתכנית סטירה זולה.

היום הייתי בכנס ביתי צנוע של פעיל ליכוד בהרצליה פיתוח. חבר של אבא שלי. הכנס הזה היה לחברי מרכז של האיזור ובוגי היה שמה.
לשמוע את הבנאדם הזה מדבר זה פשוט תענוג. בנאדם שחי ומבין את המציאות. שגדל בסביבה של מפא"י(לא טל, זאת לא פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה) וראה את הדברים לנגד עיניו בהיותו קצין בכיר בצה"ל ב15 שנים האחרונות.
בנאדם מבריק. הוא ריתק אותי בשעה וחצי שהוא דיבר.
הוא אמר דברים שכתובים בספר שהוציא. שכמובן, אקרא אותו.
טל, בריל, ניר, שוקרון, ליאור וכל החברה שקוראים כאן. אני ממליץ לכם לקרוא את הספר.
אם אתה מתעצבן, כנראה שאני צודק (בצחוק).

בכל מקרה, בוגי יעלון הוא עוד אחד מאותם אופורטוניסטיים שקופצים על העגלה של הליכוד, ומדובר באדם בעל דעות קיצוניות ומסוכנות מאד למדינת ישראל. אם הוא יהיה באמת שר הבטחון, תהיה פה מלחמת גוג ומגוג מול מדינות ערב. אני חושב שכמו ליאור, אני אאלץ לדחות את הספר של בוגי למועד אחר, כי יש לי לפחות 10 ספרים שקניתי בחודשים האחרונים ועדיין לא הספקתי לקרוא.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

avrahamshuk כתב:ג'יימי חביבי, אולי אתה גילית לאחרונה את בוגי אבל אצל הדוסים הוא כבר כיכב עוד מהתקופה בה הוא הקריב את הקריירה שלו כרמטכ"ל בכך שסירב לתוכנית ההתנתקות. הספר שלו "דרך ארוכה קצרה" קיבל ציון עשר בסולם יעקב אבינו והוא בראש רשימת רבי המכר במוסף הספרות של עלוני השבת בבתי הכנסת...
אני מניח שכאשר הוא יתגלגל לידי אני אקרא אותו
שמע, אני פשוט שמעתי מבנאדם הוגה דעות מה שאני חושב מזמן.
וואלה, אין בעיה להיות צמודים למפת הדרכים. אבל ללא רפורמות שיתחילו בחינוך הפלסטיני שכבר שמה מלמדים ילדים בגן ללכת עם חגורות נפץ ולהתפוצץ איתם או רפורמה כלכלית כלשהי שכל התרומות לפלסטינים מגיעים קודם כל לעשירי הפלסטינים ולא לאזרח הפלסטיני הקטן, אין על מה לדבר. הוא דיבר על לפחות 5 רפורמות שצרכים להכניס למפת הדרכים כדי שהיא תהיה רלבנטית.
ואיך שעראפת עבד על כולנו בהסכמי אוסלו. שהפר אותם מהרגע הראשון. המשיך לחמש את התנזים, כספים שהוא גנב, זה שבחיים הוא לא הכיר בישראל.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

רשימת העבודה :

1. אהוד ברק
2. יצחק הרצוג
3. אופיר פינס
4. אבישי ברוורמן
5. שלי יחימוביץ'
6.מתן וילנאי
7. איתן כבל
8. בנימין בן אליעזר
9. יולי תמיר
10. עמיר פרץ
11. דניאל בן סימון
12. שלום שמחון
13. אורית נוקד
14. עינת וילף
15. ראלב מג'אדלה
16. שכיב כנאן
17. יורם מרציאנו
18. ליאון ליטינצקי
19. קולט אביטל
20. משה סמיה

אני שמח שאנשים כמו מג'אדלה,מרצינאו וכנראה גם שלום שמחון לא יהיו בכנסת. לעומת זאת אני אשמח שמישהו כמו דניאל בן-סימון ייכנס, כי הוא אינטלקטואל ויכול להביא דברים מעניינים.

קדימה השיקה אתר חדש " ביבי בלוף" :haha:
http://www.bibiblof.com
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:טל טל.... אם המדינה לא הייתה שמה שם חיילים אז אני חושב שהערבים היו צריכים להגן על עצמם...
חוץ מזה זאת התייחסות ילדותית שלא מתאימה לך. אם המדינה לא תגן עליהם, אז כאילו מה, דפקת אותם? דפקת את המדינה יותר! חברון כבר לא תהיה במדינה! ואני יודע שזה לא כזה מפריע לך ולכן מזל שאתה לא בעמדה שיש לך איזו שהיא אפשרות לפעול בנושא....
גם ככה כל הפינוי הזה הוא מטומטם ברמות שטרם נשמעו, עוד ספין עלוב של ציפי ואהוד שמטרתו כאילו להראות שהם "עומדים בתוקף מול הקיצונים"... ולהחליש את הימין.
חידה: מישהו פה בכלל יודע למה מפנים אותו?!

ולעניין אחר:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/819/918.html
הוא היה שכן שלי כשגרתי בכפר מימון. אדם זהב. אובדן לפוליטיקה הגוססת גם ככה.

שאלה למתן: מה דעתך על פייגלין בכנסת? בראש הליכוד?
חוץ מראשי המפלגות הנוכחיים, אתה מזהה דמויות פחות ידועות שלדעתך יותר ראויות?
תשמע- לצערי הרב היום אני לא רואה שום פוליטיקאי אמיתי שיכול להנהיג את המדינה שלנו. אין כאן אדם אחד שנשאר בפוליטיקה שראוי להיקרא איש אידיאולוגיה. רק דמגוגים וגונבי דעת שמזגזגים בלי סוף בין הדעות הפוליטיות לפי מה שטוב לעיתונים באותו יום.
אני מאוד מעריך אנשים כמו דן מרידור למשל מהימין, אבל אני איש שמאל אז הייתי אומר שיוסי שריד הוא אחד מהפוליטיקאים שעשו טוב במדינה שלנו, גם רן כהן ושולמית אלוני (למרות שיש לי הרבה מחלוקות עם הדרך שלה) עוזי ברעם גם מאוד חסר לי.
אני לא נכנס לכאן הרבה כי פעם שעברה נסחפתי קצת, הפוליטיקה והויכוחים האלה לא ממש מועילים לאף אחד, הרי לא נצליח לשכנע אף אחד שאנחנו צודקים. כולם רואים את מה שנוח להם לראות וזה הכל במדינה שלנו.
בקשר לבית בחברון- מה עושים מהומה מסתם בית? אין שם כלום, אפילו המשפחה עצמה לא הייתה בבית בזמן הפינוי. סתם חבורה של טרוריסטים יהודים שהחליטו לעשות בלאגן וצחוק מבית המשפט העליון. מחכים לפסק דין של בית משפט על הבעלות על הבית, אז למה שמישהו יגור בו בינתיים?
אם אני אהיה בתהליך משפטי לקביעת בעלות על הבית שלי, גם אני לא אגור בו עד שתתקבל החלטה, נכון? אז למה שהמתנחבלים כן? מה שונים הם משאר האוכלוסייה במדינה שמצייתת לחוק?
זה לא בית כנסת או בית מדרש, זה לא בית שגרים בו באמת, זה סתם תירוץ לאלימות. הזבל שמתפרע בחברון מבחינתי הם לא יהודים! הם רוכבים על הגב של היהדות כדי לתרץ את האלימות ואת הרוע שלהם.
מגעיל!!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

אממ תיקון קל. המשפחה הייתה גרה באותו בית ולכן בכלל התחיל הסיפור. רק לקראת המאבק עם עשו קצת מקום לכל הצעירים שבאו.
תגיד, אם היית בונה תוספת בלי אישורים, היית מתפנה מהבית עד שתקבל אישור?

רבאק, אין שום תובעים ערביים על הבית הזה כי הוא נקנה מהם בכסף! למה צריך אישור מבית משפט בשביל לגור בבית שקנית?!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:אממ תיקון קל. המשפחה הייתה גרה באותו בית ולכן בכלל התחיל הסיפור. רק לקראת המאבק עם עשו קצת מקום לכל הצעירים שבאו.
תגיד, אם היית בונה תוספת בלי אישורים, היית מתפנה מהבית עד שתקבל אישור?

רבאק, אין שום תובעים ערביים על הבית הזה כי הוא נקנה מהם בכסף! למה צריך אישור מבית משפט בשביל לגור בבית שקנית?!
אם אין תובעים אז למה זה הגיע לבית משפט?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אההה שאלת השאלות... בחברון יש אזור מאוד ספציפי בו מותר ליהודים לגור. הבית הזה מחוץ לאותו תחום. אגב, בית המריבה הוא בניין גדול על שטח של 4000 מ"ר והתגוררו בו במשך השנה ושמונה חודשים האחרונים שמונה עשרה משפחות. לפני כמה שבועות הורה שר הביטחון באופן מפתיע לפנות את בית המריבה. המתנחלים מיד רצו לבית המשפט עם מסמכים והוכחות שהבית נקנה כדת וכדין. ביהמ"ש פסק: המדינה רשאית לפנותו עד שיוברר סופית מעמדו החוקי של הבית.

אתה עדיין חושב שהפינוי היה מוצדק? (רק מתן בבקשה)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:אההה שאלת השאלות... בחברון יש אזור מאוד ספציפי בו מותר ליהודים לגור. הבית הזה מחוץ לאותו תחום. אגב, בית המריבה הוא בניין גדול על שטח של 4000 מ"ר והתגוררו בו במשך השנה ושמונה חודשים האחרונים שמונה עשרה משפחות. לפני כמה שבועות הורה שר הביטחון באופן מפתיע לפנות את בית המריבה. המתנחלים מיד רצו לבית המשפט עם מסמכים והוכחות שהבית נקנה כדת וכדין. ביהמ"ש פסק: המדינה רשאית לפנותו עד שיוברר סופית מעמדו החוקי של הבית.

אתה עדיין חושב שהפינוי היה מוצדק? (רק מתן בבקשה)
אני אגיד לך מה, אחרי שהבנתי שחסרים לי קצת פרטים ביררתי קצת יותר לעומק.
(זה קצת ארוך ונסחפתי קצת אז אם לא בא לך לקרוא הכל אני מבין )
מה שקורה זה ככה- בשטחים האלה שמחוץ לשכונות היהודיות המאושרות, כל קנייה של בית חייבת אישור של שר הביטחון. זה החוק במדינת ישראל לא משנה אם נאהב אותו או לא, או עם זה ברק שר ביטחון או מופז.
כל בית שנקנה חייב אישור של השר והבית הזה לא קיבל את אותו אישור. מכיוון שכך הדבר אין לאנשים האלה את הזכות לגור בבית כל עוד שר הביטחון מתנגד לזה וזה לא משנה אם הוא נקנה בצורה "נקייה" כמו שטוענים.
עזוב את העובדה שיש לי בעייה קשה מאוד עם המתנחבלים בחברון באופן קבוע (ואין כאן הכללה לגבי כל קריית ארבע אלא לגבי חלק מהמשפחות, בנוסף גם אלה גרות באיזור בית הדסה ובגבעות מסויימות באיזור).
אני רואה בהם נגע אלים וקיצוני, אני רואה בהם בושה ליהדות ובושה למדינת ישראל. אני אישית שמח כל פעם שהמדינה מפנה את האנשים האלה, כי מי שמתנהג בכוח ובאלימות כלפי החיילים ששומרים עליו דינו כדין טרוריסט.
סיפור קטן שידגים לך- אני שירתתי במנהל האזרחי בזמנו, קצת לפני האינתיפאדה השנייה. במהלך השירות הכרתי קצין חביב בקורס הקצינים בשם שיבי פרומן שהוא בנו של הרב פרומן,שאותו אני מעריך מאוד כאיש עקרונות ואיש שלום אמיתי. אותו קצין הגיע מאזור חברון ורצה תמיד לשרת בחברון אך מרגע שהוא הגיע לשם המתנחבלים שם ראו בו משתף פעולה והיו מיידים לעברו ביצים וחיתולים ומקללים אותו בלי סוף.
זה נראה לך התנהגות של אנשים שוחרי שלום? זה נראה לך התנהגות שהמדינה צריכה לתגמל עליה בהעלמת עין על עביירות על החוק?
זו התנהגות שהייתה מזמן צריכה להדליק נורות אדומות אצל ראש הממשלה ושר הביטחון. הם היו צריכים לבוא לאותם טרוריסטים ולומר להם חד משמעית- עוד אירוע אחד כזה וכל הגדוד שמוצב כאן יוצא החוצה!
אין שום סיבה להקריב חיים של חיילים עבור הזבל האנושי שנמצא בחברון, ואני קיצוני בכוונה! האנשים האלו עברו כל גבול, הם חיים מאלימות ומשנאה וזה הכל.
מבחינתי הם אינם יהודים, והם לא חלק מהעם שאני למרות הכל אוהב ומעריך. זה כולל בעיקר את הפושע המחבל איתמר בן גביר ואת חברו הטינופת ברוך מרזל שאני מאחל לשניהם את כל הרע שבעולם. אליהם הצטרפה בכל תרועה רמה גם גברת וייס וכמובן בלי שאשכח את שאר מנהיגי נוער הגבעות כמו אברי רן שעורך פרעות בחקלאים פלסטינים מתי שהוא רוצה, ולא מהסס גם לירות לעבר יהודים שמפריעים לו בדרכו האלימה.
המערב הפרוע בשטחי יו"ש חייב להיפסק! בנוער הגבעות חיביים לטפל ביד קשה ובמלוא חומרת העונשים.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

בגדול אני מסכים איתך לגבי המתפרעים אם כי לא קיצוני כמוך כמובן.
אבל לגופו של פינוי.
אני יודע על החוק, אני כתבתי אותו למעלה. אם לא נכנס לשאלה על עצם החוק, הרי מה המטרה שלו? להגן על התושבים היהודים מפני התקפות טרור! (זה מפורש בנוסח החוק) מה פתאום אחרי שנה ושמונה חודשים "נזכר" לו חסר הבטחון שלנו שהוא צריך להגן עליהם? הרי זה קשקוש מקושקש מארץ הבלופים! מבחינה בטחונית האינטרס הוא שמתנחלים יחזיקו במקומות כאלה, ותאמין לי שאם היו שואלים אותם הם היו בשמחה מעדיפים להגן על עצמם במקום צהל. כמעט שנתיים הם מסתדרים שם יופי, גואלים אדמות כמו חלוצים אמיתיים, מוותרים על נוחות ואיכות חיים, וחיו שם בשלווה עד החודש האחרון.
אני ממש מבין אותם על הכעס שלהם (ולא על הפעולות האלימות) אם הייתי במקומם הייתי נאבק בכל דרך כדי למנוע את הפינוי. כולל התנגדות גופנית פסיבית. היו צריכים בשבילי לפחות 4 חיילים כדי לגרור אותי משם. ואני גם שמחתי כשחסמו לי את הכביש בדרך הבייתה באוטובוס. כי מה שקרה פה זה עוול בשם החוק לכאורה.
ומה אם בית המשפט יחליט שמותר להם לגור שם? מה אז? ברק יבוא ויגיד "סליחה מצטער אתם ילדים לחזור"?
אתה יכול לומר בכנות שאתה חושב שהפינוי הזה היה נחוץ? שכל הפוגרום הזה היה נחוץ?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:בגדול אני מסכים איתך לגבי המתפרעים אם כי לא קיצוני כמוך כמובן.
אבל לגופו של פינוי.
אני יודע על החוק, אני כתבתי אותו למעלה. אם לא נכנס לשאלה על עצם החוק, הרי מה המטרה שלו? להגן על התושבים היהודים מפני התקפות טרור! (זה מפורש בנוסח החוק) מה פתאום אחרי שנה ושמונה חודשים "נזכר" לו חסר הבטחון שלנו שהוא צריך להגן עליהם? הרי זה קשקוש מקושקש מארץ הבלופים! מבחינה בטחונית האינטרס הוא שמתנחלים יחזיקו במקומות כאלה, ותאמין לי שאם היו שואלים אותם הם היו בשמחה מעדיפים להגן על עצמם במקום צהל. כמעט שנתיים הם מסתדרים שם יופי, גואלים אדמות כמו חלוצים אמיתיים, מוותרים על נוחות ואיכות חיים, וחיו שם בשלווה עד החודש האחרון.
אני ממש מבין אותם על הכעס שלהם (ולא על הפעולות האלימות) אם הייתי במקומם הייתי נאבק בכל דרך כדי למנוע את הפינוי. כולל התנגדות גופנית פסיבית. היו צריכים בשבילי לפחות 4 חיילים כדי לגרור אותי משם. ואני גם שמחתי כשחסמו לי את הכביש בדרך הבייתה באוטובוס. כי מה שקרה פה זה עוול בשם החוק לכאורה.
ומה אם בית המשפט יחליט שמותר להם לגור שם? מה אז? ברק יבוא ויגיד "סליחה מצטער אתם ילדים לחזור"?
אתה יכול לומר בכנות שאתה חושב שהפינוי הזה היה נחוץ? שכל הפוגרום הזה היה נחוץ?
התקשורת מסביב לפינוי עשתה מהסיפור הרבה מעבר למה שהוא באמת. אבל לבוא ולומר שבגלל שהמדינה התרשלה ולא פינתה אותם שנה קודם זה אומר שלא צריך לפנות אותם לגמרי? אני לא מסכים עם זה בכלל! יש חוק והם עברו על החוק אז הם ישלמו את המחיר בדיוק כמו שאני ואתה נשלם אם יתפסו אותנו.
אני חושש שאתה מבלבל בין ציונות של פעם לבין המתנחבלים של הגבעות היום. הרי האנשים האלה לא גואלים אדמות, והם אינם חלוצים אמיתיים. הם שם מכיוון ששם אין דין ואין דיין, הם יכולים לעשות שם ככל העולה על רוחם ולשלם הרבה הרבה פחות ממה שאנחנו משלמים ב- "נוחות" שלנו בתוך הקו הירוק.
בסופו של דבר אנחנו לא חיים במנותק מהעולם שבחוץ, כולנו יודעים שמדינת ישראל לא תתקיים אם היא לא תסיים את הכיבוש של 67 ולא משנה מה הדעה הפוליטית שלך. מדינות העולם שהעניקו לנו את המדינה לא יתנו לנו גב אם מדיניות הכיבוש, האפליה, הכוחניות וההשפלה תמשך עוד זמן רב.
אין יותר ארץ ישראל השלמה, הרעיון הזה נגנז על ידי האנשים שהיו הכי מחוייבים למטרה הזו מכיוון שהיא לא מציאותית! צריך לחיות לפי המציאות ולא לפי מה שהיינו רוצים שהמציאות תהיה.
המדינה החליטה ליישב את אותם אזורים והיא מחליטה היום לא להרחיב את ההתיישבות ולפעמים גם לפנות ישובים מרוחקים, אז זה אומר שהיא בוגדת בעם? הרי העם בוחר את מנהיגיו ונותן להם מנדט ואין דבר כזה שאדם יחליט על דעת עצמו שהוא לא חלק מהמדינה והוא לא נשמע לחוקי המדינה! איפה נשמע דבר כזה? המיעוט במדינה דמוקרטית מחוייב לקיים את החלטת הרוב, זו מהות הדמוקרטיה, ואם אותם אנשים לא מוכנים לחיות לפי החוקים האלה, שילכו מכאן למקום אחר או שיכנסו לכלא.
הדת היא לא מעל חוקי המדינה, ולכן כל ה"רבנים" שמוציאים פסקי דין מונעי שנאה הם פועלים כנגד המדינה וכנגד העם שבחר ממשלה במדינה (ועזוב עכשיו את אולמרט בצד כי זה משהו שכבר נמשך הרבה שנים וראשי ממשלות).
אני חושב שאותם "רבנים" ואנשים "מאמינים" אנסו את היהדות והתורה כדי שהיא תתאים למטרותיהם האלימות והאימפיריאליסטיות. הפוגרום שנעשה בחברון היה כנגד הפלסטינים, הפוגרום שנעשה כנגד חקלאים פלסטינים כל יום ויום לא מגונה על ידי אף אחד מהמנהיגים ה"שקולים" וה"מאמינים" של המתנחבלים שכרגיל "רק רוצים לחיות בשלום לצד הפלסטינים".
שוב אני לא טוען שהצד הפלסטיני הוא תמים ומסכן, ממש ממש לא. הצד הפלסטיני והערבי בכלל חייב להכיר שהוא בעצמו איבד את העצמאות שלו ואת המדינה שלו בהחלטות רעות ובאירועים אלימים שהוא יזם לפני קום המדינה, ברגע שהם יבינו את זה יהיה הרבה יותר קל לדבר ולהגיע להסכמים איתם.
אבל זה לא מצדיק את ההתנהגות הנלוזה והגועלית של אותם יהודים שפשוט גורמים לי להתבייש בדת שלי ובעם שלי. אני לא חלק מהם והם לא חלק ממני, הם סרטן שאוכל אותנו מוסרית מבפנים וחייבים לשלוף אותו החוצה ולנקות את העם שלנו מאנשים כאלה.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אני לא חושב שמישהו פה שאל את העם מה הוא חושב. נחכה קצת לבחירות ואז נדע. וכן נחכה להחלטת בית המשפט.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:אני לא חושב שמישהו פה שאל את העם מה הוא חושב. נחכה קצת לבחירות ואז נדע. וכן נחכה להחלטת בית המשפט.
:haha: אני מבטיח לך שרוב העם לא מסכים עם ההתנהגות של המתנחלים בבית הזה, בלי קשר לדעתם הפוליטית.
בבחירות ,לא משנה מי יבחר, לא תהיה לנו איזו בשורה חדשה- או שנקבל את המנהיג הכושל הקודם של מדינת ישראל, או את המפלגה הכי כושלת וחסרת אידיאולוגיה שמנהלת עכשיו את המדינה בצורה עקומה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לגבי ההודעה הארוכה של מתן, אני שמח לראות דיעה שפויה ומנומקת ממישהו שהוא לא קיצוני פה בפורום.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לוקח קצת חופש מדיוני הפוליטיקה.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

DivineComedy כתב:לגבי ההודעה הארוכה של מתן, אני שמח לראות דיעה שפויה ומנומקת ממישהו שהוא לא קיצוני פה בפורום.
אין פה מישהו לא קיצוני. קיצוני זה מושג יחסי. אני קיצוני ביחס אליכם וכולכם קיצונים ביחס אלי.
מה שנכון הוא שמתן הוא מהבודדים שאפשר לדבר איתו כי הוא מקשיב, חושב, ואז עונה תשובה מנומקת.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מה שמבליט את העובדה שלא ממש ידעת איך לענות לו :P
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

מישהו יודע מה קורה עם הרכבת של ירושלים ? יש שמועות על ביטולה . לופוליאנסקי נכשל כאן ובגדול :(
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Ozerivarium כתב:מישהו יודע מה קורה עם הרכבת של ירושלים ? יש שמועות על ביטולה . לופוליאנסקי נכשל כאן ובגדול :(
:haha: :haha: מי בדיוק ייסע על הרכבת הזו? זה פרויקט מאוד גדול שמאוד קשה לראות את הסוף שלו, אבל לא שמעתי שהולכים לבטל אותו.
ובקשר לכישלון של לופו- הוא נכשל בכל דבר בעיר הזאת ב-5 שנים האחרונות והציבור בירושלים החזיר לו בבעיטה גדולה מאוד בתחת!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

DivineComedy כתב:מה שמבליט את העובדה שלא ממש ידעת איך לענות לו :P
אין לי בעיה להודות בטעות או לקבל נקודה טובה שמישהו הצביע עליה.
אני שומע מה שמתן אומר אבל אני מרגיש כאילו זה גולש לויכוחים האינסופיים שכבר ניהלנו פה על אידאולוגיה, דת מה שביניהם ומה שלא.
אני דוקא רציתי הפעם לגשת לפינוי מזוית אחרת, פרגמטית. מה שבאתי לומר הוא שלא משנה אם הם נמצאים שם באופן חוקי או לא כזה או אחר, אלא שהפינוי לא נבע משיקולי חוקיות אלא מאינטרסים אישיים של רווח פוליטי והכפשה ע"י אכיפה סלקטיבית.
אבל אתם יודעים מה, אתם צודקים. אם שר בטחון במדינה שומרת חוק מתקן תקנה כלשהיא או נותן הוראה מסויימת אז עם כל הכאב חייבים לבצע אותה. אתם צודקים.
רק מוזר למה הבתים של המחבלים בירושלים עדיין עומדים....
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

לא הייתי בבית המדובר אבל לפני יומיים ברק נתן הוראה להרוס אותה.
שלח תגובה