אשכול פוליטיקה ואקטואליה
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה
ובינתיים המתנחבלים ממשיכים להרוס את המדינה:
http://news.walla.co.il/?w=/1/1390688
המדינה מטומטמת בכלל שהיא שמה כל כך הרבה חיילים שישמרו על קומץ התמהונים האלה בחברון. שיתנו להם להסתדר ולהגן על עצמם שם ואז נראה אותם "גיבורים גדולים". המדינה גם מגלה אוזלת יד בטיפול נגד פורעי החוק האלה, מספיק שהיו מכניסים את כל המסיתים והמנהיגים הראשיים לתקופות ארוכות בכלא ואז הכל היה משתתק .אבל ברגע שהמדינה מבליגה ונותנת להם לבזות את חופש הביטוי, לנהוג בברוטאליות כנגד רשויות החוק, אז הם חושבים שהם מעל החוק וממשיכים בדרך שלהם.
http://news.walla.co.il/?w=/1/1390688
המדינה מטומטמת בכלל שהיא שמה כל כך הרבה חיילים שישמרו על קומץ התמהונים האלה בחברון. שיתנו להם להסתדר ולהגן על עצמם שם ואז נראה אותם "גיבורים גדולים". המדינה גם מגלה אוזלת יד בטיפול נגד פורעי החוק האלה, מספיק שהיו מכניסים את כל המסיתים והמנהיגים הראשיים לתקופות ארוכות בכלא ואז הכל היה משתתק .אבל ברגע שהמדינה מבליגה ונותנת להם לבזות את חופש הביטוי, לנהוג בברוטאליות כנגד רשויות החוק, אז הם חושבים שהם מעל החוק וממשיכים בדרך שלהם.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
טל טל.... אם המדינה לא הייתה שמה שם חיילים אז אני חושב שהערבים היו צריכים להגן על עצמם...
חוץ מזה זאת התייחסות ילדותית שלא מתאימה לך. אם המדינה לא תגן עליהם, אז כאילו מה, דפקת אותם? דפקת את המדינה יותר! חברון כבר לא תהיה במדינה! ואני יודע שזה לא כזה מפריע לך ולכן מזל שאתה לא בעמדה שיש לך איזו שהיא אפשרות לפעול בנושא....
גם ככה כל הפינוי הזה הוא מטומטם ברמות שטרם נשמעו, עוד ספין עלוב של ציפי ואהוד שמטרתו כאילו להראות שהם "עומדים בתוקף מול הקיצונים"... ולהחליש את הימין.
חידה: מישהו פה בכלל יודע למה מפנים אותו?!
ולעניין אחר:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/819/918.html
הוא היה שכן שלי כשגרתי בכפר מימון. אדם זהב. אובדן לפוליטיקה הגוססת גם ככה.
שאלה למתן: מה דעתך על פייגלין בכנסת? בראש הליכוד?
חוץ מראשי המפלגות הנוכחיים, אתה מזהה דמויות פחות ידועות שלדעתך יותר ראויות?
חוץ מזה זאת התייחסות ילדותית שלא מתאימה לך. אם המדינה לא תגן עליהם, אז כאילו מה, דפקת אותם? דפקת את המדינה יותר! חברון כבר לא תהיה במדינה! ואני יודע שזה לא כזה מפריע לך ולכן מזל שאתה לא בעמדה שיש לך איזו שהיא אפשרות לפעול בנושא....
גם ככה כל הפינוי הזה הוא מטומטם ברמות שטרם נשמעו, עוד ספין עלוב של ציפי ואהוד שמטרתו כאילו להראות שהם "עומדים בתוקף מול הקיצונים"... ולהחליש את הימין.
חידה: מישהו פה בכלל יודע למה מפנים אותו?!
ולעניין אחר:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/819/918.html
הוא היה שכן שלי כשגרתי בכפר מימון. אדם זהב. אובדן לפוליטיקה הגוססת גם ככה.
שאלה למתן: מה דעתך על פייגלין בכנסת? בראש הליכוד?
חוץ מראשי המפלגות הנוכחיים, אתה מזהה דמויות פחות ידועות שלדעתך יותר ראויות?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שוקרון, חיילים לא צריכים לסכן את החיים שלהם בגלל התמהונים האלה. זה גם בזבוז כסף וגם בזבוז כ"א לצבא. אני גם חושב שהמדינה לא צריכה לספק להם חשמל ומים, שידאגו לעצמם לבד. חברון היא ממש לא חלק ממדינת ישראל ולא צריכה להיות, בדיוק כמו מזרח ירושלים.
יצחק לוי, אף פעם לא סבלתי אותו כפוליטיקאי.
פייגלין - טוב שיהיה בליכוד, כך האשליה שלהם לשלוט במדינה תיגמר כמה שיותר מהר.
ביבי וברק היו ראשי ממשלה, "נהנינו מהם", הגיע זמן הציפי. לצערי הרב, אין מנהיגים במדינה, ולפחות לציפי מגיע צ'אנס.
יצחק לוי, אף פעם לא סבלתי אותו כפוליטיקאי.
פייגלין - טוב שיהיה בליכוד, כך האשליה שלהם לשלוט במדינה תיגמר כמה שיותר מהר.
ביבי וברק היו ראשי ממשלה, "נהנינו מהם", הגיע זמן הציפי. לצערי הרב, אין מנהיגים במדינה, ולפחות לציפי מגיע צ'אנס.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
*גלגול עיניים נואש*
חברון לא חלק מהמדינה.... כמו מזרח ירושלים...
אתה צריך לעשות הפרדה בסיסית בין מה שאתה רוצה למציאות.
חברון לא חלק מהמדינה.... כמו מזרח ירושלים...
אתה צריך לעשות הפרדה בסיסית בין מה שאתה רוצה למציאות.
-
- דרימיסט-על
בחיי שבארבנאל אין כמות משוגעים כמו בבית המריבה הזה. נמאסו עלי הקיצונים האלה שנלחמים בחירוף נפש על כל בלוק; מתעסקים כ"כ במיקרו אזוטרי ולא במאקרו, מאידיאולוגיה המשרתת בעיקר את היצרים שלהם. אנשים חשוכים.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני חושב שאתה פשוט לא מודע לפרטי המקרה.
זה אחד המקרים המזעזעים של חוסר שיוויון בשיפוט ובמדיניות תוך רמיסה של כל ערך אפשרי.
אני גם חושב שזה הולך להיות אינדיקטור ליכולתה של המדינה לפנות מאחזים מאויישים, מה שהיא לא הצליחה לעשות מאז עמונה. לכן לדעתי אסור לבית השלום ליפול (אגב, מי נתן ומאיפה הגיע השם "בית המריבה? נחשו.)
וגם אם יהיה פינוי הוא יהיה כזה טראומטי שזה יגרום לאנשים שם למעלה(למטה) לחשוב 100 פעמים לפני עוד פינוי כזה.
זה אחד המקרים המזעזעים של חוסר שיוויון בשיפוט ובמדיניות תוך רמיסה של כל ערך אפשרי.
אני גם חושב שזה הולך להיות אינדיקטור ליכולתה של המדינה לפנות מאחזים מאויישים, מה שהיא לא הצליחה לעשות מאז עמונה. לכן לדעתי אסור לבית השלום ליפול (אגב, מי נתן ומאיפה הגיע השם "בית המריבה? נחשו.)
וגם אם יהיה פינוי הוא יהיה כזה טראומטי שזה יגרום לאנשים שם למעלה(למטה) לחשוב 100 פעמים לפני עוד פינוי כזה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אוי די כבר עם הדמוניזציה הזאת, אתה מזכיר לי את ביבי בימיו ה"גדולים".
צריך לאפס את האנשים האלה אחת ולתמיד.
חוצפה.
צריך לאפס את האנשים האלה אחת ולתמיד.
חוצפה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אותו ביבי שכאשר היה ראש ממשלה יצא בהתקפות חריפות כנגד בתי המשפט והמשטרה, והזכיר לי מנהיגים אפלים מאירופה מהמאה ה-20.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אה, דמוניזציה? אז בואו נשמע אתכם מסוגלים לומר על מה ולמה הפינוי.
הדמוניזציה היחידה פה היא זאת שאתם והתקשורת עושים למתנחלים. מנסים בכוח ליצר איזה תסריט אימים. אני עדיין זוכר את ההסתה המטורפת מגוש קטיף כאילו המתנחלים יהרגו חיילים או כל מיני תסריטי אימה מומצאים על ידי אנשים שחשוב להם מאוד שהמתנחלים יצטיירו כאנשים רעים ומטורפים למרות שהם בסך הכל אנשים שדוחקים אותם מפינה לפינה.
מספיק שמטורף אחד אומר איזה משהו אלים או פרובוקטיבי וזה יככב שבועות בחדשות.
לממשלה הזאת יש אינטרס ברור שיהיה פינוי כמה שיותר אלים ורצוי עם איזה חייל פצוע מירי של מתנחל מטורף כדי להכשיר עוד מסע הסתה נגד הימין ועוד פינוי. מה פתאום נזכרו עכשיו לפנות אותו בכל מחיר? למה פתאום כל זוטר חוזר ואומר "שלא ניתן לפגוע באושיות הדמוקרטיה ונלחם בקיצונים"? רק בגלל הבחירות.
הדמוניזציה היחידה פה היא זאת שאתם והתקשורת עושים למתנחלים. מנסים בכוח ליצר איזה תסריט אימים. אני עדיין זוכר את ההסתה המטורפת מגוש קטיף כאילו המתנחלים יהרגו חיילים או כל מיני תסריטי אימה מומצאים על ידי אנשים שחשוב להם מאוד שהמתנחלים יצטיירו כאנשים רעים ומטורפים למרות שהם בסך הכל אנשים שדוחקים אותם מפינה לפינה.
מספיק שמטורף אחד אומר איזה משהו אלים או פרובוקטיבי וזה יככב שבועות בחדשות.
לממשלה הזאת יש אינטרס ברור שיהיה פינוי כמה שיותר אלים ורצוי עם איזה חייל פצוע מירי של מתנחל מטורף כדי להכשיר עוד מסע הסתה נגד הימין ועוד פינוי. מה פתאום נזכרו עכשיו לפנות אותו בכל מחיר? למה פתאום כל זוטר חוזר ואומר "שלא ניתן לפגוע באושיות הדמוקרטיה ונלחם בקיצונים"? רק בגלל הבחירות.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:

לא, אלה לא פלסטינים. אז אל תקשקש לי על תמימים ושפויים.
עוד אנשים שהדת הטריפה את דעתם. רחמים עליהם האמת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט שרוף
והיום החסימה בכניסה לירושלים היתה מפגרת ומעצבנת!
היה פשוט פתטי לראות חלק מהחוסמים באים לכביש לחסום, המשטרה באה ורודפת אחריהם כמו חתול ועכבר והם בורחים, וכולם צועקים נגד השוטרים ובעד אלו שחוסמים ובורחים.
פשוט דבילי!
היה פשוט פתטי לראות חלק מהחוסמים באים לכביש לחסום, המשטרה באה ורודפת אחריהם כמו חתול ועכבר והם בורחים, וכולם צועקים נגד השוטרים ובעד אלו שחוסמים ובורחים.
פשוט דבילי!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אם היו חוסמים לי את הכביש, הייתי פשוט ממשיך ליסוע.
כל הכבוד לשר הבטחון על הפינוי של פורעי החוק מהבית בחברון, למרות כל הפרובוקציות שלהם.
כל הכבוד לשר הבטחון על הפינוי של פורעי החוק מהבית בחברון, למרות כל הפרובוקציות שלהם.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
תן לי לא להגיב לך. תקרא את כל דעותיי הפוליטיים בעבר. כאן אתה בא ואומר שאין לי דעה פוליטית ואני מצביע ביבי סתם.טל רודס כתב:כמו שמתן אמר, אתה בכלל לא טורח לקרוא מה אנשים כותבים לך פה, אלא ממשיך עם שטיפת המוח הביביסטית המאפיינת "ליכודניקים עיוורים". אתה בדיוק כמו האנשים שצוחקים עליהם בתוכנית "שבוע סוף" כל יום שישי, שואלים אותם למה אתם מצביעים ביבי? "כי רק ביבי", זה התשובה האולטימטיבית. מה זה משנה שהוא ראש הממשלה הגרוע ביותר בתולדות המדינה ושר אוצר שהרס את הכלכלה.yyzboy1928 כתב:טל, האמת שלך אינה אובייקטיבית. הכל נובע מהשנאה שלך לליכוד.
אתה אנטי ביבי, אין לי מה לדבר איתך עליו. אם אני קיבלתי שטיפת מוח ביביסטית כמו שאתה מכנה, אתה קיבלת שטיפת מוח מהתקשורת שרק משמיצה אותו.
אני רואה בביבי כמה שהמדינה צריכה טל. לא בגלל שאני מעריץ את ביבי. עוד מעט גם תגיד שאם מייק פורטנוי היה מעומד כאן לראש הממשלה, הייתי מבציע לו.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ברור שלא תגיב, כי אין לך משהו ענייני להגיד. ברור שאהיה אנטי-ביבי, הוא הרס מספיק את המדינה כראש ממשלה ושר אוצר. אני לא צריך לקבל שטיפת מוח, אני בעל דעה צלולה ומפוכחת , ואני גם זוכר (להבדיל ממך) איך ביבי היה בתפקידיו הקודמים. אצל הליכודניקים זה לא באמת משנה איך קוראים ליו"ר המפלגה, הם עדיין חושבים שזה בגין, ותמיד הם שואלים את עצמם: "איזה בגין עומד עכשיו בראש המפלגה?"
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אוהו אל ברור שיש לי מה להגיב. פשוט אשמור אותם לעצמי. אינני מעוניין להגיד מה דעתי על שאמרת עליי מקודם.טל רודס כתב:ברור שלא תגיב, כי אין לך משהו ענייני להגיד. ברור שאהיה אנטי-ביבי, הוא הרס מספיק את המדינה כראש ממשלה ושר אוצר. אני לא צריך לקבל שטיפת מוח, אני בעל דעה צלולה ומפוכחת , ואני גם זוכר (להבדיל ממך) איך ביבי היה בתפקידיו הקודמים. אצל הליכודניקים זה לא באמת משנה איך קוראים ליו"ר המפלגה, הם עדיין חושבים שזה בגין, ותמיד הם שואלים את עצמם: "איזה בגין עומד עכשיו בראש המפלגה?"
טל, אל תזלזל באינטלגנציה שלי. אתה עושה את זה הרבה לאחרונה כי אתה תופס ממני "ליכודניק צ'חצ'ח". אני יודע בדיוק מה היה כאן שהוא היה ראש ממשלה. אני זוכר שהיה כאן שקט מבחינה בטחונית. מה לעשות שהוא עשה כמה שטויות, שיחסית לראש ממשלה ב10 שנים האחרונות, אילו שטויות מינוריות(הסכם חברון, ריבים תוך ממשלתיים וכו') יחסית להתנתקות נוסח שרון, יציאה פזיזה ללא הסכם עם האו"מ מלבנון של ברק ומלחמת לבנון השנייה של אולמרט.
אולי קל לי להגיד את זה, אבל אל תזלזל גם בדעת האזרח. שהבין שמפלגה כמו קדימה נכשלה, והעדיף ללכת קצת ימינה.
ועצה לחיים טל. בחיים אל תסתכל על אנשים מלמעלה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כן, אתה זוכר מה היה כשביבי היה ראש ממשלה, היית הרי בן 8 (אתה פשוט עושה מעצמך צחוק)!!! אני הייתי קצת יותר מבוגר ממך ואני זוכר את כל הפיגועים שהיו (כמו תמיד כשהליכוד בשלטון יש יותר פיגועים ויותר הרוגים). אם אתה קורא להסתה והתקפות פרועות כנגד בתי משפט ומערכת החוק כטעויות מינוריות, אז כנראה שאתה לא מבין מה מהות שלטון דמוקרטי. היציאה מעזה ולבנון היו החלטות מצוינות, אין טעם להשאיר סתם חיילים שימשיכו למות שם לחינם (לא עזה ולא לבנון הן חלק מישראל, להזכירך!). אין שום הבדל בינך לרוב מצביעי הליכוד, רובכם באופן עיוור יצביעו ליכוד, לא משנה מי עומד בראש, לא משנה שאין אידיאולוגיה, כי ככה אמרו לכם בבית להצביע.
אם אתה כזה רגשי מויכוחים פוליטיים, אולי אל תשתתף בהם.
האזרח לא הבין שמפלגה כמו קדימה נכשלה, האזרח פשוט טיפש, קצר-זכרון ומושפע ביתר קלות ממניפולציות זולות של ביביטו וחבריו הפופוליסטיים. כשיהיה לו את ביבי (חס וחלילה) אז הוא יבין עד כמה עדיף היה קודם לכן עם קדימה.אבל אל תזלזל גם בדעת האזרח. שהבין שמפלגה כמו קדימה נכשלה
אם אתה כזה רגשי מויכוחים פוליטיים, אולי אל תשתתף בהם.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
טל, לי אישית יש עור עבה ואני לא נפגע, אבל הוא לא היחיד שמרגיש ככה, יש פה עוד אנשים כמו ג'יימי.
ולעצם הויכוח.
למה להתווכח כמו משוגעים? אני בטוח שלמדת מתישהו שבמדינה עם בעיות כמו שלנו השלטון מתחלף כל פעם שיש בחירות, והציבור רוצה משהו אחר. זה כל הסיפור. אם לא יהיו הפתעות, ביבי יבחר ולאחריו מישהו שמאלי ואחריו מישהו ימני וכ"ו. שניכם צודקים. הציבור אכן מטומטם כמו תמיד, אבל הוא גם היה מטומטם כשהוא בחר קדימה ועכשיו הוא מבין את זה והוא רוצה להחליף.
אם אני לא טועה, אני הייתי בן שמונה כשביבי עלה לשלטון וזו לא היתה תקופה קלה מבחינה בטחונית. אבל הפיגועים האלה היו הרבה לפניו והרבה אחריו ללא אבחנה בין ימין או שמאל. אלו סתם טיעונים ששניכם מנסים לגייס כל אחד למחנהו שלו. לדעתי בכל הקשור לירידה ברמת הפיגועים, זה הכל עניין של תהליך של התגברות והתפתחות של מערכת הביטחון. צה"ל היום יודע על 99 אחוז מהפיגועים המתוכננים הרבה לפני שהם מגיעים לשלב הביצוע. היכולת שלו השתפרה באלפי אחוזים. גם התגובות לפיגועים עברו תהליך. זוכרים את הלינץ' ברמאללה? זוכרים איך ברק הגיב אז? פוצץ בניין ריק... אם זה היה קורה היום היתה מתחילה פה מלחמה עם מאות הרוגים פלסטינים. היום רוב הפיגועים "המוצלחים" הם יוזמות פרטייות של ערבים ישראלים בעלי גישה למקומות בלב ישראל כי צהל הצליח למעשה כמעט לנטרל את איום הטרור הפלסטיני משטחי הרשות.
אז מה הבעיה? הבעיה היא המדיניות, ובעקבותיה אבדן ההרתעה. ברגע שמתחילים לנהל דיאלוג עם טרוריסטים במקום למחוק אותם עם מצרר, נפלאם או סתם MK של טון חומר נפץ, הם בעצם השיגו את היעדים שלהם בעזרת הטרור. קל וחומר כשעושים מחוות מטומטמות ונסיגות חד צדדיות. מה לעזאזל הם אמורים להבין מזה?! כאילו מה, חמאס יעצור שנייה ויגיד "די, אנחנו לא יכולים יותר לירות עליהם, הם יצאו מעזה"? הרי בשביל זה הוא התחיל לירות! אז למה לא להמשיך קדימה?
בקיצור, לדעתי צריך כיום מישהו שייקח קצת יוזמה, וילמד את הפלסטינים להתחיל להנמיך ציפיות, כך שגם אם יהיה מתי שהוא הסכם, אנחנו לא נצא הפראיירים שיאכלו אותה.
ונגיד לכם את האמת, אני לא כזה בטוח שביבי הוא האדם הנכון בשביל זה. יש לי הרגשה שהוא כבר איבד חלק מהתעוזה שלו והוא ינסה יותר מדי לרצות את האנשים הלא נכונים. ראיתי את זה קורה כשהוא התקפל מול שרון בהצבעה על ההתנתקות. מה שבטוח הוא הרבה יותר טוב ממי שמבטיח כבר עכשיו למכור את הכל.
ולעצם הויכוח.
למה להתווכח כמו משוגעים? אני בטוח שלמדת מתישהו שבמדינה עם בעיות כמו שלנו השלטון מתחלף כל פעם שיש בחירות, והציבור רוצה משהו אחר. זה כל הסיפור. אם לא יהיו הפתעות, ביבי יבחר ולאחריו מישהו שמאלי ואחריו מישהו ימני וכ"ו. שניכם צודקים. הציבור אכן מטומטם כמו תמיד, אבל הוא גם היה מטומטם כשהוא בחר קדימה ועכשיו הוא מבין את זה והוא רוצה להחליף.
אם אני לא טועה, אני הייתי בן שמונה כשביבי עלה לשלטון וזו לא היתה תקופה קלה מבחינה בטחונית. אבל הפיגועים האלה היו הרבה לפניו והרבה אחריו ללא אבחנה בין ימין או שמאל. אלו סתם טיעונים ששניכם מנסים לגייס כל אחד למחנהו שלו. לדעתי בכל הקשור לירידה ברמת הפיגועים, זה הכל עניין של תהליך של התגברות והתפתחות של מערכת הביטחון. צה"ל היום יודע על 99 אחוז מהפיגועים המתוכננים הרבה לפני שהם מגיעים לשלב הביצוע. היכולת שלו השתפרה באלפי אחוזים. גם התגובות לפיגועים עברו תהליך. זוכרים את הלינץ' ברמאללה? זוכרים איך ברק הגיב אז? פוצץ בניין ריק... אם זה היה קורה היום היתה מתחילה פה מלחמה עם מאות הרוגים פלסטינים. היום רוב הפיגועים "המוצלחים" הם יוזמות פרטייות של ערבים ישראלים בעלי גישה למקומות בלב ישראל כי צהל הצליח למעשה כמעט לנטרל את איום הטרור הפלסטיני משטחי הרשות.
אז מה הבעיה? הבעיה היא המדיניות, ובעקבותיה אבדן ההרתעה. ברגע שמתחילים לנהל דיאלוג עם טרוריסטים במקום למחוק אותם עם מצרר, נפלאם או סתם MK של טון חומר נפץ, הם בעצם השיגו את היעדים שלהם בעזרת הטרור. קל וחומר כשעושים מחוות מטומטמות ונסיגות חד צדדיות. מה לעזאזל הם אמורים להבין מזה?! כאילו מה, חמאס יעצור שנייה ויגיד "די, אנחנו לא יכולים יותר לירות עליהם, הם יצאו מעזה"? הרי בשביל זה הוא התחיל לירות! אז למה לא להמשיך קדימה?
בקיצור, לדעתי צריך כיום מישהו שייקח קצת יוזמה, וילמד את הפלסטינים להתחיל להנמיך ציפיות, כך שגם אם יהיה מתי שהוא הסכם, אנחנו לא נצא הפראיירים שיאכלו אותה.
ונגיד לכם את האמת, אני לא כזה בטוח שביבי הוא האדם הנכון בשביל זה. יש לי הרגשה שהוא כבר איבד חלק מהתעוזה שלו והוא ינסה יותר מדי לרצות את האנשים הלא נכונים. ראיתי את זה קורה כשהוא התקפל מול שרון בהצבעה על ההתנתקות. מה שבטוח הוא הרבה יותר טוב ממי שמבטיח כבר עכשיו למכור את הכל.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
טל, אינני ריגשי או משהו. אבל זה מעצבן אותי שאתה מזלזל ככה באנשים, ומסתכל עליי מלמעלה שאתה בא ואומר שאני מצביע ליכוד עיוור ואתה משווה אותי לתכנית סטירה זולה.
היום הייתי בכנס ביתי צנוע של פעיל ליכוד בהרצליה פיתוח. חבר של אבא שלי. הכנס הזה היה לחברי מרכז של האיזור ובוגי היה שמה.
לשמוע את הבנאדם הזה מדבר זה פשוט תענוג. בנאדם שחי ומבין את המציאות. שגדל בסביבה של מפא"י(לא טל, זאת לא פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה) וראה את הדברים לנגד עיניו בהיותו קצין בכיר בצה"ל ב15 שנים האחרונות.
בנאדם מבריק. הוא ריתק אותי בשעה וחצי שהוא דיבר.
הוא אמר דברים שכתובים בספר שהוציא. שכמובן, אקרא אותו.
טל, בריל, ניר, שוקרון, ליאור וכל החברה שקוראים כאן. אני ממליץ לכם לקרוא את הספר.
היום הייתי בכנס ביתי צנוע של פעיל ליכוד בהרצליה פיתוח. חבר של אבא שלי. הכנס הזה היה לחברי מרכז של האיזור ובוגי היה שמה.
לשמוע את הבנאדם הזה מדבר זה פשוט תענוג. בנאדם שחי ומבין את המציאות. שגדל בסביבה של מפא"י(לא טל, זאת לא פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה) וראה את הדברים לנגד עיניו בהיותו קצין בכיר בצה"ל ב15 שנים האחרונות.
בנאדם מבריק. הוא ריתק אותי בשעה וחצי שהוא דיבר.
הוא אמר דברים שכתובים בספר שהוציא. שכמובן, אקרא אותו.
טל, בריל, ניר, שוקרון, ליאור וכל החברה שקוראים כאן. אני ממליץ לכם לקרוא את הספר.
-
- דרימיסט-על
בתור סטודנט עם איזה 90000000 עמודים לקרוא לבחינות עוד חודשיים, נראה לי שאדחה את זה קצת 

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
ג'יימי חביבי, אולי אתה גילית לאחרונה את בוגי אבל אצל הדוסים הוא כבר כיכב עוד מהתקופה בה הוא הקריב את הקריירה שלו כרמטכ"ל בכך שסירב לתוכנית ההתנתקות. הספר שלו "דרך ארוכה קצרה" קיבל ציון עשר בסולם יעקב אבינו והוא בראש רשימת רבי המכר במוסף הספרות של עלוני השבת בבתי הכנסת...
אני מניח שכאשר הוא יתגלגל לידי אני אקרא אותו
אני מניח שכאשר הוא יתגלגל לידי אני אקרא אותו