במה מדובר?avrahamshuk כתב:שמעתם על "מש"קי הפייסבוק" החדשים של צה"ל? פשוט מעורר חמלה...
אשכול פוליטיקה ואקטואליה
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הצבא פשוט נהיה פאתטי מיום ליום. אני מבין שפתרו את כל הבעיות המבניות שיש בצבא, שאפשר להתעסק בדברים כאלה ולבזבז עליהם זמן וכסף.avrahamshuk כתב:http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/816/622.html
-
- דרימיסט-על
כל האופורטוניסטים החדשים האלה של הליכוד... פשוט מגוחך.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
זה תופס תאוצה בכל מפלגה שמנבאים לה ניצחון. קדימה והעבודה ב2006 היא דוגמא טובה לכך.
אבל שמע, אם זה מביא קולות, למה לא? הרי זאת המטרה של מערכת בחירות. להביא כמה שיותר קולות.
אנשים כמו בגין הם אנשים חובה בממשלה.
אני מקווה מאוד שפאג-לין האידיוט הזה לא ייכנס לרשימה של הליכוד. אנשי ימין קיצוני אמורים להיות במפלגות כמו מפדל או משהו בסגנון. לא בליכוד!
אבל שמע, אם זה מביא קולות, למה לא? הרי זאת המטרה של מערכת בחירות. להביא כמה שיותר קולות.
אנשים כמו בגין הם אנשים חובה בממשלה.
אני מקווה מאוד שפאג-לין האידיוט הזה לא ייכנס לרשימה של הליכוד. אנשי ימין קיצוני אמורים להיות במפלגות כמו מפדל או משהו בסגנון. לא בליכוד!
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
סלח לי אבל פייגלין הוא אחד הבודדים שנצמדים לעקרונות הליכוד ואני מאחל לו בהצלחה ושיקבל את המקום הריאלי המגיע לו בזכות.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
צודק , אני גם מקווה שפייגלין יקבל את המקום שלו בליכוד, כי נתניהו הרי מנסה להסתיר אותו ולהעניק מצג שווא לגבי יעדי הליכוד, בעוד פייגלין באמת מייצג את עקרונות הליכוד.avrahamshuk כתב:סלח לי אבל פייגלין הוא אחד הבודדים שנצמדים לעקרונות הליכוד ואני מאחל לו בהצלחה ושיקבל את המקום הריאלי המגיע לו בזכות.
צודק, ועוד יותר מגוחך ,האנשים שמצביעים לליכוד בגלל האופורטוניסטים האלה.כל האופורטוניסטים החדשים האלה של הליכוד... פשוט מגוחך.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
העולם ע"פ ביבי
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ucdzkpLusUE[/youtube]
מה מרידור באמת חושב על נתניהו
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=le7Rwv-dr5o[/youtube]
יורם קניוק: זכרו מי גרם לחסכונותכם להצטמק:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625857,00.html
ערוץ היוטיוב של ציפי:
http://il.youtube.com/user/tzipilivni2009
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ucdzkpLusUE[/youtube]
מה מרידור באמת חושב על נתניהו
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=le7Rwv-dr5o[/youtube]
יורם קניוק: זכרו מי גרם לחסכונותכם להצטמק:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625857,00.html
ערוץ היוטיוב של ציפי:
http://il.youtube.com/user/tzipilivni2009
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אינני חושב שפייגלין אכן מייצג את עקרונותייה האמייתיים העכשווים של הליכוד. אבל בואו לא ניכנס לזה. זה לא ייגמר.
לפני שמאשימים את ביבי במשבר הנוכחי, נא לקרוא! כי קל ללכת אחרי העדר של קדימה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628425,00.html
לפני שמאשימים את ביבי במשבר הנוכחי, נא לקרוא! כי קל ללכת אחרי העדר של קדימה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628425,00.html
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ברור שביבי אשם, עדר, זה כאלה שמצביעים ליכוד בלי להבין למה, עדר זה כאלה שרוצים להצביע לביבי בצורה עיוורת למרות שמדובר בראש הממשלה הכי גרוע במדינה, שבימיו נורמות שלטון החוק הגיעו לשפל חסר תקדים,עדר זה כאלה שרוצים להצביע לשקרן כרוני שלא מסוגל לתפקד תחת לחץ ולקבל החלטות, עדר זה כאלה שרוצים להצביע לליכוד בגלל כל מיני אנשים שכל קשר להם ולפוליטיקה הוא מקרי ביותר, עדר זה כאלה שחושבים שבגין עדיין עומד בראש התנועה.
מספיק לראות את הטוקבקיסטים בתשלום של ביביטו, שמציפים כל כתבת אינטרנט ב "רק ביבי"...כדי להבין לאן המדינה הזאת יכולה להידרדר. אני מקווה שהתעמולה של קדימה תהיה אפקטיבית ותזכיר לאנשים מדוע כדי להצביע ללבני ומדוע אסור להצביע לביבי.
מספיק לראות את הטוקבקיסטים בתשלום של ביביטו, שמציפים כל כתבת אינטרנט ב "רק ביבי"...כדי להבין לאן המדינה הזאת יכולה להידרדר. אני מקווה שהתעמולה של קדימה תהיה אפקטיבית ותזכיר לאנשים מדוע כדי להצביע ללבני ומדוע אסור להצביע לביבי.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
או שאולי אלה לא באמת טוקבקיסטים בתשלום אלא אנשים שרוצים ביבי....
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כשאתה רואה עשרים טוקבקים שנכתבו באותה הדקה ע"י אותו בן אדם, אתה מבין שמדובר בשטיפת מח תוצרת ביבי. הרי זוהי דרכו של ביבי, שטיפת מח והפחדה.avrahamshuk כתב:או שאולי אלה לא באמת טוקבקיסטים בתשלום אלא אנשים שרוצים ביבי....
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא מאמין בזה. אני מניח שאפילו טוקבקיסט בתשלום היה טורח לשנות שם.
לעומת זאת, תסתכל על הסקרים שמתפרסמים (האלה שאפשר להצביע באתר) מדי פעם, כל איי פי יכול להצביע רק פעם אחת ואתה רואה בבירור נטייה ימינה.
מה דעתך על בית השלום בחברון?
לעומת זאת, תסתכל על הסקרים שמתפרסמים (האלה שאפשר להצביע באתר) מדי פעם, כל איי פי יכול להצביע רק פעם אחת ואתה רואה בבירור נטייה ימינה.
מה דעתך על בית השלום בחברון?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
וואו.. איך פספסתי. מה זאת אומרת העקרונות העכשיווים? ממתי שינו אותם או באיזה זכות? הליכוד אינו אדם ולא שייך לאדם. אפילו לא לביבי. הליכוד הוא רעיון שמאגד אנשים. לכן שרון הוכרח למצוא לו בית אחר כי הוא לא עמד בעקרונות הליכוד ולכן קראו לו ולעדר צאן שלו "המורדים" כי זה מה שהם היו.yyzboy1928 כתב:אינני חושב שפייגלין אכן מייצג את עקרונותייה האמייתיים העכשווים של הליכוד. אבל בואו לא ניכנס לזה. זה לא ייגמר.
הגישה המתנשאת הזאת של להחביא את הילד שלא אוהבים בבית כדי שהציבור לא ייראה תקח את הליכוד לכיוון אחד - קדימה. אבל לא במובן המרחבי של המילה.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
הייתי היום בכינוס של מרכז הליכוד.. כחלק ממחקר שאני עושה לאחרונה של "מנהיגות. מהי?".
ואומר לכם בכנות, התרשמתי מפייגלין. אינני אוהב את הדרך שלו(לא דרך פוליטית) והוא מייצג איזשהו זרם שאני לא כל כך אוהב. למרות שהוא הרוויזיוניסט האמיתי היחיד שנשאר בליכוד. הבנאדם התחיל להראות לראשונה את אי ניקיון הכפיים שלו.
כמו שבכל כינוס של מרכז ליכוד, אחד מחברי המרכז צריך להחתים כ10% מחברי המרכז באם הוא רוצה שההצבעה תהיה הצביעה חשאית, ולא גלוייה.
הוא עלה בביטחון לבמה, לפני שהתחיל לנאום, הביא למשה כחלון, לטענתו, כ10% חתימות. עכשיו. יש סעיף נוסף ל10% האלה. הן חייבים להיות נוכחים בכינוס. כולם כולל כולם. אחד שלא נימצא, כל החתימות נפסלות.
לאחר בדיקת החתימות, היה שמה אחד שהיה בכלל ששהה בחו"ל. וזאת רק דוגמא של בנאדם אחד.
הוא חושב שהוא יכול לעשות צחוק. לבריאות.
אבל התרשמתי ממנו.
טל, אתה אומר דברים מאוד מאוד קשים על נתניהו. ההתלהמות שלך לא תעזור. ביבי הוא ראש הממשלה הבא שלך.
ואומר לכם בכנות, התרשמתי מפייגלין. אינני אוהב את הדרך שלו(לא דרך פוליטית) והוא מייצג איזשהו זרם שאני לא כל כך אוהב. למרות שהוא הרוויזיוניסט האמיתי היחיד שנשאר בליכוד. הבנאדם התחיל להראות לראשונה את אי ניקיון הכפיים שלו.
כמו שבכל כינוס של מרכז ליכוד, אחד מחברי המרכז צריך להחתים כ10% מחברי המרכז באם הוא רוצה שההצבעה תהיה הצביעה חשאית, ולא גלוייה.
הוא עלה בביטחון לבמה, לפני שהתחיל לנאום, הביא למשה כחלון, לטענתו, כ10% חתימות. עכשיו. יש סעיף נוסף ל10% האלה. הן חייבים להיות נוכחים בכינוס. כולם כולל כולם. אחד שלא נימצא, כל החתימות נפסלות.
לאחר בדיקת החתימות, היה שמה אחד שהיה בכלל ששהה בחו"ל. וזאת רק דוגמא של בנאדם אחד.
אבל התרשמתי ממנו.
טל, אתה אומר דברים מאוד מאוד קשים על נתניהו. ההתלהמות שלך לא תעזור. ביבי הוא ראש הממשלה הבא שלך.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אולי רמ הבא. לא שלי זה בטוח.
יאללה איזה גועל נפש לחזור לקרוא את האשכול הזה
מזכיר לך איפה אתה חי...
יאללה איזה גועל נפש לחזור לקרוא את האשכול הזה

מזכיר לך איפה אתה חי...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני אומר את האמת על נתניהו, להבדיל מכאלה שהולכים אחריו בצורה עיוורת. הוא ודאי לא יהיה ראש הממשלה שלי.yyzboy1928 כתב:הייתי היום בכינוס של מרכז הליכוד.. כחלק ממחקר שאני עושה לאחרונה של "מנהיגות. מהי?".
אבל התרשמתי ממנו.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
טל, האמת שלך אינה אובייקטיבית
. הכל נובע מהשנאה שלך לליכוד.

-
- בריל!
ג'יימי כל מה שהוכחת בדיון כאן זה שאתה לא קורא את מה שכותבים אחרים, אלא אתה מנסה בכוח להחליט שכולם טועים ואתה צודק!yyzboy1928 כתב:טל, האמת שלך אינה אובייקטיבית. הכל נובע מהשנאה שלך לליכוד.
הליכוד מעולם לא היה חסר אידיאולוגיה כמו היום. ביבי הוא קשקוש אחד גדול, אדם שעשה נזקים עצומים למדינה ולכלכלה מכל הבחינות. הוא מנסה בדרכי הטעיה ל"שנות" את האימיג' שלו בארץ כי אף אחד לא היה רוצה אותו אחרת.
חבל שהעם שלנו כזה שכחן שכבר עכשיו יש סיכוי שביבי יהיה שוב ראש הממשלה, אחרי שאולמרט (יד ימינו של ביבי שנים על גבי שנים להזכירך) עשה נזקים בלתי הפיכים כאן.
אבל קשה להאשים עם שבוחר ביבי כשהאופציות האחרות לא ממש טובות יותר.
בכל מקרה המדינה תהיה תחת שלטון מטופש וחסר אידיאולוגיה אמיתית, לא משנה מי יבחר- בושה לנו ולעתיד שלנו!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כמו שמתן אמר, אתה בכלל לא טורח לקרוא מה אנשים כותבים לך פה, אלא ממשיך עם שטיפת המוח הביביסטית המאפיינת "ליכודניקים עיוורים". אתה בדיוק כמו האנשים שצוחקים עליהם בתוכנית "שבוע סוף" כל יום שישי, שואלים אותם למה אתם מצביעים ביבי? "כי רק ביבי", זה התשובה האולטימטיבית. מה זה משנה שהוא ראש הממשלה הגרוע ביותר בתולדות המדינה ושר אוצר שהרס את הכלכלה.yyzboy1928 כתב:טל, האמת שלך אינה אובייקטיבית. הכל נובע מהשנאה שלך לליכוד.