אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
איזה נצחון מגעיל של מכבי ת"א, השוו בפוקס בשניות האחרונות של המשחק, ניצחו בשנייה האחרונה של ההארכה, מול קבוצה כל כך נחותה מבחינת תקציב וסגל.
-
- בריל!
היה משחק מגעיל, ממש אנטי כדורסל. אבל ככה צריך לשחק מול מכבי. וכל קבוצה שרוצה סיוכי לנצח את מכבי חייבת לשחק את המשחק העומד הזה. הרי כשמכבי תרוץ היא יכולה לחסל כמעט כל יריב שמולה.
לצערי אתמול זה נגמר בניצחון של מכבי, כי הצרפתים שיחקו משחק מצויין שכמעט וחיסל כל יתרון של מכבי, וגמר לה את משחק המעבר.
אני מקווה שבארץ ימשיכו קבוצות להבין איך עוצרים את מכבי, ולא ירעדו הרגליים ברגע שהם עולים על הפרקט.
ובנימה אחרת- מחר משחק חוץ בשרון, אני נוסע לשם ונקווה לראות משחק טוב שימתיק קצת את התבוסה בקזאן.
יום ראשון משחק סופר מעניין של חולון מול חיפה- שתי קבוצות שנראות נהדר ויתנו משחק גדול לטעמי.
לצערי אתמול זה נגמר בניצחון של מכבי, כי הצרפתים שיחקו משחק מצויין שכמעט וחיסל כל יתרון של מכבי, וגמר לה את משחק המעבר.
אני מקווה שבארץ ימשיכו קבוצות להבין איך עוצרים את מכבי, ולא ירעדו הרגליים ברגע שהם עולים על הפרקט.
ובנימה אחרת- מחר משחק חוץ בשרון, אני נוסע לשם ונקווה לראות משחק טוב שימתיק קצת את התבוסה בקזאן.
יום ראשון משחק סופר מעניין של חולון מול חיפה- שתי קבוצות שנראות נהדר ויתנו משחק גדול לטעמי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- בריל!
איזה הפסד מתסכל. עוד חשבנו שיש לנו קבוצה לוחמת השנה, גם את זה לא קיבלנו. משחק עלוב של שתי הקבוצות שבסופו מאיר טפירו נתן לנו בראש עם סל ניצחון וחטיפה גדולה.
כמה חבל... נקווה שגודס יעשה את השינויים שצריך, ויפסיק לעשות שטויות בניהול משחק, אחרת הוא יסיים כמו דן שמיר!
כמה חבל... נקווה שגודס יעשה את השינויים שצריך, ויפסיק לעשות שטויות בניהול משחק, אחרת הוא יסיים כמו דן שמיר!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Sunny
- דרימיסט-על
מכבי מקבלים 20 בראש מאוליפיאקוס ובאים ומנצחים את ק.אתא ב30.רק אני חושב שזה מגעיל?
אגב, רק אני חושב שהמדים של ראשל"צ נורא מזכירים את אלה של יוסטון?

אגב, רק אני חושב שהמדים של ראשל"צ נורא מזכירים את אלה של יוסטון?

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
המנהלת עשתה טעות שהגדילה את כמות הקבוצות ל-12. ככה קבוצות כמו קרית אתא נכנסות לליגה העליונה כשהם שווים ליגה לאומית. הגענו למצב שמכבי כבר לא מחסלת את הליגה בהליכה, וההגדלה הזאת רק עושה לליגה רע.
אתמול רמת גן הראתה הגנה שלא קיימת וקיבלה מאיתנו בראש.
נראה מה יהיה יום חמישי
אתמול רמת גן הראתה הגנה שלא קיימת וקיבלה מאיתנו בראש.
נראה מה יהיה יום חמישי
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
ביום חמישי יהיה גיהנום צהוב
וsunny, לי זה לא נראה מגעיל מה שאמרת. חטפנו בראש מאולימפיאקוס (גם) בגלל שארויו לא שיחק, וטחנו את ק.אתא כי הם פשוט לא טובים. מה רצית שיקרה? שנפסיד גם להם? לא מבינה את הבעיה פה

וsunny, לי זה לא נראה מגעיל מה שאמרת. חטפנו בראש מאולימפיאקוס (גם) בגלל שארויו לא שיחק, וטחנו את ק.אתא כי הם פשוט לא טובים. מה רצית שיקרה? שנפסיד גם להם? לא מבינה את הבעיה פה

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
-
- בריל!
הבעייה היא לא עם מכבי, אלא עם קבוצות כמו קריית אתא. קבוצות בליגת העל התקדמו מאז ה-40 הפרש כל משחק מול מכבי, ולא צריך לחזור לימים האלה שיש קבוצות שמובסות על ידי הרבה קבוצות, ולא נותנות טיפה של תחרות בליגה.
מכבי של השנה בנוייה אך ורק מארויו וזו טעות ענקית. כמו שראינו המחויבות שלו למועדון כי כלום מול המחויבות שלו לעצמו ולכן אפילו במשחק חשוב כמו אולימפיאקוס הוא החליט לוותר לעצמו.
כל קבוצה שתצליח להגביל את ארויו תהיה בעמדת ניצחון מול מכבי.
מכבי של השנה בנוייה אך ורק מארויו וזו טעות ענקית. כמו שראינו המחויבות שלו למועדון כי כלום מול המחויבות שלו לעצמו ולכן אפילו במשחק חשוב כמו אולימפיאקוס הוא החליט לוותר לעצמו.
כל קבוצה שתצליח להגביל את ארויו תהיה בעמדת ניצחון מול מכבי.
- Sunny
- דרימיסט-על
המשחק שלנו היום, 2 שניות לסיום 3 הפרש להם, שחקן שלנו שם 3 מהעונשין. הארכה. 25 שניות לסוף ההארכה 5 הפרש להם, שחקן שלנו מכדרר ומסתבך מוציא לי אני זורק שלשה וניכנס. 2 הפרש להם 15 שניות לסיום כדור שלנו התרגיל לא עבד, אני מקבל כדור מכדרר מוציא לשחקן פנוי, הוא הולך לסל ומחטיא. הפסדנו אבל אני מבסוט.
קצת כועס על עצמי כי הייתי נעול על תרגיל שהיה לנו ולא חשבתי בכלל ללכת לסל ב15 שניות האחרונות וכן יכלתי לעשות משהו. נו מילא
מכבי מפסידים ומכבי מפסידים
קצת כועס על עצמי כי הייתי נעול על תרגיל שהיה לנו ולא חשבתי בכלל ללכת לסל ב15 שניות האחרונות וכן יכלתי לעשות משהו. נו מילא

Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
במילה אחת: OUCH!!
בכמה מילים- תבוסה כואבת וניצחון ענק של הפועל. ניצחון שהחזיר את ההרתעה לאולם הכי מרתיע באירופה. אני בטוח שארויו היום מבין שהליגה שלנו זה לא משחק ילדים והוא לא יבוא ויריץ עונה בדשדוש על חשבון הליגה. בכלל אתמול הוא הראה צד מכוער באישיות שלו כשלא ידע להפסיד ולתת כבוד לשחקן ענק בשם ממורם רוט ששיתק אותו לגמרי בהתקפה. עוד הוא הוסיף וקילל את השופטים כמה פעמים שב"רחמנותם" או ב"חוסר עמוד השידרה שלהם" לא שרקו טכניות או בלתי ספורטיביות למכות שמכבי הביאה לשחקנים שלנו.
אבל אנחנו ממשיכים קדימה למשחק החשוב מאוד ביום ראשון בחוץ בחיפה. לטעמי עוד הפסד חוץ שלנו כי השחקנים יבואו גמורים, אבל מי יודע, אולי הכל יתחבר שוב...
בכמה מילים- תבוסה כואבת וניצחון ענק של הפועל. ניצחון שהחזיר את ההרתעה לאולם הכי מרתיע באירופה. אני בטוח שארויו היום מבין שהליגה שלנו זה לא משחק ילדים והוא לא יבוא ויריץ עונה בדשדוש על חשבון הליגה. בכלל אתמול הוא הראה צד מכוער באישיות שלו כשלא ידע להפסיד ולתת כבוד לשחקן ענק בשם ממורם רוט ששיתק אותו לגמרי בהתקפה. עוד הוא הוסיף וקילל את השופטים כמה פעמים שב"רחמנותם" או ב"חוסר עמוד השידרה שלהם" לא שרקו טכניות או בלתי ספורטיביות למכות שמכבי הביאה לשחקנים שלנו.
אבל אנחנו ממשיכים קדימה למשחק החשוב מאוד ביום ראשון בחוץ בחיפה. לטעמי עוד הפסד חוץ שלנו כי השחקנים יבואו גמורים, אבל מי יודע, אולי הכל יתחבר שוב...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
למי הפסדתם? תעשה לי סקאוטינג!Sunny כתב:המשחק שלנו היום, 2 שניות לסיום 3 הפרש להם, שחקן שלנו שם 3 מהעונשין. הארכה. 25 שניות לסוף ההארכה 5 הפרש להם, שחקן שלנו מכדרר ומסתבך מוציא לי אני זורק שלשה וניכנס. 2 הפרש להם 15 שניות לסיום כדור שלנו התרגיל לא עבד, אני מקבל כדור מכדרר מוציא לשחקן פנוי, הוא הולך לסל ומחטיא. הפסדנו אבל אני מבסוט.

לנו יש עכשיו פגרה של 3 שבועות בלי משחקים!! כוס אמק!!!! אני כ"כ שונא את זה!

נמאס מאימונים בלי משחקים!!

- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אחד המדהימים
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e69Lavs_S2o[/youtube]
ועוד אחד
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1z2sFmrR7bc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e69Lavs_S2o[/youtube]
ועוד אחד
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1z2sFmrR7bc[/youtube]
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- Sunny
- דרימיסט-על
מס' 5 שלהם טוב, ורק כמה אתלטים גבוהים. זהוilai fields #7 כתב:למי הפסדתם? תעשה לי סקאוטינג!Sunny כתב:המשחק שלנו היום, 2 שניות לסיום 3 הפרש להם, שחקן שלנו שם 3 מהעונשין. הארכה. 25 שניות לסוף ההארכה 5 הפרש להם, שחקן שלנו מכדרר ומסתבך מוציא לי אני זורק שלשה וניכנס. 2 הפרש להם 15 שניות לסיום כדור שלנו התרגיל לא עבד, אני מקבל כדור מכדרר מוציא לשחקן פנוי, הוא הולך לסל ומחטיא. הפסדנו אבל אני מבסוט.
מכבי מפסידים ומכבי מפסידים![]()
לנו יש עכשיו פגרה של 3 שבועות בלי משחקים!! כוס אמק!!!! אני כ"כ שונא את זה!
נמאס מאימונים בלי משחקים!!

Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
-
- בריל!
עוד ספין מבית היוצר של יותם הלפרין:
http://sport5.co.il/articles.aspx?folde ... 73&lang=HE
לא יאמן שמישהו באמת חושב שהילד הזה יכול לשחק ב-NBA. למרות שיש לו כשרון הוא לא מסוגל להוביל את הפועל אוסישקין בטח לא קבוצה ב-NBA, גם לא מהספסל.
http://sport5.co.il/articles.aspx?folde ... 73&lang=HE
לא יאמן שמישהו באמת חושב שהילד הזה יכול לשחק ב-NBA. למרות שיש לו כשרון הוא לא מסוגל להוביל את הפועל אוסישקין בטח לא קבוצה ב-NBA, גם לא מהספסל.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ניצחון על מכבי זה תמיד דבר מתוק, בייחוד שמדובר בתבוסה 

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
היום חיכיתי לבוס שלי את רפי גינת אז הוא אמר לי : אל תזכיר לי את רפי גינת , אפילו בחיקוי . הכל בגלל שהוא הקריין האהוב של מכבי ת"א והבוס שלי ממתעבי הקבוצה הגדולים במדינה
.

-
- בריל!
עוד מחזור מרתק בליגת העל בכדורסל שלטעמי היא אחת הטובות באירופה.
הפועל הוכיחה ש"סינדרום מכבי" לא נוגע בנו, והשחקנים נתנו את כל הלב והנשמה עם הרבה כדורסל יפה לעין מול מכבי חיפה "היט" (
) החזקה. והראתה לליגה שלא רק במלחה צריך לפחד ממנו השנה, ושהמעידה הקטנה מול בני השרון לא תחזור בכל משחקי החוץ.
מול אולם מלא ברוממה שאין ספק שהרבה קבוצות יפסידו בו השנה, הפועל נתנה תצוגה טובה עם ניצחון ענק.
דורסמן שיחק אותה והחזיר את ראשון חזרה לליגה, אני אישית מאוד אוהב את ראשון ואני מאוד רוצה שיצליחו כל שנה. אני מקווה שדורסמן יעשה את העבודה.
נהריה מנצחת, לא הפתעה גדולה. נראה מה יהיה עם חולון מול גלבוע היום.
מילה אחרונה על מכבי- בזיון מוחלט של התנהלות. אני מאושר לראות את מכבי מתנהלת בצורה כל כך מכוערת, חבל לי על אפי באיזשהו מקום, אבל אתה אוכל את מה שאתה מבשל!
הפועל הוכיחה ש"סינדרום מכבי" לא נוגע בנו, והשחקנים נתנו את כל הלב והנשמה עם הרבה כדורסל יפה לעין מול מכבי חיפה "היט" (

מול אולם מלא ברוממה שאין ספק שהרבה קבוצות יפסידו בו השנה, הפועל נתנה תצוגה טובה עם ניצחון ענק.
דורסמן שיחק אותה והחזיר את ראשון חזרה לליגה, אני אישית מאוד אוהב את ראשון ואני מאוד רוצה שיצליחו כל שנה. אני מקווה שדורסמן יעשה את העבודה.
נהריה מנצחת, לא הפתעה גדולה. נראה מה יהיה עם חולון מול גלבוע היום.
מילה אחרונה על מכבי- בזיון מוחלט של התנהלות. אני מאושר לראות את מכבי מתנהלת בצורה כל כך מכוערת, חבל לי על אפי באיזשהו מקום, אבל אתה אוכל את מה שאתה מבשל!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כל הכבוד לירושלים על הנצחון המוצדק אתמול בחיפה (על ההבסה של מכבי כבר אין יותר מה לומר). פרט לכמה דקות לקראת סיום הרבע הרביעי שירושלים קצת איבדה כדורים ועשתה שטויות בהתקפה, היא ניצחה בצדק.
לגבי מכבי תל אביב, הבזיון נמשך ומה שעושים לאפי זה גועל נפש, וממשיך את ההתנהגות הבזיונית למאמני הקבוצה הקודמים, שרף,קטש,ספאחיה. מי שאשם פה היא אך ורק ההנהלה ,אך היא לא מסוגלת לשים את המפתחות על השולחן ולהגיד נכשלתי, כי יותר קל להאשים ולפטר את המאמן. יש לי ספק כמה בירנבוים בכלל היה מעורב בבניית הקבוצה, השחקן היחיד שאפשר להגיד שאפי הביא זה ג'ייסון ויליאמס מבני השרון, כל השאר לדעתי זה שחקנים שההנהלה החליטה להביא. אחרי זה לא נותנים גיבוי למאמן ומנהלים מאחורי הגב שלו משא ומתן עם מאמנים אחרים.
לגבי מכבי תל אביב, הבזיון נמשך ומה שעושים לאפי זה גועל נפש, וממשיך את ההתנהגות הבזיונית למאמני הקבוצה הקודמים, שרף,קטש,ספאחיה. מי שאשם פה היא אך ורק ההנהלה ,אך היא לא מסוגלת לשים את המפתחות על השולחן ולהגיד נכשלתי, כי יותר קל להאשים ולפטר את המאמן. יש לי ספק כמה בירנבוים בכלל היה מעורב בבניית הקבוצה, השחקן היחיד שאפשר להגיד שאפי הביא זה ג'ייסון ויליאמס מבני השרון, כל השאר לדעתי זה שחקנים שההנהלה החליטה להביא. אחרי זה לא נותנים גיבוי למאמן ומנהלים מאחורי הגב שלו משא ומתן עם מאמנים אחרים.