יצא לך לשמוע עוד אלבומים שלהם?
ממליץ 1 במקרה הזהAdiSystema כתב:הרעיון המרכזי של האשכול הוא לא המלצות - אלא עידכונים, כמו חדשות
כמובן שאם יצא אלבום חדש ומפציץ ל Tomorrow's Eve אז אני גם ממליץ עליו (בחום חברים!)
האלבום שנקרא "Tales from Serpentia"ממשיך את כיוון הסאונד של קודמו המשובח, אך מספר סיפור אחר לגמרי.
........
"Karmakanic - "Who's the boss in the factory - האלבום השלישי של ההרכב המפציץ הזה כבר יצא ואני ממש במתח, הוא צריך להיות אדיר (וצריך זה שם של חייב).
לגבי הממליצים/מעדכנים על שרדיין ודארקווטר - תודה רבה - אתם בהחלט חלק מהגשם!
עדי
עוזרי, אני ממש לא שומע כמויות מסחריות של אלבומים, וכמובן שאני מתעמק באלבומים שאני שומע.Ozerivarium כתב:כן .. הבלוגים האלו באמת מעניינים , דווקא שמה אפשר למצוא המון מציאות טובות . אבל טל , סתם שאלה אישית , לא עדיף לך להתעמק קצת באלבומים שכבר שמעת עוד יותר , נראה לי שאתה שומע כמויות מסחריות של אלבומים , כל הקטע זה קצת להנות מהם לא ?
תודה שהודעת עוזרי.Ozerivarium כתב:האלבום של Adagio החדש כבר ברשת , הוא עומד בציפיות לפי מה ששמעתי עד עכשיו
אז מי רוצה לחלוק איתי חוויות ?
כן , הם שילבו הרבה מוטיבים . תאמת שיותר טוב מ Underworld הוא לא יהיה , אבל הוא מתחרה מבחינתי על המקום השני בהחלט .liordavidlior כתב:תודה שהודעת עוזרי.Ozerivarium כתב:האלבום של Adagio החדש כבר ברשת , הוא עומד בציפיות לפי מה ששמעתי עד עכשיו
אז מי רוצה לחלוק איתי חוויות ?
אחרי שמיעה ראשונה, ניכר בהחלט שאדאגיו ממשיכים בקו הניצי מהאלבום הקודם (). הרבה מוטיבים של מטאל קיצוני, בלאק ודת', סימפוניה מהגיהנום ובסה"כ אלבום מעולה. האמת הייתי רוצה שיחזרו קצת לאלבומים הראשונים ונשמע יותר מלודיה, למרות שאני חושב שהאלבום האחרון שלהם הוא הכי טוב (שלא כמוך עוזרי). אבל מה אני מתלונן? אלבום מעולה, שממש נותן בראש. לעכל אותו סופית יקח לי עוד כמה שמיעות.