אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
ברור שברבטוב הוא גאון אבל מבחינתי התקופה שלו בטוטנהאם הייתה הרבה יותר משמעותית.
בטוטנהאם הוא היה רגיל שהוא השחקן המרכזי שכל הכדורים היו הולכים אליו ובמנצ'סטר יש לו את רונלדו ורוני מסביבו, אני חושב שקשה לא להתבלט והוא לא כ"כ אוהב את זה.
זה מה שאני חושב כמובן!
בטוטנהאם הוא היה רגיל שהוא השחקן המרכזי שכל הכדורים היו הולכים אליו ובמנצ'סטר יש לו את רונלדו ורוני מסביבו, אני חושב שקשה לא להתבלט והוא לא כ"כ אוהב את זה.
זה מה שאני חושב כמובן!

- MrReD
- שגריר האופת'
זה כל כך יעצבן אותי אם עכשיו לא יתנו לסביולה לשחק עכשיו בריאל! הבנאדם פשוט סוס על, כל משחק שהוא משחק הוא כובש והעיקר שבבארסה (עד לפני עונה) ובריאל מייבשים אותו.. כל כך חבל לי עליו.טל רודס כתב:נכון והגיע הזמן שמי שבאמת מגיע לו , מכבי נתניה, ייקח אליפות, ושכל התשקורת וכל הברברים בארץ ילמדו דבר או שניים מהמקצועיות של מתיאוס, זה רק יוכל לקדם פה את הכדורגל.DivineComedy כתב:But Tal! This is ligat haalek!!
אגב בענייני ריאל מדריד (אהובתך), ואן ניסטלרוי יעבור ניתוח בברך ובעצם בזאת גמר את העונה, מכה קשה מאד לריאל.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
5-0 למנצ'סטר על סטוק וארסנל מפסידה 2-0 בבית...
איזה כיף!
איזה כיף!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הכתובת הייתה על הקיר מהקיץ, אמרתי שהקבוצה נחלשה מאד, רק ונגר וחסידיו העיוורים לא ראו זאת.
-
- בריל!
שוב ריאל מדריד מפסידה. וגם ולנסיה מפסידה. ברצלונה חייבת לנצח ולתפתוח קצת פער...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- בריל!
טל- איפה אתה יום אחרי שחטפתם מבית"ר מנה של כדורגל יפה?
איזה משחק מכוער של נתניה, פשוט משחק גרמני מגעיל שחשבתי שכבר עבר מהעולם הזה ומתיאוס פשוט החזיר אותו בשיא כיעורו. כדורגל של צירופי מקרים, של מזל נטו, אין שום דבר מובנה בהתקפה הכל שליחות כדורים לכתובת לא ידועה- כרגיל זו הקבוצה שנמצאת מקום ראשון בליגה המטופשת שלנו.
לצערי החזרתם אתמול את בית"ר למרוץ האליפות, והחזרתם אותה גם לכדורגל היפה שהיא יודעת להציג- חבל!
איזה משחק מכוער של נתניה, פשוט משחק גרמני מגעיל שחשבתי שכבר עבר מהעולם הזה ומתיאוס פשוט החזיר אותו בשיא כיעורו. כדורגל של צירופי מקרים, של מזל נטו, אין שום דבר מובנה בהתקפה הכל שליחות כדורים לכתובת לא ידועה- כרגיל זו הקבוצה שנמצאת מקום ראשון בליגה המטופשת שלנו.
לצערי החזרתם אתמול את בית"ר למרוץ האליפות, והחזרתם אותה גם לכדורגל היפה שהיא יודעת להציג- חבל!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני חי וקיים, ההפסד הגיע לנו כי לא שיחקנו טוב אתמול . גם הפציעה שלי דדי בן דיין די פגעה לנו בסגנון המשחק ובית"ר חוץ מזה שיחקה מצוין (אלמלא שטראובר שהציל 4 שערים בטוחים, התוצאה יכלה להיות גבוהה יותר). אתה נסחף משטיפת המוח של התשקורת נגד נתניה ומחוסר הפרגון. אפשר לחשוב איזה כדורגל "אטרקטיבי" יש בליגת העלק, שכולם מדברים על הכדורגל של נתניה, חלאס.ufomatan כתב:טל- איפה אתה יום אחרי שחטפתם מבית"ר מנה של כדורגל יפה?
למתיאוס יש הרבה עבודה, כי זה לא יכול להיות שנספוג שני שערים כבר משחק שלישי רצוף, והרי ההגנה שלנו נחשבה לטובה ביותר בליגה.
אני סומך על מתיאוס שיפיק את הלקחים.
-
- בריל!
אני נסחף? אני ראיתי את המשחק ושיחקתם אנטי כדורגל! כדורגל הגנתי מכוער בלי שום רצון להתקיף.טל רודס כתב:אני חי וקיים, ההפסד הגיע לנו כי לא שיחקנו טוב אתמול . גם הפציעה שלי דדי בן דיין די פגעה לנו בסגנון המשחק ובית"ר חוץ מזה שיחקה מצוין (אלמלא שטראובר שהציל 4 שערים בטוחים, התוצאה יכלה להיות גבוהה יותר). אתה נסחף משטיפת המוח של התשקורת נגד נתניה ומחוסר הפרגון. אפשר לחשוב איזה כדורגל "אטרקטיבי" יש בליגת העלק, שכולם מדברים על הכדורגל של נתניה, חלאס.ufomatan כתב:טל- איפה אתה יום אחרי שחטפתם מבית"ר מנה של כדורגל יפה?
למתיאוס יש הרבה עבודה, כי זה לא יכול להיות שנספוג שני שערים כבר משחק שלישי רצוף, והרי ההגנה שלנו נחשבה לטובה ביותר בליגה.
אני סומך על מתיאוס שיפיק את הלקחים.
חוץ מזה במשחקים קודמים לא ראיתי את נתניה כובשת בשלישיות ורביעיות, אז זה לא קשור למשחק הזה.
מתיאוס עושה חיל בנתניה במיוחד בכושר הגופני של השחקנים והעמדה טקטית שלהם על המגרש- כל הכבוד! אבל זה לא כדורגל! זה טקטיקה נטו וזה מכוער לא משנה איך תסתכל על זה.
אם אתה רוצה לקחת ככה אליפות- שיהיה לך הרבה בריאות. לי ממש לא משנה העיקר שבית"ר לא תיקח, ואתם לא עזרתם בעניין

-
- בריל!
שחר של יום חדש או עוד ספין שלא יאכפו?
http://www.one.co.il/Article/127259.html
http://www.one.co.il/Article/127259.html
- MrReD
- שגריר האופת'
זה מעשה בכיוון הנכון. לדעתי לא צריכים להיות יותר מ2 ערוצי ספורט כי עובדה שרוב הזמן אין יותר משידור ישיר אחד באותה העת. ובמקרים של משחקי ליגת האלופות שיש מספר משחקים בו זמנית, צריכים לפתוח ערוצים זמניים (אני בטוח שזאת לא בעיה לארגן את זה) וגם זה, בחינם. אני חושב שממש מפספסים את הפוטנציאל שיש לערוץ הספורט אם הוא היה בחינם, הרבה יותר אנשים היו צופים בערוץ מאשר אם הוא היה בתשלום, והם יוכלו לשים פרסומות ולעשות הרבה יותר כסף.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ברור שאין צורך ביותר מ-2 ערוצי ספורט בעידן שידור דיגיטלי, ואני אסביר מדוע. היום אפשר לפתוח בערוץ דיגיטלי אופציה לדוגמה בערב ליגת האלופות שיהיה לך מסך עם כל המשחקים ואתה תוכל לעבור לראות מה שבא לך, בלי שחבורה של אימבצילים תחליט שכל הזמן צריך לשדר רק ריאל ומנצ'סטר (ב-SKY SPORTS האופציה קיימת כבר לא מעט שנים, רק בארץ לא, כי בארץ רוצים לסחוט עוד כסף על ערוצים מיותרים). באותה מידה אם יש שידורי ספורט שונים באותה השעה, אפשר באמצעות מסך בדיגיטל לתת לצופה את האפשרות במה לצפות.MrReD כתב:זה מעשה בכיוון הנכון. לדעתי לא צריכים להיות יותר מ2 ערוצי ספורט כי עובדה שרוב הזמן אין יותר משידור ישיר אחד באותה העת. ובמקרים של משחקי ליגת האלופות שיש מספר משחקים בו זמנית, צריכים לפתוח ערוצים זמניים (אני בטוח שזאת לא בעיה לארגן את זה) וגם זה, בחינם. אני חושב שממש מפספסים את הפוטנציאל שיש לערוץ הספורט אם הוא היה בחינם, הרבה יותר אנשים היו צופים בערוץ מאשר אם הוא היה בתשלום, והם יוכלו לשים פרסומות ולעשות הרבה יותר כסף.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- בריל!
הבעייה מתחילה ונגמרת במכירת וקניית זכויות השידור. כל עוד הליגות בעולם מוכרות את זכויות השידור שלהן במחירים מופקעים, גם ערות הספורט יאלץ לשלם מחירים עצומים ולכן שידור של הרבה שידורים חיים לא יתאפשר במחירי חבילה שיש היום.
הרי טל אתה ציינת שערוץ הספורט בדרך לפשיטת רגל. אז צריך למצוא דרך ביניים והפתרון של משרד התקשורת הוא מצויין לטעמי. אין לי בעייה שישימו עוד 8 ערוצים בתשלום, אבל שבערוצים האלה ישדרו דברים שלא שודרו מעולם בערוצים הפתוחים, ובטח לא שידורים שקשורים לספורט לאומי.
הרי לא יכול להיות שבשביל למשוך אנשים לערוצי תשלום יעבירו משחקים מרכזיים בכדורסל מקומי או כדורגל מקומי! במקום ליצור ערוץ למשל שישדר NBA כל הזמן עד הפלייאוף, או שישדר תחרויות של טניס ומרוצי מכוניות- דברים שלא שודרו הרבה בערוצים הפתוחים. הרי בשביל זה אלו ערוצי נישה שאנשים שירצו יצטרכו לשלם עליהם.
אין כאן פתרון אחד, צריך למצוא דרך ביניים.
הרי טל אתה ציינת שערוץ הספורט בדרך לפשיטת רגל. אז צריך למצוא דרך ביניים והפתרון של משרד התקשורת הוא מצויין לטעמי. אין לי בעייה שישימו עוד 8 ערוצים בתשלום, אבל שבערוצים האלה ישדרו דברים שלא שודרו מעולם בערוצים הפתוחים, ובטח לא שידורים שקשורים לספורט לאומי.
הרי לא יכול להיות שבשביל למשוך אנשים לערוצי תשלום יעבירו משחקים מרכזיים בכדורסל מקומי או כדורגל מקומי! במקום ליצור ערוץ למשל שישדר NBA כל הזמן עד הפלייאוף, או שישדר תחרויות של טניס ומרוצי מכוניות- דברים שלא שודרו הרבה בערוצים הפתוחים. הרי בשביל זה אלו ערוצי נישה שאנשים שירצו יצטרכו לשלם עליהם.
אין כאן פתרון אחד, צריך למצוא דרך ביניים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ארסנל ממשיכה להתבזות, תבוסה מחפירה 3:0 בחוץ למנצ'סטר סיטי. מילא להפסיד אבל גם יש דרך. הדבר החיובי הוא שבסוף השבוע (לפני המשחק) ונגר לקח לגאלאס האפס את סרט הקפטן, אחרי שגאלאס לכלך על הקבוצה בתקשורת , ולדעתי גאלאס גם יעוף מהקבוצה בקרוב (באיחור של 3 עונות לצערי).
מזל שמכבי נתניה לפחות החזירה קצת חיוך לפנים, עם 3:0 על קריית שמונה בחוץ.
מזל שמכבי נתניה לפחות החזירה קצת חיוך לפנים, עם 3:0 על קריית שמונה בחוץ.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מחזור בהחלט גועל נפש בשביל 5 המובילות בליגה..
אף אחת לא הוציאה 3 נקודות.
אף אחת לא הוציאה 3 נקודות.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה שמוזר הוא שאף אחת מ-4 הראשונות בליגה האנגלית לא הבקיעה שער היום. לא זכור כזה מקרה בתולדות הליגה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
נכון, אבל 5 הקבוצות הראשונות לא הבקיעו, זה עוד יותר מוזר.

- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זה עוד עדין, יש כאלה שקוראים לו Arsene WankerAshleadt כתב:אלה שאני נשארת אצלם גם כן אוהדים שרופים של ארסנל, אז הם קוראים לוונגר, ארסן ווינג'ר (מלשון בכיין) חחח

- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
but that doesn't really sound the same 

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!