אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי Greenburger »

ufomatan כתב:אני חושב שאפקט הפחד שהחזיק את שלטון בוש שתי קדנציות בשלטון התחיל להימאס על אנשים. כולם מבינים שאי אפשר לשלוט בהם על ידי פחד והפחדות מטרור שבחלק מהמקרים לא קיים בכלל, או שנוצר על ידי הממשל עצמו בגלל טעויות בניהול מדיניות החוץ.
אז אולי גם בארץ יתחילו להבין שעל ידי פחד לא יכולים לשלוט במדינה שלמה, צריך לתת תקווה ולא כל הזמן לדחוף לנו בראש כמה רוצים להשמיד אותנו, וכמה כולם רק מחפשים לזרוק אותנו לים. הרי כל המ שהשלטון הזה עושה זה לסנוור אותנו בפחדים בינתיים שהם גונבים ממנו את הכסף ואת השפיות.

חח זה בדיוק כמו בסרטים שיש מלך עריץ רשע ששולט בארץ באמצעות פחד ובסוף מפילים אותו
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

מאמר מערכת בעיתון איראני: "המקסימום שהשחור הזה יכול לעשות הוא להחליף כמה עובדים ולשנות כמה עניינים טקסיים. הוא לעולם לא ישנה את מבנה השלטון שבהקמתו היו מעורבים בעלי הון, ציונים וגזענים".... :haha:
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

לכל הירושלמים ובכלל כל מי שמתעניין בלכלוך פוליטי של החרדים, בבקשה תקראו בלינק שאני שם כאן:
http://underground02.com/archives/858
לכל הירושלמים- בואו להצביע מחר!! אין דבר יותר חשוב מזה! אין שום תירוץ הפעם, זה להיות או לחדול. אם פורוש לוקח את הבחירות האלה אנחנו נגורש מירושלים וזה בלי הגזמה. החרדים בראשות פורוש החליטו בשיטות אגרסיביות ובשקרים, לכלוך פוליטי ומרמה, לשים קץ לסטטוס קוו במדינה, והם מתחילים בירושלים. הרי לפני שבוע שמענו את פורוש נואם על המטרה שלו שעוד 10 שנים לא ישאר ראש עיר חילוני אחד בארץ- אסור לעצום עיניים ולאטום אוזניים.
אסור לתת להם לנצח כאן! זה החיים שלנו, העיר שלנו, המקום הכי יפה בעולם. אסור לתת לפורושים להרוס לנו את העיר שוב, מספיק לופולינסקי עשה נזקים בלתי הפיכים.
לכו להצביע מחר!!

זו לא הצבעה פוליטית, אין כאן ימין ושמאל. יש כאן הצבעה שפוייה מול הצבעה שהיא ויתור על ירושלים לעברינים בחסות הדת.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אתה צודק באמה אחוז . ההתחרדות כאן היא בלתי נסבלת . וכבר בשכונה שלי 50% מהאנשים הם חרדים . זה ממש מעציב .
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

מצטער, נרשמתי במרשם התושבים מאוחר מדי... אבל בכל מקרה אני בכלל לא בטוח למי הייתי מצביע. :shrug:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

באמת אסור שפורוש יהיה ראש עיר, ואני מקווה שניר ברקת ייבחר, למרות שגם בטח הוא ילקק לחרדים.
בכל מקרה, הדברים שפורוש אמר בנושא רוב חרדי במדינה, פשוט מגוחכים, כי בלי חילונים לא יהיו מי שיפרנס את הפרזיטים החרדיים.

אני מצביע בראשל"צ לדב צור, כי הגיע הזמן להעיף את מאיר ניצן אחרי 25 שנה. בכלל ישנה תופעה בארץ שראשי עיר עושים 5-6 קדנציות וזה טפשי. בזמנו כששינוי היו בכנסת , הצעתי לחמי דורון להעביר הצעת חוק שראש עיר יוכל לכהן מקסימום 2 קדנציות, זאת על מנת למנוע הסתאבות,שחיתות ולשמור על מנהל תקין. לצערי עד עצם היום הזה לא נעשה כלום עם הרעיון שלי להצעת חוק.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Ozerivarium כתב:אתה צודק באמה אחוז . ההתחרדות כאן היא בלתי נסבלת . וכבר בשכונה שלי 50% מהאנשים הם חרדים . זה ממש מעציב .
הבעייה היא לא העובדה שיש חרדים בירושלים. הבעייה היא שהם לא מסוגלים לחיות לצד ציבור שלא חי כמותם. אין סובלנות ואין טיפה של הבנה מצידם.
בכלל הציבור החרדי נהיה אלים ומכוער משנה לשנה בגלל הרבה מאוד קיצונים שהורסים אותו ואת העיר ביחד איתם ופורוש הוא הדוגמה הכי טובה.
האיש הצליח להסתכסך עם הציבור שלו עצמו, הוא העליב את הרב אליישיב ואת האדמו"ר מגור ופתח במלחמה גם בתוך הציבור שלו. פשוט חלאה של אדם!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ירושלמים, צאו להצביע!!! תתאחדו על ברקת!!! אסור לתת לפורוש את ירושלים!

תל אביב, חולדאי.. תל אביב השתנתה ב10 שנים האחרונות.. הייתה בשפל נדלני איום ונורא. ואף אחד לא רצה לגור בעיר הזאת. כיום, היא אחת הערים היקרות בארץ.. ואם לא חולדאי, אז רק לא דוב חנין. בנאדם שנותן לגיטימציה לסרבנות, לא מגיע לו להיות איש ציבור. מה פעם הבאה, ברוך מרזל לראשות רמת גן?

לאחר התלבטויות רבות, החלטתי להצביע לראש העיר הנוכחי שלנו. איציק רוכברגר. מצד אחד, מושחת. גנב כסף בתפקידו הקודם(לא ברמת השרון. משהו יו"ר ראשי הערים או משהו בסגנון). מצד שני, עשה רק טוב לעיר הזאת. פני רמת השרון שונתה ב5 האלה, לעיר חדשה כמעט לגמרי. השדרה שאני גר בה, שונה לגמרי. הרבה פחות מוזנחת ומשופצת בצורה מדהימה. הזבל מפונה בזמן(כל ערב חג יש משאיות זבל), כל הגנים הציבוריים התהפכו ושונו לגמרי, נדלנות בעלייה מתמדת , רחובות שונו מהיסוד כולל ריצוף ותאורה חדשה. וכו'.
לרשימה הצבעתי למחל. בכל זאת. אבא :roll:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אתה יודע ג'יימי, הבחירות חשאייות... אבא לא באמת יודע למי הצבעת...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לרשימה הצבעתי למחל
מפתיע.... :haha:
תל אביב, חולדאי.. תל אביב השתנתה ב10 שנים האחרונות.. הייתה בשפל נדלני איום ונורא. ואף אחד לא רצה לגור בעיר הזאת. כיום, היא אחת הערים היקרות בארץ.. ואם לא חולדאי, אז רק לא דוב חנין. בנאדם שנותן לגיטימציה לסרבנות, לא מגיע לו להיות איש ציבור. מה פעם הבאה, ברוך מרזל לראשות רמת גן?
אם אתה משווה בין מרזל לחנין אז יש לך בעיה. חנין פועל במסגרת הדמוקרטיה, בעוד מרזל לא. בקשר לחולדאי, הוא פיתח את העיר אך גם אנשים שגרים שם לא סובלים אותו בגלל נושא החניות, הארנונה הגבוהה וכו'. אני מקווה שחנין יצליח להפתיע ולהיבחר, אבל נראה שחולדאי ייקח.

מימשתי את זכותי והצבעתי הערב לדב צור בראשל"צ, הגיע הזמן להעיף את מאיר ניצן אחרי 25 שנה.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

avrahamshuk כתב:אתה יודע ג'יימי, הבחירות חשאייות... אבא לא באמת יודע למי הצבעת...
כן.. אבל אני תומך בזה שאבא שלי יהיה במועצה. הוא מקום ראשון ברשימה של הליכוד בעיר, ואין סיבה שלא אצביע בשבילו. בנאדם איש אשכולות ועשייה מתמדת למען הציבור.

אני איתך. אינני אוהב את ברוך מרזל כי הוא לדעתי עשב שוטה שצריך להוקיע מהחברה הישראלית. הוא מכל החולערות שאמרו על צה"ל שכל אחד מחייליו יהיה גלעד שליט. אבל לקחתי את הצד הקיצוני השני של המפה. חדש בשבילי הם מפלגה שמניפה את דגל הקומוניזם לא מעט פעמים. ואינני תומך במדיניות קומוניסטית. ויש לי כבוד לדב חנין. אבל הוא קיצוני מידיי. וזה יכול להשתלח על תל אביב. חולדאי אולי חנק את התושבים בדוחות חנייה והכל, אבל אין ספק שהוא היה טוב מאוד. חצי אבן גבירול(לבינתיים) זאת הוחכה טובה לכך.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

חדש בשבילי הם מפלגה שמניפה את דגל הקומוניזם לא מעט פעמים. ואינני תומך במדיניות קומוניסטית. ויש לי כבוד לדב חנין. אבל הוא קיצוני מידיי. וזה יכול להשתלח על תל אביב.
הכל טוב ויפה אם היה מדובר בפוליטיקה ארצית ולא מקומית. מה בדיוק חנין יכול לעשות כקומוניסט בת"א? להכריח את תושבי העיר לשנן בע"פ המניפסט הקומוניסטי כל בוקר? אם חנין ייבחר הוא יפעל בתחומי חברה, איכות סביבה, חינוך - התחומים בהם ראש עיר צריך לפעול. הוא לא יפעל בנושא החזרת ת"א תמורת הסכם שלום עם הפלסטינים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

חולדאי הוא ראש עיר לעשירים בלבד!! מכביסט מגעיל שהצליח בשיטות מלוכלכות להרוס את אחד האולמות ההיסטורים בתל אביב ולהרוס ביחד עם שאול אייזנברג קבוצה גדולה, ובו בזמן ל"ארגן" למכבי אולם חדש ותקצוב יפה מעיריית תל אביב.
אני אשמח מאוד לראות את תושבי תל אביב השפויים מגרשים את הנבלה הזאת מהעיר הזאת ואולי השפיות תחזור אליה!

בירושלים יושבים ומחכים שאנשים יתחילו להגיע לקלפיות אחרי העבודה. עד עכשיו אחוז ההצבעה היה גבוה יחסית לבחירות הקודמות אבל זה לא מספיק. אנחנו צריכים לעבור את ה-60% לפחות ואז אני מאמין שהשינוי יגיע.
כמובן שהחרדים וערבי מזרח העיר ניסו לעשות בלאגן. החרדים התפרעו מחוץ לקלפיות כדי למנוע הצבעה (לא יודע למה אבל כנראה שהם חייבים קצת אלימות כדי להעיר את עצמם) וערבי מזרח העיר החליטו על שביתה כללית בבתי המסחר ולמרות שאני מבין את מצבם, אני חושב שהם היו צריכים להעמיד מפלגה או מועמד (למרות שאין להם באמת סיכוי) על מנת להראות לראש העיר שיבחר ולתושבי העיר שהם לא מוכנים להיות מנותקים מהעיר, ושגם להם מגיעות זכויות בתושבי ירושלים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

יששששששששש!!!! איזה כיף לקום לבוקר של ניצחון!
סוף כל סוף החילונים בעיר הראו שאכפת להם מהעיר ומהחיים בעיר הזאת. מהיום אפשר לנשום עמוק ולתהחיל בעבודה קשה של תיקון הנזקים של החמש שנים האחרונות. לצערי זה יקח זמן, אולי אפילו יותר מקדנציה אחת, אבל אני מאמין שברקת באמת יכול להזיז עניינים לכיוונים טובים ולהחזיר את ירושלים לתקופת הפאר שלה.
בוקר טוב ומלא תקווה בירושלים. :yes:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:יששששששששש!!!! איזה כיף לקום לבוקר של ניצחון!
סוף כל סוף החילונים בעיר הראו שאכפת להם מהעיר ומהחיים בעיר הזאת. מהיום אפשר לנשום עמוק ולתהחיל בעבודה קשה של תיקון הנזקים של החמש שנים האחרונות. לצערי זה יקח זמן, אולי אפילו יותר מקדנציה אחת, אבל אני מאמין שברקת באמת יכול להזיז עניינים לכיוונים טובים ולהחזיר את ירושלים לתקופת הפאר שלה.
בוקר טוב ומלא תקווה בירושלים. :yes:
בוקר טוב ומלא תקווה גם בראשל"צ אחרי שמאיר ניצן הולך הביתה אחרי 5 קדנציות.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

:party: :party: איזה יופי שברקת נבחר , אני מקווה שהוא גם יתחיל להזיז את העניינים עם הרכבת הקלה , שגורמת לעיר שלנו להראות כמו עזה !
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אל תדאג, ברקת גם ילקק וייתן הטבות לחרדים, אבל ברור שעדיף שהוא נבחר ולא פורוש, אחרת היה אפשר סופית לסגור את ירושלים.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אני מצטער אבל אני חושב שהגישה שלכם שחצנית ומתנשאת. אם הייתי יכול להצביע בבחירות הקרובות הייתי כנראה מצביע ברקת אבל אתם שוכחים עובדה קטנה. 42 אחוז מתושבי העיר הצביעו לפורוש וזה אומר שבערך חצי מהעיר חרדים. ומה לעשות, בדמוקרטיה זה חשוב. מה זה אמור להביע ללקק לחרדים? כל ראש עיר יצטרך לשמוע את הבקשות שלהם מכיוון שהם ציבור ענקי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

avrahamshuk כתב:אני מצטער אבל אני חושב שהגישה שלכם שחצנית ומתנשאת. אם הייתי יכול להצביע בבחירות הקרובות הייתי כנראה מצביע ברקת אבל אתם שוכחים עובדה קטנה. 42 אחוז מתושבי העיר הצביעו לפורוש וזה אומר שבערך חצי מהעיר חרדים. ומה לעשות, בדמוקרטיה זה חשוב. מה זה אמור להביע ללקק לחרדים? כל ראש עיר יצטרך לשמוע את הבקשות שלהם מכיוון שהם ציבור ענקי.
זה ממש לא אומר שחצי מהעיר חרדים, כי אחוז ההצבעה פה הוא לא כמו בבחירות בסוריה (100 אחוז). ברור שהוא צריך לשמוע את בקשותיהם, אבל הוא לא חייב לעשות כל דבר שהם מבקשים - דהיינו יצטרך ללקק להם פה ושם אבל צריך לשמור על צביונה החילוני של העיר.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

I don't understand one thing
For five years all I hear is that Hulday is crap from Telavivers
So WTF? Now they go and reelect him?

I'm glad Yahav took in Haifa again, he did some very good things and he has good initiatives for the future
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שלח תגובה