הוצאת DVD חדשה: Chaos in Motion
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- נעם
Re: הוצאת DVD חדשה: Chaos in Motion
תתבע את פורטנוי. תתבע אותו ותרושש אותו. תרוקן אותו כל כך שהוא יפרק את הלהקה ויטביע את יגונו בשיכר, שוב.DreAmit כתב:לא נראה לי שיש מישהו בתמונה מהפורום
כולם בדיוק מאחורי
איזה מגניב.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
ואז ,בתקווה שיחזרו,תתהיה עוד סאגת השלבים שלו!!!חתוליס כתב:תתבע את פורטנוי. תתבע אותו ותרושש אותו. תרוקן אותו כל כך שהוא יפרק את הלהקה ויטביע את יגונו בשיכר, שוב.DreAmit כתב:לא נראה לי שיש מישהו בתמונה מהפורום
כולם בדיוק מאחורי
איזה מגניב.
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- MrReD
- שגריר האופת'
- DreAmit
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
yakim כתב:ואז ,בתקווה שיחזרו,תתהיה עוד סאגת השלבים שלו!!!חתוליס כתב:תתבע את פורטנוי. תתבע אותו ותרושש אותו. תרוקן אותו כל כך שהוא יפרק את הלהקה ויטביע את יגונו בשיכר, שוב.DreAmit כתב:לא נראה לי שיש מישהו בתמונה מהפורום
כולם בדיוק מאחורי
איזה מגניב.
נראה לי שאני אנסה לסגור איתו על 2 מצילות, נראה אם הוא יסכים

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אני שומע בפעם השביעית אולי את הCIM . בהשוואה להוצאות DVD אחרות , הוא נחשב סביר ..
אבל רציתי לציין כאן את אחד הרגעים האדירים שהם הוציאו :
Surrounded מהדיסק הראשון , היוניסון המטורף בין פטרוצ'י לרודס (עם הזן המטורף) - 5:45 . פשוט דקה ענקית !
לגבי שאר הדיסקים של ה- Audio , הסטליסט סביר , בגלל שאני לא מתלהב מ SC .
הDVD עשוי ממש טוב , מאוד מעניין לראות מה הולך מאחורי ההפקות , כשמייק מראה את ההתרגשות שלפני ההופעה , את התמיכה הצמודה של כל הצוות , את הקליפים וכו' וכו'- מקבלים תמורה מלאה וזה תענוג .
=========================================
לסיכומו של עניין הDVD עצמו ממש מומלץ - מכיל הרבה הרבה תכנים , אבל ה- Audio סביר .
אבל רציתי לציין כאן את אחד הרגעים האדירים שהם הוציאו :
Surrounded מהדיסק הראשון , היוניסון המטורף בין פטרוצ'י לרודס (עם הזן המטורף) - 5:45 . פשוט דקה ענקית !
לגבי שאר הדיסקים של ה- Audio , הסטליסט סביר , בגלל שאני לא מתלהב מ SC .
הDVD עשוי ממש טוב , מאוד מעניין לראות מה הולך מאחורי ההפקות , כשמייק מראה את ההתרגשות שלפני ההופעה , את התמיכה הצמודה של כל הצוות , את הקליפים וכו' וכו'- מקבלים תמורה מלאה וזה תענוג .
=========================================
לסיכומו של עניין הDVD עצמו ממש מומלץ - מכיל הרבה הרבה תכנים , אבל ה- Audio סביר .