הוצאת DVD חדשה: Chaos in Motion
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: הוצאת DVD חדשה: Chaos in Motion
הביצועים הכי טובים ב-DVD הם במיוחד של השירים הישנים, TAKE THE TIME, SURROUNDED פשוט אדירים!
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
הא, אז רכשתי בשוגג את המהדורה המוגבלת...
הביצועים טובים מאוד אבל לאברי מפשל הרבה בעיקר בטונים הגבוהים
הביצועים טובים מאוד אבל לאברי מפשל הרבה בעיקר בטונים הגבוהים
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שיפשל, מותר לו, בגילו, רוב הזמרים נשמעים כמו הצרות שלי. בעוד הוא, נשאר Voice of Dreams 

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
yeah, yeah...
והינה נפתרה לה תעלומה שהטרידה, אני בטוח, את כל מי שצפה ב-DVD: למה לעזאזל פורטנוי צווח באופן לא ברור ב-Shmedley Wilcox בסוף ההופעה?
הובכן...
והינה נפתרה לה תעלומה שהטרידה, אני בטוח, את כל מי שצפה ב-DVD: למה לעזאזל פורטנוי צווח באופן לא ברור ב-Shmedley Wilcox בסוף ההופעה?
הובכן...
Myself, אני מעדיף בלי.Portnoy כתב:I started doing that after a few days of listening to old Van Halen....
That's my "Michael Anthony" scream!![]()
MP

- Mari
- דרימיסטית-על
פורטנוי חולה נפש. אני מתה עליו.
אבל גם אני מעדיפה בלי...

אבל גם אני מעדיפה בלי...
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
-
- דרימיסט מתחיל
רק אני פה מתבאס רצח על איכות הסאונד והוידאו?
כאילו הוצאנו כסף בשביל לראות הופעות שצולמו בשנתיים האחרונות, הופעה של דיפ פרפל משנות השבעים אשכרה נראית ונשמעת יותר טוב.
הדבר היחיד שבאמת שווה זה השירים שנבחרו. באמת שירים טובים ואחלה ביצועים אבל חבל לראות את חלקם לראשונה באיכות כזו.
כאילו הוצאנו כסף בשביל לראות הופעות שצולמו בשנתיים האחרונות, הופעה של דיפ פרפל משנות השבעים אשכרה נראית ונשמעת יותר טוב.
הדבר היחיד שבאמת שווה זה השירים שנבחרו. באמת שירים טובים ואחלה ביצועים אבל חבל לראות את חלקם לראשונה באיכות כזו.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
לא חושב שהסאונד היה רע אחי. ממה שראיתי, היה ממש חמוד.. חמוד מאוד. אהבתי את סורנדד 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ידוע היה מראש שצילומי ההופעות הן בוטלגים ולא צילום והפקה של הופעה ספציפית אחת, לכן לא צריך להתבאס אחי. בשביל איכות סאונד ו-וידאו, רואים את בודוקן ו-SCOREpopo כתב:רק אני פה מתבאס רצח על איכות הסאונד והוידאו?

מה שחשוב בשורה התחתונה, הוא איכות הביצועים, ומהם גם נהנים ב-DVD הזה למרות איכות הוידאו והסאונד הלא "מזהירות" בלשון המעטה.
-
- דרימיסט מתחיל
שאני אבין, יש מצב שהרעיון להוציא את הדיוידי בא רק בסוף הטור? אחרי שכל החומר צולם סתם כדי לתעד?
כי אם כן זה קצת מוזר לי שלא היה תכנון כי דרים התרגלו להוציא דיוידי בכל טור, אמנם רק 2 ברצף, אבל זה סוג של רוטינה...
כי אם כן זה קצת מוזר לי שלא היה תכנון כי דרים התרגלו להוציא דיוידי בכל טור, אמנם רק 2 ברצף, אבל זה סוג של רוטינה...
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
בעיקרון פורטנוי אמר שלא הולך להיות DVD עבור סבב ההופעות האחרון, אבל זה גם לא אומר שהרעיון הגיע לאחר תום הסבב מפני שהיו הופעות עוד באמצע הסבב שהיו בהן צלמים על הבמה.
אם זה היה חומר שלקוח רק מהצילומים הרגילים שפורטנוי עושה עבור כל הופעה (עבור הארכיון שלו) ממצלמות נייחות, קשה לי להאמין שהוא באמת היה משתמש בזה עבור ה-DVD. זה לא הסטייל לו.
לא הייתי קורא לזה רוטינה, אגב...
בסה"כ היו שלוש הוצאות DVD של הופעה מלאה. ב-2000, ב-2004 וב-2006. הרוטינה עדיין לא שמה.
CiM הוא כמו Five Years in a Lifetime שיצא ב-1998, רק במקום תיעוד של 5 שנים, זה תיעוד של סבב הופעות אחד.
איך שאני רואה את זה, האיכות נחותה יותר (ויזואלית וווקאלית) כי אתה לא יכול להשקיע כמות כסף מסוימת עבור X הופעות ולצפות לאיכות HD וזוויות מעניינות וסאונד מושלם (שכולם מתכוננים ומתכננים את זה, כמו עבור Budokan ו-Score), מקבלים את זה כשמשקיעים את כל הכסף בהופעה אחת, ומכיוון וזה לא היה התכנון מלכתחילה... בקיצור, הבנת.
אנשים פשוטט התרגלו לסוג מסוים של הוצאות DVD (לדעתי בעיקר הגל החדש של המעריצים שהרוב הגיעו בתקופת SFAM, הוצאת ה-DVD הופעה מלאה הראשונה של הלהקה), ככה אני לפחות רואה את זה.
איפה לאברי ואת החפירה שלו...
אם זה היה חומר שלקוח רק מהצילומים הרגילים שפורטנוי עושה עבור כל הופעה (עבור הארכיון שלו) ממצלמות נייחות, קשה לי להאמין שהוא באמת היה משתמש בזה עבור ה-DVD. זה לא הסטייל לו.
לא הייתי קורא לזה רוטינה, אגב...
בסה"כ היו שלוש הוצאות DVD של הופעה מלאה. ב-2000, ב-2004 וב-2006. הרוטינה עדיין לא שמה.

CiM הוא כמו Five Years in a Lifetime שיצא ב-1998, רק במקום תיעוד של 5 שנים, זה תיעוד של סבב הופעות אחד.
איך שאני רואה את זה, האיכות נחותה יותר (ויזואלית וווקאלית) כי אתה לא יכול להשקיע כמות כסף מסוימת עבור X הופעות ולצפות לאיכות HD וזוויות מעניינות וסאונד מושלם (שכולם מתכוננים ומתכננים את זה, כמו עבור Budokan ו-Score), מקבלים את זה כשמשקיעים את כל הכסף בהופעה אחת, ומכיוון וזה לא היה התכנון מלכתחילה... בקיצור, הבנת.

אנשים פשוטט התרגלו לסוג מסוים של הוצאות DVD (לדעתי בעיקר הגל החדש של המעריצים שהרוב הגיעו בתקופת SFAM, הוצאת ה-DVD הופעה מלאה הראשונה של הלהקה), ככה אני לפחות רואה את זה.
איפה לאברי ואת החפירה שלו...

-
- דרימיסט מתקדם
למרות שכבר דיברנו על הדי וי די שהוא לא באיכות טובה והסאונד קצת מעצבן לפעמים וג'יימס והכל אני חייב לציין כמה דברים:
1. ב take the time שמתחיל ה"ראפ" של פורטנוי בהתחלה לאברי נכנס בדקה ו13 ככה זה פשוט אדיר! הקול שלו מצויין שם
2. אכזב אותי שהם לא בחרו את אחת ההופעות מאיטליה או מספרד, או לונדון.. אני הייתי ברומא 2007 אני נשבע לכם שהם נתנו שם ביצוע מדהים ובסראונדד לאברי עלה לטונים גבוהים הרבה ביותר מהסראונדד בדי וי די.. תסתכלו ביו טוב וגם קונסטנט מושן שם תראו תקהל. הם גם אמרו שבאיטליה הם הכי אוהבים להופיע וחבל, כי אני בטוח שפחות מהנה לראות הופעת די וי די שהקהל חרא בו בחלק מן המקומות וזה חשוב..
עם כל זה אם ננסה להנות מהדי וי די נצליח אך תמיד הייתי מעדיף הופעה אחת שלהם במקום טוב עם קהל טוב, ועריכה משובחת כמו סקור.
1. ב take the time שמתחיל ה"ראפ" של פורטנוי בהתחלה לאברי נכנס בדקה ו13 ככה זה פשוט אדיר! הקול שלו מצויין שם
2. אכזב אותי שהם לא בחרו את אחת ההופעות מאיטליה או מספרד, או לונדון.. אני הייתי ברומא 2007 אני נשבע לכם שהם נתנו שם ביצוע מדהים ובסראונדד לאברי עלה לטונים גבוהים הרבה ביותר מהסראונדד בדי וי די.. תסתכלו ביו טוב וגם קונסטנט מושן שם תראו תקהל. הם גם אמרו שבאיטליה הם הכי אוהבים להופיע וחבל, כי אני בטוח שפחות מהנה לראות הופעת די וי די שהקהל חרא בו בחלק מן המקומות וזה חשוב..
עם כל זה אם ננסה להנות מהדי וי די נצליח אך תמיד הייתי מעדיף הופעה אחת שלהם במקום טוב עם קהל טוב, ועריכה משובחת כמו סקור.
- DreAmit
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
טוב תקשיבו, אתם חייבים לשמוע קטע!
אחרי שה DVD יושב לי כבר כמה שבועות בבית הואלתי בטובי להסתכל באלבום תמונות.
כמובן שחיכיתי לראות את התמונה שלנו מתורכיה, ואז....
אני קולט שהתמונה שמופיעה באלבום היא תמונה שאני צילמתי!!!!!
כמעט ועפתי מהכיסא אחרי שלקח לי 2 שניות להבין שהתמונה הזו יותר מדי מוכרת לי.
סך הכל לא כזו תמונה מטורפת (היו שם חבר'ה שלנו שהם צלמים הרבה יותר טובים ממני)
המקום היחידי שהעליתי את התמונה הזו היא כאן לפורום.
אז או שהם פשוט לקחו את זה מכאן, או שביקשו מהגנגסטרים פה...
עידן ידוע לך משהו?!?!

אחרי שה DVD יושב לי כבר כמה שבועות בבית הואלתי בטובי להסתכל באלבום תמונות.
כמובן שחיכיתי לראות את התמונה שלנו מתורכיה, ואז....
אני קולט שהתמונה שמופיעה באלבום היא תמונה שאני צילמתי!!!!!
כמעט ועפתי מהכיסא אחרי שלקח לי 2 שניות להבין שהתמונה הזו יותר מדי מוכרת לי.
סך הכל לא כזו תמונה מטורפת (היו שם חבר'ה שלנו שהם צלמים הרבה יותר טובים ממני)
המקום היחידי שהעליתי את התמונה הזו היא כאן לפורום.
אז או שהם פשוט לקחו את זה מכאן, או שביקשו מהגנגסטרים פה...
עידן ידוע לך משהו?!?!

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
הם לא צכים לקחת ממך זכויות על התמונה ?
- DreAmit
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
אין לי מושג
כנראה שאם זה באינטרנט ובמיוחד שלא רשום על זה שם אז לא
אולי אם הייתי רושם את השם שלי למטה הם דווקא לא היו לוקחים מהסיבה שציינת
כנראה שאם זה באינטרנט ובמיוחד שלא רשום על זה שם אז לא
אולי אם הייתי רושם את השם שלי למטה הם דווקא לא היו לוקחים מהסיבה שציינת
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
פנו אלינו הם לא.
יש מצב שטל או אני העלנו תמונות לפורום של פורטנוי (אני פשוט כבר לא זוכר
) והם אספו תמונות משמה (לא רק מאיתנו), אז אולי.
יש מצב שטל או אני העלנו תמונות לפורום של פורטנוי (אני פשוט כבר לא זוכר

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- בריל!
חזק בהחלט!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- DreAmit
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
לא נראה לי שיש מישהו בתמונה מהפורום
כולם בדיוק מאחורי
כולם בדיוק מאחורי
- Sunny
- דרימיסט-על
ראיתי את ההופעה ואהבתי מאוד את TTT, Panic Attack ,ITPOE ואת הביצוע של finally free בשמדלי הזה. הוא היה נחוץ!
וכמובן את כל הבקטייג' בין לבין ובדיסק 2.
חוץ מהצילום שלפעמים באמת נראה חובבני ומאולתר אהבתי את הדיוידי בסה"כ.
ג'ון מיונג מדבר שם המון
וכמובן את כל הבקטייג' בין לבין ובדיסק 2.
חוץ מהצילום שלפעמים באמת נראה חובבני ומאולתר אהבתי את הדיוידי בסה"כ.
ג'ון מיונג מדבר שם המון

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- Mari
- דרימיסטית-על
שימו לב שכשמיונג מדבר הרעש הסטטי ברקע הרבה יותר חזק - זה כי הוא מדבר בקול כ"כ חלש שהיה צריך להגביר אותו פי כמה וכמה מהאחרים, ועדיין - אי אפשר להבין מה הוא ממלמל שם...

I've been trying to justify you