אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי AwakeLess »

טל רודס כתב:איך אף אחד עוד לא העלה על סדר היום פה את נושא הבזיון שנקרא נבחרת ישראל בכדורסל? 4 משחקים , 3 הפסדים כאשר גם הנצחון היה בפוקס בגלל טעות בריטית מטופשת בזריקת עונשין 2 שניות לסיום המשחק הראשון בנוקיה. בכל מקרה, אני מקווה שלא נעפיל ליורובאסקט וגם לא להזדמנות האחרונה, כי נמאס להיות זקוקים לחסדים כשלא מגיע לנו.

בריל, ראית את העונש שקיבל יוסי "המלאך"? 3 שנים בכלא :
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1346945
האיגוד צריך להתעורר. איך צביקה שרף נשאר בנבחרת בקמפיין הזה אחרי הביזיון שהוא עשה במכבי(נכון, הרים אותנו מהקרשים, אבל זה כל מה שהוא יודע לעשות, ובכל הנוגע לתפקוד ברגעי האמת ובלקיחת תארים, חסר לו הרבה וכנראה שכבר לא יהיו לו הזדמנויות ללמוד.)?! ואם יחתימו אותו גם שנה הבאה זאת תהיה בושה וזלזול בנבחרת עצמה.
כמובן שהאשמה היא לא רק על המאמן אלא גם על השחקנים שלרשותו-מה לעשות שלא משקיעים בנוער בשיט. מספיק לראות את שיעורי העלק אתלטיקה בבתי ספר היסודיים כדי להבין למה שואף הספורט בארץ. אבל נכון למצב הזה-צריך בנאדם כמו ארז אדלשטיין או שרון דרוקר (או כמובן דיוויד בלאט, רק שהוא לא יבוא ככל הנראה) כדי להוציא משו מהנבחרת ושנרגיש שאנחנו באמת זכאים לזה.

צטערת על החפירה :P
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

עזבו אותכם נבחרת, כל אחד דואג לתחת שלו בנבחרת הזאת.
הספין הקבוע של הלפרין על סיאטל ושל ליאור אליהו על יוסטון פשוט בדיחה יפה על חשבוננו. לדעתי אולימפיאקוס מחפשת דרך החוצה מהחוזה של הלפרין כי הוא אפס אחד גדול מבחינה מנטאלית. יניב גרין נראה כמו שחקן של ליגה ארצית (עוד ספינומטר גדול עם שכר מטורף). טפירו נותן כרגיל משחק כן 2 משחקים כלום. מורן רוט לא מקבל מספיק דקות וגם שכן הוא לא משחק משהו, ווטסון לא מקבל בכלל דקות. פניני נראה עסוק במה שקורה עם הפועל מאשר בנבחרת.
זה הכל- מאמן טיפש שלא סתם הפסיד אליפות וגביע באותה עונה עם שחקנים שלא אכפת להם כלום חוץ מהכסף שהם יקבלו שנה הבאה.
צריך לבטל את החוק הרוסי וכמה שיותר מהר! להוריד את השתן מהראש של הישראלים ואז אולי בנבחרת הם יתחילו לתת קצת נשמה.

בקשר לאדון מלאך- אישנאללה שירקב בכלא 3 שנים, לצערי הוא עוד יקצרו לו את העונש, אבל הגיע הזמן שישלחו עברייני ספורט לכלא.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני אמרתי מזמן שאת החוק הרוסי צריך לבטל אבל זה ארגון השחקנים שדחף את החוק הזה, וכתוצאה הוא והקבוצות קיבלו משהו COUNTER-PRODUCTIVE .

לגבי שרף, עשה את שלו בקריירה וצריך לפרוש מאימון לדעתי - השנה האחרונה רק מוכיחה זאת.
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

מכבי אלקטרה תלאביב ניצחה 60-95 את גליל\גלבוע במסגרת גביע בנדל.
יש תקווה לעונה הבאה :D

http://one.co.il/Article/123702.html
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

מקווה שהשנה מכבי לא ייקחו אליפות על אף הרצף כבר נקטע.

נקווה שהשנה האליפות תנדוד ירושלמה ולא תישאר באיזור המרכז :cheers:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין סרט שירושלים לוקחת השנה אליפות.

טור מצוין על נבחרת ישראל בכדורסל:
http://news.walla.co.il/?w=/395/1347818
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל- מישהו חשב ששנה שעברה יש סרט שחולון לוקחת אליפות?
אני לא חושב שהשנה הפועל צריכה לרדוף אחרי מכבי כי זה קצת לא ריאלי בתקציב של הפועל, אבל בכדורסל בשונה מכדורגל כמעט הכל יכול לקרות עם קבוצה מתחברת כמו שצריך.
מכבי מאוד מפחידה השנה בעיקר עם הרכז הדהים שהם החתימו שזו בלי ספק אחת ההחתמות הגדולות שנעשו במכבי מאז שראס.
אני מאוד שמח שהפועל דווקא עשתה לדעתי את הגניבה הגדולה של אירופה עם ההחתמה של ווטסון, כי זו בהחלט החתמה מצויינת ונקווה שהוא יעמוד בציפיות ממנו, זה בדיוק מה שחסר לנו בהגנה ובהתקפה (גם אם הוא נגר מהעונשין).
נראה לי שהשנה נקבל עונה טובה של כדורסל, גם אם מכבי תשמיך לשלוט כל העונה הסדירה, כי גם מכבי חיפה שאני די מסמפט עושה קולות של קבוצה חזקה, גם נהריה ובני השרון לא פראייריות ויעשו חיים קשים להרבה קבוצות.
תהיה ליגה מעניינת ובלי סיבוב שלישי תודה לאל!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נראה לי שאני ועוד כמה חשבו שחולון לוקחת אליפות לא? :haha:

בכל מקרה, השנה זה של מכבי.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אז במזל טוב אתמול היה המחזור הראשון של ליגת העל בכדורסל, שמול הרמה של הכדורגל בארץ נראית כמו NBA!
החלטתי אתמול ביחד עם חבר לתפוס את ההסעה ולנסוע למשחק המעניין מול אשקלון שעונה שעברה כל המשחקים מולם היו מרתקים ולצערי נגמרו לרעתינו.
אז נסענו לאשקלון וראינו משחק אדיר של סניד ושל בארט מאשקלון, ובסופו של דבר גם סיימנו עם ניצחון ראשון העונה בחוץ מול הכבשה השחורה של השנה שעברה. הכל טוב ויפה עד שהכיעור של הארץ הזאת הרים שוב את הפרצוף המגעיל והעברייני שלו.
אוהדי אשקלון העבריינים (שכנראה למדו הרבה משיתוף הפעולה ההדוק עם עברייני חולון שנה שעברה) חיכו מחוץ לאולם ובדרכינו חזרה לירושלים יידו אבנים (כנראה הקרבה לעזה עושה את שלה) אל האוטובוס שבו נסענו ופיצצו שתי שמשות גדולות בקדמת ובסוף האוטובוס. בזה גרמו לפציעה של 2 אוהדים שישבו ליד החלונות שהתנפצו.
כמובן שמשטרת ישראל, למרות בקשות של חוג האוהדים, לא ליוו את האוטובוס, והיינו צריכים לחכות שעה בצד הכביש עד שהם יגיעו ויאמרו לנו שאין להם מה לעשות. משטרה של דבילים ואנלפבתים שלא יכולים למצוא את החור של התחת שלהם אם הוא ילך לאיבוד.
אז כל הנסיעה חזרה קפאנו לנו באוטובוס בלי השמשות, ורק טלפון מדני קליין שהזמין את כל האוטובוס לארוחה על חשבונו, שיפרה קצת את מצב הרוח.
חזרנו אחרי 3 שעות בערך לירושלים שמחים מהניצחון ועצובים מהשעה ומהמצב של העבריינות בליגה הבאמת מעניינת שלנו.
היום נוכל לראות את מכבי חיפה היט :haha: ואולי עוד הפסד של מכבי לגליל/גלבוע.
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

ufomatan כתב:אז במזל טוב אתמול היה המחזור הראשון של ליגת העל בכדורסל, שמול הרמה של הכדורגל בארץ נראית כמו NBA!
החלטתי אתמול ביחד עם חבר לתפוס את ההסעה ולנסוע למשחק המעניין מול אשקלון שעונה שעברה כל המשחקים מולם היו מרתקים ולצערי נגמרו לרעתינו.
אז נסענו לאשקלון וראינו משחק אדיר של סניד ושל בארט מאשקלון, ובסופו של דבר גם סיימנו עם ניצחון ראשון העונה בחוץ מול הכבשה השחורה של השנה שעברה. הכל טוב ויפה עד שהכיעור של הארץ הזאת הרים שוב את הפרצוף המגעיל והעברייני שלו.
אוהדי אשקלון העבריינים (שכנראה למדו הרבה משיתוף הפעולה ההדוק עם עברייני חולון שנה שעברה) חיכו מחוץ לאולם ובדרכינו חזרה לירושלים יידו אבנים (כנראה הקרבה לעזה עושה את שלה) אל האוטובוס שבו נסענו ופיצצו שתי שמשות גדולות בקדמת ובסוף האוטובוס. בזה גרמו לפציעה של 2 אוהדים שישבו ליד החלונות שהתנפצו.
כמובן שמשטרת ישראל, למרות בקשות של חוג האוהדים, לא ליוו את האוטובוס, והיינו צריכים לחכות שעה בצד הכביש עד שהם יגיעו ויאמרו לנו שאין להם מה לעשות. משטרה של דבילים ואנלפבתים שלא יכולים למצוא את החור של התחת שלהם אם הוא ילך לאיבוד.
אז כל הנסיעה חזרה קפאנו לנו באוטובוס בלי השמשות, ורק טלפון מדני קליין שהזמין את כל האוטובוס לארוחה על חשבונו, שיפרה קצת את מצב הרוח.
חזרנו אחרי 3 שעות בערך לירושלים שמחים מהניצחון ועצובים מהשעה ומהמצב של העבריינות בליגה הבאמת מעניינת שלנו.
היום נוכל לראות את מכבי חיפה היט :haha: ואולי עוד הפסד של מכבי לגליל/גלבוע.
אוהדי אשקלון עשו מה שעשו כי הם גרים באשקלון ואשקלון זו עיר של עבריינים[=

בכל אופן, אם יש משו אחד שאני מאוווד רוצה שיקרה היום-זה שמכבי תנצח את הגליל ושיהיה משחק יפה (שלנו..לא של הגליל), כי לפי מה שמכבי נתנה עד עכשיו, העונה נראית קצת חסרת עתיד וניצחון על הגליל יכול להוסיף הרבה לביטחון של הקבוצה ולתת תקווה יותר גדולה לניצחון ביום חמישי (שאני כ"כ מקווה להיות שם)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הכי חשוב שחזרתם בשלום בריל, זה שהמשטרה לא קיימת במדינה זה לא חדש לאף אחד. אתה יכול לספר לנו מה אכלתם על חשבונו של דני קליין? :haha:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:הכי חשוב שחזרתם בשלום בריל, זה שהמשטרה לא קיימת במדינה זה לא חדש לאף אחד. אתה יכול לספר לנו מה אכלתם על חשבונו של דני קליין? :haha:
אכלנו בשיפודי האווז בצומת מסמייה :haha: :haha:
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

בא לי לבכות. דטרויט העבירו את בילאפס(ומקדייס) לעונה אחת לדנבר בתמורה לאייברסון. למה? :cry: :rip:
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sunny כתב:בא לי לבכות. דטרויט העבירו את בילאפס(ומקדייס) לעונה אחת לדנבר בתמורה לאייברסון. למה? :cry: :rip:
לדעתי כי בילאפס כבר מיצה את עצמו שם ואייברסון יכול לתת להם בדיוק את האטרקציה שהם צריכים. במקום שיהיו קבוצה אפורה כמו כל שנה אולי הוא יכניס קצת צבע ולקבוצה.
עדכון רבע 1 בקזאן- 22:12 לקזאן, הפועל עוד לא יצאה מההלם של שנה שעברה!
עדכון: סוף רבע שלישי 59:47 לקזאן, חבל מאוד כי הם משחקים גרוע ואנחנו יותר גרוע! ממש חבל!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אז בסופו של המשחק קזאן שוב הראתה לנו מאיפה משתין הדג הרוסי, ואנחנו חוטפים תבוסה נוספת 88:66. משהו במגרש הזה פשוט גורם לשיתוק של הפועל, לא משנה מי משחק בקבוצה.
עצוב, אין סיכוי שבבית עם כל המזל שבעולם ניתן להם בראש ב-23 הפרש, חבל שלא השכלנו לשחק קצת יותר מרוכז ושהחתמנו שחקן זר נוסף רק יומיים אחרי הדדליין- אבל הרי ככה זה הפועל, תמיד זה כמעט... נולדנו לסבול!
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

לפחות זה לא 50 ;)

בילאפס הוא דטרויט. טעות נוראית לדעתי. הבעיה היא בגבוהים. חוץ מראשיד שהוא כבר בן 33 אין עוד גבוה דומיננטי באמת. מקסיל טוב,וגם מקדייס ועל קוואמי אין מה לדבר בכלל. אבל באמת...חסר עוד גבוה צעיר ובאמת דומיננטי שיעשה את העבודה השחורה כמו שבן עשה.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

עכשיו שאוניל עבר לטורנטו הוא וכריס בוש שולטים בצבע מה שמשחרר את פארקר וקלדרון לקליעות מבחוץ.
3 ניצחונות רצופים, 0 הפסדים.
אני רואה אליפות!!! :D
סתם, אבל יש מצב הם יגיעו רחוק השנה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:הכי חשוב שחזרתם בשלום בריל, זה שהמשטרה לא קיימת במדינה זה לא חדש לאף אחד. אתה יכול לספר לנו מה אכלתם על חשבונו של דני קליין? :haha:
אחלה מקום. לפעמים האוטובוס שאני לוקח מצומת פלוגות(בסיס שירות הסדיר שלי) אני יורד במסמיה בשביל לאכול שמה איזו לאפה טובה.
חזרת דרך צומת פלוגות או דרך צומת הודייה? :roll: ..
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yyzboy1928 כתב:
ufomatan כתב:
אחלה מקום. לפעמים האוטובוס שאני לוקח מצומת פלוגות(בסיס שירות הסדיר שלי) אני יורד במסמיה בשביל לאכול שמה איזו לאפה טובה.
חזרת דרך צומת פלוגות או דרך צומת הודייה? :roll: ..
למה צומת פלוגות? דרך קסטינה כי באנו מאשקלון.
במוצ"ש משחק חוץ קשה מול הקבוצה עם המאמן החדש מהשרון, נקווה שנמשיך את הפתיחה הטובה שלנו בליגה וניתן לבני השרון ואריאל בית הלחמי הרבה חומר לחשוב עליו אחרי שניתן להם בראש.
אני נוסע למשחק בתקווה שאחריו נוכל לחזור לירושלים בלי אבנים על החלונות של האוטו.
מה שכן המחזור הזה יש משחק ענק ביום ראשון של חולון נגד מכבי חיפה "היט" :haha: (הצחוק על ההיט התקעו בשם שלהם)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

רצון להיות מיאמי היט?
למה דרך צומת פלוגות? להגיד שלום לג'יימי שמשרת שמה כמו ניגר :haha: ..
שלח תגובה