Ozerivarium כתב:מישהו שהיה בדרום אמריקה סיפר לי שיש שם גרילות שמסתובבות שמה . יכול לקרות מצב שיבוא איזה מישהו , אפילו ילד , ופשוט ידרוש ממך את הארנק . לא תרצי להביא לו ? - הוא יצביע על חבורה של אנשים שעלולים להרוג אותך על המקום . הם פשוט לא דופקים חשבון בקטעים האלו ואין מה לעשות .. שימי לב . בגלל זה עדיף ללכת כבר בלי הארנק .
מקווה שלא הפחדתי אותך
זה אכן מסוכן, אבל מי שאחראי ושם לב לדברים שלו- לא קורה לו כלום. אני לא הסתובבתי עם ארנק בכלל שם, תפרתי כיס בצד הפנימי של המכנס, שמתי שם לא יותר מכמה שאני צריכה לאותו יום ואף אחד לא רואה כלום. אף פעם לא מסתובבים עם כמות גדולה של כסף בבת אחת...
וכל הזמן להיות עם התיק מול העיניים...מישהו שהיה איתנו באוטובוס שם את זה מתחת למושב וגנבו לו..צריך פשוט לשים לב.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
אוסגוד, רציתי אתמול במפגש להירשם אבל לעידן לא היה 30 שקל עודף...
אני אף פעם לא ראיתי את ליאור או את שוקרון כסגולים, זה נראה לי מוזר, ועוד הרבה אנשים שלא היו סגולים הרבה זמן (אוסגוד, עדיה...)
Ozerivarium כתב:מישהו שהיה בדרום אמריקה סיפר לי שיש שם גרילות שמסתובבות שמה . יכול לקרות מצב שיבוא איזה מישהו , אפילו ילד , ופשוט ידרוש ממך את הארנק . לא תרצי להביא לו ? - הוא יצביע על חבורה של אנשים שעלולים להרוג אותך על המקום . הם פשוט לא דופקים חשבון בקטעים האלו ואין מה לעשות .. שימי לב . בגלל זה עדיף ללכת כבר בלי הארנק .
מקווה שלא הפחדתי אותך
זה בסדר לא הפחדת אותי בכלל - האמת ממה שתארת זה יןד המקרה הנחמד במקרים אחרים איזה חבורה של בריונים מצמידים לך אקדח לראש ולא חסרים סיפורים החוכמה היא להתסבובב בחוץ כמה עם כמה שפחות דברים עלייך ומינימום כספ שאתה צריך כדי לא לנצנץ ושלא יהיה הרבה מה לקחת ; את שאר הדברים משאירים בביטחה נעולים בהוסטל
אבל בתכלס עד כה יצא לי להסתובב בבואנוס איריס ובצ'ילה ואני מרגישה די בטוחה פה ואנשים פה מאוד נחמדים ואדיבים ברובם כמובן שצריך להיות ערניים תמיד - אבל בשורה תחתונה צרות קורות למי שמחפש אותן זאת אומרת שמי שמסתובב לבד ברחובות בלילה שלא יתפלא אם יתנפלו עליו ואם הוא מטייל לבד בשכונת לה בוקה או לריו דה ז'נרו או הולך לחפש את עצמו בג'ונגלים בקולומביה שיקח את זה בחשבון
חחח ליאת תמשיכי להפציץ בהודעות בשביל מה יש את אשכולילה?
וכן חוזרים ללמוד אני לא יודעת אם לשמוח או להתבאס
עידן לומד רק יומיים!!
ואני צריכה לנסוע לבר אילן 3 ימים - אחד מהם רק בשביל קורס אחד
בהצלחה לכולנו הסטודנטים המתחילים והשבים לספסל ההשכלה הגבוהה!
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time