Crimson Moon כתב:350 שקל לכרטיס נשמע ממש כואב בארנק...
שווה לבזבז כל כך הרבה כסף על הופעה?כן,אם זו הזדמנות של פעם בחיים,או לפחות פעם בהרבה מאוד זמן.
למרות שאני לא יודעת אם אני אלך בכלל.
מותק, את הולכת, ולא משנה מה, אנחנו שם... אני תיכף הולך לבדוק אם יש לי מספיק כוכבים לשנינו.
אם יש לך ישראכרט ויש שם 360 כוכבים תגידי לי...
אני יודע שיש לי מספיק להנחה חכרטיס אחד אבל לא בטוח שלשנים...
Crimson Moon כתב:350 שקל לכרטיס נשמע ממש כואב בארנק...
שווה לבזבז כל כך הרבה כסף על הופעה?כן,אם זו הזדמנות של פעם בחיים,או לפחות פעם בהרבה מאוד זמן.
למרות שאני לא יודעת אם אני אלך בכלל.
מותק, את הולכת, ולא משנה מה, אנחנו שם... אני תיכף הולך לבדוק אם יש לי מספיק כוכבים לשנינו.
אם יש לך ישראכרט ויש שם 360 כוכבים תגידי לי...
אני יודע שיש לי מספיק להנחה חכרטיס אחד אבל לא בטוח שלשנים...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טוב, חזרתי מההופעה היה ממש אחלה. גל ואמיר באו איתי, ופגשנו את ולאד ואלינה שגם הגיעו להופעה.
בגדול, מי שבלט בהופעה הם צמד הגיטריסטים, רב ביץ' ודאג אולדריג', לקוברדייל כבר לא נשאר ממש קול לעשות את השירים, כך שגם למרות שמנגנים אותם כיום בכמה טונים פחות מהמקורי, זה גם קשה לו. הסטליסט היה סביר, אפשר היה קצת להוסיף כמה שירים מ-SLIP OF THE TONGUE. הסולואים של הגיטרה והתופים היו ארוכים מדי, ובמקומם היה אפשר כאמור לדחוף קצת שירים. הסאונד היה די טוב, דאגו לשים גבוה את קולות הרקע הנהדרים של ביץ' ואולדריג', על מנת לחפות על הזיופים של קוברדייל, והגיטרות נשמעו נהדר.
ההשוואה לדיפ פרפל מתבקשת, וללא ספק ההופעה של דיפ פרפל הייתה טובה ומהנה יותר, למרות שגם זאת הייתה הופעה טובה. איאן גילאן מבוגר בלא מעט שנים מקוברדייל, ועדיין נשמע טוב יותר ממנו. אני לא מתחרט שהלכתי להופעה של Whitesnake , פשוט ציפיתי לקצת יותר מבחינת הביצועים והסטליסט.
היתה הופעה טובה לדעתי, לא מצטער בכלל שהלכתי, הם נתנו שואו יפה, הגיטריסטים תותחים ומאוד נהנתי מהסולואים שהם נתנו! במיוחד בשיר שהם ניגנו מהאלבום החדש שלהם - הסולו של doug aldrich הזה היה מרגש, קוברדייל לא מגיע לקול שהיה לו פעם אבל הוא עשה עבודה מספקת בהחלט ונהנתי לשמוע אותו שר, הם נתנו אנרגיות טובות בהופעה, ואהבתי את הסולו תופים, חביב. הלכתי עם טל וגל כמו שטל אמר ושמחתי לפגוש את ולאד וחברתו, עשינו גם תמונה משותפת צילמתי גם כמה תמונות מההופעה, רובן יצאו מרוחות, אז העלתי את התמונות שיצאו נורמליות, פעם הבאה אשתדל לעשות עבודה יותר טובה, אחרי ההופעה נפרדנו מטל, שהוריד אותנו באדגיר בראשון ואכלנו ארוחה לילית מעולה! חזרנו הביתה שבעים ומרוצים.
הלינק לתמונות: http://www.gfoto.com/UserAlbum.asp?uid= ... lid=214820
ההופעה הייתה ממש טובה!בתור אחת שלא יודעת איך קוברדייל נשמע פעם דווקא חשבתי שיש לו קול מצוין.הבן אדם כבר מבוגר ויש לו אנרגיות פשוט מטורפות!!!!
בגלל שלא ראיתי כלום הייתי צריכה לעמוד על הקסדות ונורא כאב לי ללכת אחרי זה אבל אני ממש לא מתחרטת שהלכתי.חבל רק שלא הכרתי אף שיר.
אמיר,טל וגל-היה יופי לראות אותכם...
ולאד-תודה,מאמי....