mentalstamina כתב:גם אצלי הוא יוצא ממש גרוע... מה זה אומר עלינו
שאנחנו עונים לא נכון על השאלות
אולי הוא לא שואל את השאלות הנכונות..
liordavidlior כתב:קבלו קטע:
אני במטבח מכין לי ארוחת ערב ולפתע אני שומע את Trust של Megadeth בוקע מהסלון (טוב, רק הפתיחה)! אני רץ לסלון (כן, ממש רץ) ורואה שמדובר לפרסומת, קדימון, לאח הגדול. אח, טוב לדעת שיש לנו נציגים בטלויזיה.
הרגשתי בן 15 שוב
חח וואי אני זוכרת שזה קרה לי גם שהייתי בת 14, הבעיה שלרוץ במדרגות משיש למטה זה לא חכם בכלל ונקעתי את הקרסול
וגם אז התברר שזה פרסומת..
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
חבר שלי קיבל שלילה של הרשיון אחרי שהוא עבר תאונה עם עוד שני נוסעים שהוא נתקע בעמוד ב110 קמ"ש ואיכשהו לא קרה להם שום דבר.
הקטע היותר קומי של העניין, השלילה קרתה שעתיים אחרי שנגמר לו המלווה
איך אני אוהב את השיעורים של המגמת מוזיקה, קורים שם דברים כל כך הזויים, תקשיבו לזה:
התחלנו לדבר על שיתוף קבצים, ומתברר שהמורה משתמש בסולסיק! ועוד היוזר שלו זה eatshit14
זה מילא, אחרי זה אחד התלמידים שאל איך יש לו כל כך הרבה מקום במחשב למוזיקה
והוא ענה "תקשיב, לך יש הרבה פורנו במחשב, לי יש הרבה מוזיקה במחשב, כל אחד משתמש במחשב לצרכים שלו"
חח איזה יציאה של מורים.. צריך להכניס את זה לספר הציטוטים הגדול
ואיתמר ישר קופץ על העניין של הסולסיק
MrReD כתב:חבר שלי קיבל שלילה של הרשיון אחרי שהוא עבר תאונה עם עוד שני נוסעים שהוא נתקע בעמוד ב110 קמ"ש ואיכשהו לא קרה להם שום דבר.
הקטע היותר קומי של העניין, השלילה קרתה שעתיים אחרי שנגמר לו המלווה
איך לעזאזל זה קרה?
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
WhoIsMax כתב:איך אני אוהב את השיעורים של המגמת מוזיקה, קורים שם דברים כל כך הזויים, תקשיבו לזה:
התחלנו לדבר על שיתוף קבצים, ומתברר שהמורה משתמש בסולסיק! ועוד היוזר שלו זה eatshit14
זה מילא, אחרי זה אחד התלמידים שאל איך יש לו כל כך הרבה מקום במחשב למוזיקה
והוא ענה "תקשיב, לך יש הרבה פורנו במחשב, לי יש הרבה מוזיקה במחשב, כל אחד משתמש במחשב לצרכים שלו"
היי חברים
מה המצב ?
אנחנו עכשיו בצ'ילה וממש מדהים פה ומקום יפיפה אנחנו בעירה כפרית וקטנה והכל ירוק ומדהים חוץ מיזה שהאניפלציה פה מטורפת בקבוק קולה עולה כאן 1000 צ'ילאן שזה שווה בירך ל 6 פסו ארגנטינאים שזה יחסית זול אבל המחרים פה הזויים ברמות על
חוץ מיזה יש תמונות בפייסבוק שלי מי שרוצה לראות
meity כתב:היי חברים
מה המצב ?
אנחנו עכשיו בצ'ילה וממש מדהים פה ומקום יפיפה אנחנו בעירה כפרית וקטנה והכל ירוק ומדהים חוץ מיזה שהאניפלציה פה מטורפת בקבוק קולה עולה כאן 1000 צ'ילאן שזה שווה בירך ל 6 פסו ארגנטינאים שזה יחסית זול אבל המחרים פה הזויים ברמות על
חוץ מיזה יש תמונות בפייסבוק שלי מי שרוצה לראות