שוקרון, אתה קורא הודעות בצורה סלקטיבית ועושה מניפולציות. בהודעה שלי כתבתי שאם כל פרחח שהיה משתמש במילה "בוגד" היה נענש, התופעה הייתה נפסקת, דהיינו גם אנשים מימין וגם אנשים משמאל, אם כי גם אני וגם אתה יודעים שמי שאוהב להשתמש בביטוי בוגד הם אלה שיותר מזוהים עם הצד הימני של המפה הפוליטית.avrahamshuk כתב:מי זה "אתם"? פעם האחרונה שבדקתי הייתי גר בתחום הקו הירוק... לא שזה מפריע לך להכליל.
מה זה קשור עכשיו מתנחלים למילה בוגד?! גם מימין וגם משמאל משתמשים במילה הזאת. תפסיק לזרוק כל דבר על "המתנחלים". איזה עניין אתה עושה מכל עכבר קטן, כאילו לקרוא למישהו בוגד זו עברה פלילית או מוסרית. יש כמה וכמה אנשים במדינה הזאת שאני חושב שהם בוגדים. ושניכם אל תשכחו שיש רחוב תומרקין...
התגובה שלי היא כמובן לטל.
ופה גם בדיוק נמצאת הבעיה שלך ושל כל החברה המיליטריסטית הזאת, אם לקרוא למישהו בוגד זו לא עבירה פלילית/מוסרית/הוצאת דיבה, אז מצבנו אבוד. יופי שאתה חושב שיש אנשים שהם בוגדים, אבל האם ע"פ חוק הם בוגדים? וכשאני אומר חוק, אני מתכוון לחוקי המדינה ולא לחוקי התנ"ך!
אני מסכים עם ניר, אין לנו מה להצטדק. זה שרוב המדינה המילטריסטית יושבת אילמת ולא אומרת כלום כנגד המתנחלים כי זה נהיה מעין קונצנזוס שהתנחלויות זה דבר טוב, אז לא אומר שאנשים אחרים לא יביעו את דעתם. דעתנו היא לא בשביל פרובוקציה אלא זאת דעתנו, ולהבדיל מהרוב הצבוע במדינה הזאת, אנחנו לא מתביישים להביע אותה.וכן מה שאני אמרתי ואומר זה קיצוני במדינת ישראל הדתית המיליטריסטית, גם אם זה היה בליטוש וגם עם לא, אני חושב שהמסר שצריך לעבור הוא לא מסר פשרני, אני לא מתכוון "להתפייס" עם אף אחד כל עוד דופקים אותי, ואני לא מתכוון לחיות בשלום ושלווה עם אף אחד מהדתיים הפונדמנטליסטים, כל עוד הם יעשו הכל להרוס לכולם פה את החיים.
הגענו, כי אנשים כמוך חושבים שזה בסדר שכאלה שהסיתו לרצח רבין, ראוי שייקרא על שמם רחוב בישראל.איך מאדיר זיק והדיון על הפרמטרים להנצחת שם ע"ג רחוב גלשנו כרגיל ל"איך הדתיים הפונדמנטליסטים דופקים פה את המדינה"??