לא ייאמן פשוט! אם אני אתחיל לפרט נראה לי זה יגמר במסך שבור. פשוט אטימות שלא תאמן. אני רק אצטט:
פקיד: שלחנו את הכרטיס בחזרה לסניף שלך. (ומחזיק אותו ביד)
אני : מה? אבל הנה הוא ביד שלך.
פקיד: כן אבל שלחנו אותו הבוקר. זאת אומרת הוצאנו הוראה הבוקר. אז בעצם הוא שם כביכול.
אני: מה?! אבל הנה הוא!!
אני לא מבין איך אפשר כל כך לפרט יותר...אני חושב שזה די מסביר את עצמו...
הכוונה שלי היא שאני לא מוצא דוגמאות שבהם אנשים דתיים התחשבו ברצונות שלי ובאמונות שלי והם התפשרו בשביל זה. איכשהו הדת היא פרה קדושה ותמיד אני זה שמתפשר. אני מדבר גם על דברים גדולים וגם על דברים קטנים. תמיד האמונות של הדתיים יותר חשובים מהאמונות שלי. למה בעצם? כי זה פרה קדושה שאסור לגעת בה? בגלל שלי אין איסורים שבאים מספרים, אלא רק איסורים מצפוניים או שנובעים מרצון? למה איסור של הדתיים לעשות משהו יותר חשוב ממה שאני רוצה או לא רוצה לעשות?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
DivineComedy כתב:שתמיד צריך להתחשב ברגשות הדתיים, אבל אין פעם אחת שהדתיים מתחשבים ברגשות שלי.
במובן הכללי, יש משהו במה שאתה אומר.
אני כרגע "מושפעת" (אם אפשר לקרוא לזה כך) מאזרחות שהתחלנו ללמוד באופן אינטנסיבי... ידעתי שזה יהיה מקצוע שיעניין אותי. רק חבל שזה מאה שעות בשבוע (נראה לי התלוננתי מספיק על זה כאן )
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
DivineComedy כתב:שתמיד צריך להתחשב ברגשות הדתיים, אבל אין פעם אחת שהדתיים מתחשבים ברגשות שלי.
במובן הכללי, יש משהו במה שאתה אומר.
אני כרגע "מושפעת" (אם אפשר לקרוא לזה כך) מאזרחות שהתחלנו ללמוד באופן אינטנסיבי... ידעתי שזה יהיה מקצוע שיעניין אותי. רק חבל שזה מאה שעות בשבוע (נראה לי התלוננתי מספיק על זה כאן )
אזרחות והיסטוריה אלה שני מקצועות שמאוד תלוי במי המורה שמעביר אותם. מורים טובים יכולים להפוך את שני המקצועות האלה לסופר מעניינים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
הסטוריה זה שונה בבתי ספר הדתיים וחילוניים. הסטוריה א' בחילוני זה נראה לי גם על אנשים ומקומות ומקרים היסטוריים אחרים (אם נאי זוכרת נכון ממה שחברה שלי סיפרה לי) לעומת בית ספר דתי שזה הכל סביב היהודים. זה פחות עניין אותי.
אבל הסטוריה ב', שנה שעברה, על השואה ומה שהיה אחרי בארץ והכל - זה עניין אותי. וכנ"ל אזרחות השנה. הבעיה עם המקצועות זה שזה המון חומר! הייתי מעדיפה ללמוד על זה בשקט ובזמן שלי בלי לחשוב על מבחן ובגרות על זה אח"כ.
זה מה שממש מעצבן אותי (אם כבר ביצ'ליסט) שיש דברים באמת מעניינים, אבל צריך ללמוד את זה בלחץ גם בלי להבין בשביל מבחנים\בגרויות.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
YtseJam כתב:אנשים שמתנשאים על אחרים ותופסים מעצמם כמעט כל הזמן, ואחר-כך בוכים ודורשים התנצלויות כשמישהו, נניח, מתנהג כלפיהם באותו אופן. צביעות פתטית.
GET A GRIP
אויש, כ"כ נכון!
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
YtseJam כתב:אנשים שמתנשאים על אחרים ותופסים מעצמם כמעט כל הזמן, ואחר-כך בוכים ודורשים התנצלויות כשמישהו, נניח, מתנהג כלפיהם באותו אופן. צביעות פתטית.
GET A GRIP