אשכול סדרות טלוויזיה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Re: אשכול סדרות טלוויזיה

שליחה על ידי avrahamshuk »

נדחה עקב משחק פוטבול דבילי לתאריך 21 לחודש.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
awake00
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי awake00 »

האמריקאים האלה...
סמל אישי של משתמש
OzAdar
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי OzAdar »

גם אני לא הבנתי למה הוא לא יצא.
אז יהיה שני פרקים (8,9) או רק את 8 ואז ממשיך רגיל?
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

שבוע הבא פרק 8, עוד שבועיים פרק 9.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Wilson is back!!!
It's gonna be a great season!!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
mentalstamina
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי mentalstamina »

Told ya..
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

מסתבר שהסדרה הנפלאה Damages חוזרת לעונה נוספת בתחילת 2009.
סמל אישי של משתמש
Volte-Face
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Volte-Face »

השיר MY ASHES של פורקיופיין טרי הופיע בפרק 6 של העונה הנוכחית של THE SHIELD, ולא כפסקול חיצוני, כי בסדרה הזאת אין פסקול חיצוני, אלא אחת הדמויות שמה את השיר במערכת סטריאו. רק אני חושב שזה מגניב? הממ... אולי.
Whatcha got ain't nothin new. This country's hard on people, you can't stop what's coming, it ain't all waiting on you. That's vanity...

- Ellis , "No Country For Old Man" :X
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

הזכרת לי : גם באייס ונטורה מסתבר שלג'ים קארי יש טעם ביזארי משהו , והוא אחראי להופעה של קאניבל קורפס בסרט , מסתבר שהוא מעריץ אותם - אפשר קצת להבין לפי ההומור המטורף משהו שלו :) . ג'ים קארי אחד השחקנים הטובים והשחקן הכי טוב לדעתי בקומדיות .
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

A bit of News:

The Mentalist and Fringe were picked up for a full season (22 episodes) and Dexter was renewed for two more seasons (total of 5 for now)

This is great news especially for The Mentalist which is the best new show around.

Prison Break is extremely weak this season, Heroes is ok, I hope House is getting back on track with the last episode.
Desperate Housewives is ok but kinda same.
The first episode of The Eleventh Hour was awful
Boston Legal and Dirty Sexy Money are excellent yet again
Life's second season is better than the first one and Chuck started ok too.

And one more bit of news David E. Kelley is working on a new courtroom drama. This can't be bad!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

שתי עונות נוספות לדקסטר? זה מתחיל להיות מסוכן...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אך נתנו לפרינג' עונה שלמה? סדרה כל כך לא משכנעת.

ANYWAY, אני חייב לציין שממש נהניתי מהפרק החדש של Prison Break ובמיוחד מהסיום שלו:
ספוילר! :
כשסוף סוף נכנסו במחסל הכושי, וגם הסצינה שגרטשן נתנה לשרה להכות אותה הייתה חזקה ביותר!
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

^ יווווווו
אני כל כך מתאפקת לא ללחוץ על הספוילר...עוד לא ראיתי את הפרק.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

Prison Break - התחלתי לראות את הסדרה לפני שבוע וחצי, ואני היום אחרי עונה 1 והפרק הראשון של עונה 2. כולם (כל מי שצפה בסדרה) מהללים אותה, ורק אני לא מבין על מה הרעש הגדול. הסדרה צפויה, כל פרק מתנהל במשהו כמו "בחצי הראשון של הפרק נפתור את הבעיה השצצה בפרק הקודם ובחצי השני תופיע בעיה חדשה, אבל אל תדאג, בפרק האחרון של העונה כל הדברים הצפויים יקרו, והכל יצליח". הבנתי שעונה 2 ממש טובה, האם היא אכן כזו או שהיא ממשיכה את הקו הדי ילדותי של העונה הראשונה?

Heroes - לעומת נמלטים, גיבורים תופסת אותי לאט אבל בטוח. נהניתי מהגימיק הנחמד של העונה הראשונה, השנייה לא היתה משהו כי הכל נגמר מהר מדי ובצורה פשוטה מדי, והעונה הנוכחית התחילה חלש, אבל תופסת תאוצה מפרק לפרק, ובניגוד לנמלטים, לסדרה הזאת יש מתח שמחזיק מעמד יותר מחצי פרק.

ובנימה אופטימית זו, אם גיבורים תתגלה כפלופ, תמיד יש את 24 שעושה לי פחות או יותר את מה ששתי הנ"ל עושות, אבל לפחות יש לה יכולת מתח טובה גם כשהיא מטופשת למדי...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הפרק החדש של גיבורים היה ממש טוב, אני חייב לציין!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Lost Season 5 trailer
Spoilers if you haven't seen season 4

http://www.tv.com/video/15297/101/24313 ... -5-trailer
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

pugi כתב:Prison Break - התחלתי לראות את הסדרה לפני שבוע וחצי, ואני היום אחרי עונה 1 והפרק הראשון של עונה 2. כולם (כל מי שצפה בסדרה) מהללים אותה, ורק אני לא מבין על מה הרעש הגדול. הסדרה צפויה, כל פרק מתנהל במשהו כמו "בחצי הראשון של הפרק נפתור את הבעיה השצצה בפרק הקודם ובחצי השני תופיע בעיה חדשה, אבל אל תדאג, בפרק האחרון של העונה כל הדברים הצפויים יקרו, והכל יצליח". הבנתי שעונה 2 ממש טובה, האם היא אכן כזו או שהיא ממשיכה את הקו הדי ילדותי של העונה הראשונה?

Heroes - לעומת נמלטים, גיבורים תופסת אותי לאט אבל בטוח. נהניתי מהגימיק הנחמד של העונה הראשונה, השנייה לא היתה משהו כי הכל נגמר מהר מדי ובצורה פשוטה מדי, והעונה הנוכחית התחילה חלש, אבל תופסת תאוצה מפרק לפרק, ובניגוד לנמלטים, לסדרה הזאת יש מתח שמחזיק מעמד יותר מחצי פרק.

ובנימה אופטימית זו, אם גיבורים תתגלה כפלופ, תמיד יש את 24 שעושה לי פחות או יותר את מה ששתי הנ"ל עושות, אבל לפחות יש לה יכולת מתח טובה גם כשהיא מטופשת למדי...
בוא נגיד ככה, כל עונה של נמלטים נעשית מופרכת יותר מקודמתה. אבל השניה עדיין נחמדה (אני לא אומר טובה כי אני כמוך, לא ממש מתלהב מהסדרה). היא בערך כמו הראשונה.

מה שאני לא מבין זה איך אתה אומר שנמלטים לא משהו, ושיש סיכוי שגיבורים תתגלה כפלופ, ואתה אוהב את 24?!?! :shock:
זה אני לא מבין.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

כנראה שהייתי באמת צריך להסביר את עצמי.

24 זו תוכנית מופכרת לא פחות מנמלטים. אבל לפחות היא מתיימרת להיות כזו ותו לא. מייקל סקופילד יכול היה להיות דמות מצוינת, לולא כל הסדרה היתה מלקקת לו את התחת. הוא תמיד הכי חתיך, הכי מצליח, הכי אמין, הכי הולך לו הכל, ולכן אתה בטוח שהכל יסתדר. ואיכשהוא תמיד בסוף הפרק נגמר המתח שהחזיק אותך מהפרק הקודם, ואז בפרק הבא כבר יהיה משהו אחר שימתח אותך. הסיפור היחיד שמלווה אותך ברקע של העונה, זה איך הם יצליחו לברוח מהכלא/איך יצליחו להגיע לפנמה. אתה יודע שבסוף העונה הם יצליחו.

24 לעומת זאת, הדמות של ג'ק באואר היתה אמורה להופיע בעצם בגיבורים עם היכולות שלו, אבל הסיפור שם מקבל יותר טוויסטים בעונה מחטיף טוויזלר (ליקריש אמריקאי). אתה מתחיל את העונה ב 6 בבוקר, ומתעורר ב 6 בבוקר למחרת עם אלף סיפורים שבחיים לא היו קורים ב 24 שעות, אבל עם כל המופרכות, הם מעניינים, הם משתנים. הכותבים של הסדרה לא חושפים את הקלפים החשובים באמת של העונה בפרק הראשון ואז רודפים אחריהם עונה שלמה כמו בנמלטים (אלא אם אני אגלה שהסיפור עם מאהון בעונה 2 הולך להיות סופר מרכזי וישנה את כל העלילה, אני בספק... ראיתי שבעונה 3 הם בכלא בפנמה איתו אז עד כמה הסיפור יכול להשתנות?). ב 24 פותחים עם סיפור אחד ומסתעפים ממנו למקומות אחרים לגמרי. לפעמים זה מופרך מדי ואז זה משעשע יותר ומותח פחות, ולמרות שהאלמנט שהכל מסתדר בסוף העונה מופיע גם פה, כמו בכל סדרה, היא עדיין מעניינת אותי יותר מהסיבות הנ"ל...

ובהמשך לנימה של טל, כל פרק של גיבורים יותר טוב מהקודם, והסיפור שם בהחלט מתחיל להיות מעניין.
ספוילר! :
זה רק אני, או שהלקיחה של הכוחות של פיטר גרמה לכם להרגיש שלקחו לכם את המכנסיים?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הסיפור היחיד שמלווה אותך ברקע של העונה, זה איך הם יצליחו לברוח מהכלא/איך יצליחו להגיע לפנמה. אתה יודע שבסוף העונה הם יצליחו.
זה כמו שאתה יודע שבכל סרט ג'יימס בונד הוא תמיד יצליח ובכל סרט קולנוע, הטובים תמיד מנצחים. אז אולי אנחנו לא צריכים בכלל לראות סרטים וסדרות?
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

יש הרבה דברים שלא אהבתי ב- 24, כולל כל הטוויסטים, אבל מה שהכי לא אהבתי בה, זה שאחרי שראית את העונה הראשונה, כל המליון טוויסטים האלו נהפכים לצפויים לגמרי, קיטשיים, ופשוט מיחזור עצמי ברמות מחליאות.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
שלח תגובה