avrahamshuk כתב:ברור שהחרדים לא מביאים ילדים כדי ליצור איזון דמוגרפי (למי שהצליח בצורה מפתיעה להבין את זה ככה)
אמממ מה שכתבתי על העניין הזה היה בציניות..והוא התייחס למשפט שלך על העניין שהדוסים תורמים לנו פה בשמירת הארץ מפני הערבים בכך שהם מולידים הרבה ילדים.(ואתה מוזמן לקרא את ההודעה הקודמת שלך במקרה ואתה לא מבין על מה אני מדבר).
ועוד דבר לגבי זה, פרס מגיע מחר לעכו כדי לדבר עם הרבנים והמנהיגים המוסלמיים כדי להשקיט שקט בעיר. תגידו זה לא נשמע לכם פרימיטיבי???? אני ארגע כשיגיד לי הרב או השייח.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
אוף איזה מטומטמים... איך לעזאזל זה קשור לרבנים?! או לשייחים?! אני בטוח שהיו שם המון חילונים משני הצדדים שהתפרעו גם כן.
אם שואלים אותי (ואני מניח שיש פה כמה שרוצים לדעת מה דעתי על המקרה) אז הנהג מטומטם, הקבוצה הראשונה שתקפה אותו חמומי מוח, אבל מה שקרה אחר כך כבר לא היה קשור למקרה. הכל היה מתחת לפני השטח וחיכה להתפרץ.
דו קיום בין חתולים לעכברים
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
שוקרון, יש לך כנראה בהבנת הנקרא. מי שהסית לרצח, לא ראוי שייקרא על שמו רחוב בישראל. יש הבדל בין ביקורות לבין הסתה לרצח. אבל זה בסדר, המתנחבלים חושבים שהם מעל החוק במדינה, בשביל זה הכל נראה גם ככה.
אוי נו תעשה לי טובה... קודם כל אל תרד לפסים אישיים.
ממתי לקרוא למישהו בוגד זו הסתה לרצח?! כל חבר כנסת ממוצע קרא לחברו בוגד או שקראו לו בוגד במהלך הקריירה שלו. תקשיב פעם לדיונים בכנסת, רצות שם קללות ואיומים כאלה ששערותיך היו סומרות.
אני אישית חושב ששרון היה בוגד. שעזמי בשארה הוא בוגד. (בעצם הוא לא דוגמא טובה כי אני בהחלט קורא לכל מי שיכול שיכניס לו איזה כדור בראש)
אלא מה, ששרון לא נרצח. ועזמי בשארה לא נרצח. רק רבין נרצח. ופתאום כל מילת גנאי שמשמיע נגדו איש ימין הופכת רטרואקטיבית "להסתה לרצח" כאילו שיגאל אמיר הקשיב לתוכניות הרדיו של אדיר זיק...
קיצור, שום הסתה לרצח ושום בטיח. בוגד היום זה כבר מילה בין חברים...
נו לך תדע ניר....
מה התכוונת כשאמרת שמי שחותר תחת שלטון דמוקרטי הוא בוגד? שאדיר זיק בוגד?
א. חוץ מקריירת הרדיו הארוכה של אדיר זיק הוא אחד מחלוצי הטלוויזיה הישראלית.
בתור שדר ברדיו הוא היה מפורסם יחסית. סוג של גבי גזית רק ימני...
ב. אני בטוח שרוב מוחלט של תושבי ירושלים שלם עם ההחלטה הזאת
avrahamshuk כתב:אוי נו תעשה לי טובה... קודם כל אל תרד לפסים אישיים.
ממתי לקרוא למישהו בוגד זו הסתה לרצח?! כל חבר כנסת ממוצע קרא לחברו בוגד או שקראו לו בוגד במהלך הקריירה שלו. תקשיב פעם לדיונים בכנסת, רצות שם קללות ואיומים כאלה ששערותיך היו סומרות.
אני אישית חושב ששרון היה בוגד. שעזמי בשארה הוא בוגד. (בעצם הוא לא דוגמא טובה כי אני בהחלט קורא לכל מי שיכול שיכניס לו איזה כדור בראש)
אלא מה, ששרון לא נרצח. ועזמי בשארה לא נרצח. רק רבין נרצח. ופתאום כל מילת גנאי שמשמיע נגדו איש ימין הופכת רטרואקטיבית "להסתה לרצח" כאילו שיגאל אמיר הקשיב לתוכניות הרדיו של אדיר זיק...
קיצור, שום הסתה לרצח ושום בטיח. בוגד היום זה כבר מילה בין חברים...
אתם המתנחבלים כבר לא בוחלים בשום אמצעי, השוויתם את ההתנתקות לשואה ובכך ביזיתם את זכרון השואה, אתם משתמים באלימות כנגד ערבים, קוראים לפוליטיקאים בוגדים על ימין והשמאל ועושים זילות מכל דבר ועניין, כי אתם מרשים לעצמכם להיות מעל החוק. אם החוק במדינה הזאת היה נוקשה, וכל פרחח שהיה מכנה פוליטיקאי כלשהו בשם בוגד או מרביץ לחייל או שוטר, היה נכנס לכלא לכמה חודשים, אז הייתם שוקלים את ההתבטאויות שלכם, אבל כל עוד המדינה משתפנת ונותנת לאלימות המילולית והפיזית של המתנחבלים להמשיך, אז למה שהם יפסיקו?
מי זה "אתם"? פעם האחרונה שבדקתי הייתי גר בתחום הקו הירוק... לא שזה מפריע לך להכליל.
מה זה קשור עכשיו מתנחלים למילה בוגד?! גם מימין וגם משמאל משתמשים במילה הזאת. תפסיק לזרוק כל דבר על "המתנחלים". איזה עניין אתה עושה מכל עכבר קטן, כאילו לקרוא למישהו בוגד זו עברה פלילית או מוסרית. יש כמה וכמה אנשים במדינה הזאת שאני חושב שהם בוגדים. ושניכם אל תשכחו שיש רחוב תומרקין...
התגובה שלי היא כמובן לטל.
mentalstamina כתב:אני חושב שבדיון הזה נפרצו הרבה גבולות שהם לא לעניין.
וזה מתחיל ממזמן עם ה-"מתנחבלים" שלכם.
check again
איזה גבולות נפרצו?? מתנחלים שהם מחבלים הם מתנחבלים. ואני ממש לא מכליל את כל המתנחלים (למרות שגם מי שלא עושה את מה שהמחבלים עושים, מצדיק אותם, שזו בעייה בפני עצמה)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
צר לי, בפועל היו פה הכללות לכאן ולכאן ופאנטיות לשני הכיוונים (לפחות ככה אני רואה את זה).
נאמרו כאן דברים שהם לא לעניין לדעתי משני הצדדים.
רק תסתכל 4 הודעות למעלה.
אני לרוב לא תומך בדעות של שוקרון בנושאים שעלו באשכול, אבל לאורך הרבה מהדיונים גם אתה וגם טל מתבטאים בצורה הרבה יותר אלימה משוקרון מתחת למילים המלוטשות שלכם.
אני בשום הודעה לא הסתתי לאלימות ולא הצדקתי אלימות, אחרים כן.
וכן מה שאני אמרתי ואומר זה קיצוני במדינת ישראל הדתית המיליטריסטית, גם אם זה היה בליטוש וגם עם לא, אני חושב שהמסר שצריך לעבור הוא לא מסר פשרני, אני לא מתכוון "להתפייס" עם אף אחד כל עוד דופקים אותי, ואני לא מתכוון לחיות בשלום ושלווה עם אף אחד מהדתיים הפונדמנטליסטים, כל עוד הם יעשו הכל להרוס לכולם פה את החיים.
^סיסמאות פוליטיות.
למה אי אפשר לדון פה כמו בני אדם?! מעולם לא אמרתי עליך או על מישהו אחר שהוא "קיצוני פנאט מחבל בוגד" או כל כינוי אחר כי זה לא לעניין!
איך מאדיר זיק והדיון על הפרמטרים להנצחת שם ע"ג רחוב גלשנו כרגיל ל"איך הדתיים הפונדמנטליסטים דופקים פה את המדינה"??
DivineComedy כתב:אני בשום הודעה לא הסתתי לאלימות ולא הצדקתי אלימות, אחרים כן.
נשמע נורא מוסרי.