אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
BOX 5
דרימיסטית מתקדמת

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי BOX 5 »

כרגע סיימתי לראות את Global Metal...
סרט טוב, מרתק לראות איך מטאל נתפס במקומות שונים בעולם...
משום מה ציפיתי למשהו טיפה יותר מעמיק, אבל עדיין, זה סרט שממש מעניין לראות, לכל מי ששומע מטאל.
ובכלל, מתראיינים שם גם קובי פרחי, ישי שוורץ ועוד כמה... קיצר תראו, מעניין!
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

^ יש מאיפה להוריד? חודשים שאני מחפש...
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

ראיתי אתמול שני סרטים זרים אחד "חתול שחור חתול לבן" סרט קומדיה בבולגרית ובעוד כמה שפות שאני לא מכיר..מצחיק לאללה
ועוד סרט בשם "זאטואיצ'י" סרט יפני על סמוראי עיוור, אחלה סרט.
נערך לאחרונה על ידי AlucarDT ב ה' אוקטובר 09, 2008 11:58 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

MAx Payne קיבל דירוג PG-13.... להזכירכם המשחק היה Mature. פירוש הדבר שחזק כמו המשחק הוא לא יהיה :)

יש לי הרגשה שזה יהיה פלופ אדיר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

AlucarDT כתב:ראיתי אתמול שני סרטים זרים אחד "חתול שחור חתול לבנה" סרט קומדיה בבולגרית ובעוד כמה שפות שאני לא מכיר..מצחיק לאללה
ועוד סרט בשם "זאטואיצ'י" סרט יפני על סמוראי עיוור, אחלה סרט.
חתול שחור, חתול לבן...סרט מעולה!
לא זוכר מתי ראיתי אותו, אבל אדיר.
BOX 5
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי BOX 5 »

liordavidlior כתב:^ יש מאיפה להוריד? חודשים שאני מחפש...
יש טורנטים... משתמש?
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

The Midnight Meat Train

אחד מסרטי האימה הטובים שראיתי בשנים האחרונות, מבוסס על סיפור קצר של קלייב בארקר. אני מציע שלא תקראו עליו יותר מדי, פשוט תורידו ותראו. מומלץ ביותר!

ואחרי שתראו אותו אבל רק אחרי, תקראו את הספוילר פה, ייתן לכם קצת יותר אינפורמציה
ספוילר! :
The things that ate people are called the fathers. In the short story, they're a secret society that run the world. They're weakened and need human flesh to live, and the leaders of modern society need them to live, thus their agreement to deliver them human flesh every night. In the short story there are also cleaners who clean up the blood in the train.

The mark on the chest was to signify that Leon was chosen by the fathers to become the new butcher.

Mahogany was dying of a disease, which was hinted at by him coughing up blood and him cutting of the nasty warts. It's not clear whether it serves another function besides showing he's very sick.

Mahogany was getting old and sick, as evidenced by him coughing up blood and nearly losing to Rampage Jackson's character (the black guy in the subway). Thus the fathers chose Leon to become the new butcher (the mark on his chest). They knew Leon was obsessed with the killings and the final confrontation between Leon and Mahogany was in fact pretty much a training exercise to see if Leon had it in him to kill. Then they killed Maya so Leon had nobody to fall back on and had nothing else to live for.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הורדתי בהמלצתך ניר, אני בטוח שגם חברה שלי תרצה לראות.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

The Dance of the Dead

אם זה היה סרט הזומבים הראשון שאני רואה, היתתי אומר סבבה לגמרי אבל כשזה העשרים... mehh
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

רעם טרופי. מקרטע ביותר. :x
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
watcher
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי watcher »

Burn After Reading

התחיל להציג בסופ"ש הזה בארץ, וכמובן שרצתי לראות...
מה אני אגיד לכם? אף פעם לא הייתי מהמעריצים הפנאטים של האחים כהן אבל צריך להגיד את האמת: הם פשוט מהתסרטיאים המוכשרים שנראו בהיסטוריה של הקולנוע.
יש פה תסריט קומי אבסורדי, שנון וכתוב פשוט מעולה, כל כך מלוטש, עם דמויות פשוט מבריקות ומצחיקות ומשחק מעולה של אלו המגלמים אותם. פשוט קומדיה מהנה, שמצליחה לא להיות נמוכה ועדיין להצחיק בגדול עם טאצ' מיוחד כזה שלא תראה בשום סרט מלבד סרטים של האחים כהן.
פשוט סרט מצוין.
Madness is like gravity, all it takes is a little push
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:The Midnight Meat Train

אחד מסרטי האימה הטובים שראיתי בשנים האחרונות, מבוסס על סיפור קצר של קלייב בארקר. אני מציע שלא תקראו עליו יותר מדי, פשוט תורידו ותראו. מומלץ ביותר!

ואחרי שתראו אותו אבל רק אחרי, תקראו את הספוילר פה, ייתן לכם קצת יותר אינפורמציה
ספוילר! :
The things that ate people are called the fathers. In the short story, they're a secret society that run the world. They're weakened and need human flesh to live, and the leaders of modern society need them to live, thus their agreement to deliver them human flesh every night. In the short story there are also cleaners who clean up the blood in the train.

The mark on the chest was to signify that Leon was chosen by the fathers to become the new butcher.

Mahogany was dying of a disease, which was hinted at by him coughing up blood and him cutting of the nasty warts. It's not clear whether it serves another function besides showing he's very sick.

Mahogany was getting old and sick, as evidenced by him coughing up blood and nearly losing to Rampage Jackson's character (the black guy in the subway). Thus the fathers chose Leon to become the new butcher (the mark on his chest). They knew Leon was obsessed with the killings and the final confrontation between Leon and Mahogany was in fact pretty much a training exercise to see if Leon had it in him to kill. Then they killed Maya so Leon had nobody to fall back on and had nothing else to live for.
בהחלט אחד מסרטי האימה הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Get Smart

קומדיית ריגול מצחיקה בטירוף המבוססת על סדרת טלוויזיה משנות ה60 באותו השם ובכיכובו של סטיב קארל.
מי שאוהב את מל ברוקס (שיצר את הסדרה המקורית) או את סטיב קארל חייב לראות את הסרט הזה ובכלל הוא מומלץ בחום לכולם. אני נהניתי :)
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

^ אחלה סרט!
אני ואלה שראו איתי כל הזמן אומרים "אוקיי" כמו שסטיב קארל אמר כשהיא אמרה שהוא קצת חירש.

ראיתי גם משהו בבליון איי.די. עם וין דיזל. (כבר שווה לראות :P). היו כמה קטעים שלא כל כך הסתדרו והבחורה בכלל הציקה לי כל הסרט, לא הפסיקה לצרוח. אבל בגדול סרט נחמד.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
סמל אישי של משתמש
JayC84
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי JayC84 »

מזמן לא יצא לי לראות סרט שממש הדהים אותי... יש המלצות? :?:
The only true wisdom is in knowing you know nothing.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

קבל קלאסיקה:

ירח מר
Bitter Moon
http://www.imdb.com/title/tt0104779
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

http://www.maxpaynethemovie.com/

מה שניר אמר נארה לי נכון, אבל לא בגלל הדירוג.
נראה שהם שינו את העלילה של הסרט שתהיה יותר על טבעית, בטח בשביל שיהיה יותר מעניין ולמשוך עוד קהל.
מפוצץ אקשן חסר-משמעות אני לא חושב שהוא יהיה.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

הטריילר נראה לא רע (כדרכם של טריילירים), אבל אני מקווה שלא הכניסו קטע על טבעי.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

זה די ברור שהם הכניסו.. כלומר לא זכור לי שהיו מלאכים כאלה במשחק :irked:
תמונה
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

אני לא יודעת אם כתבו עליהם בדפים הקודמים, אבל לא מזמן ראיתי את THE MIRRORS - סרט מדהים שווה צפיה!
ראיתי גם את BOY A שזה סרט פסיכודלי במקצת, הזוי, אישית לא התחברתי אליו יותר מידי.
והיום אני מקווה לראות את פרוייקט גן עדן, סרט פסיכולוגי, שמעתי דברים טובים עליו. נראה היום עד כמה הוא טוב :)
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
שלח תגובה