הסתכלתי במקרה בתאריך ושמתי לב שהיום זה שלוש שנים להופעה הראשונה מבין השניים באמסטרדם, במה שהיה בזמנו (ואני עדיין מחשיב) לנסיעה הכי טובה של המועדון להופעה בחו"ל. ראינו שתי הופעות מדהימות, השנייה כמובן Dark Side of The Moon במה שעד היום אני חושב הלילה הכי גדול שלי בחיים.
אני לא חושב שהרבה אנשים ממי שנמצא היום פה היה שם, וזה עצוב מאוד, אבל בכל זאת נציין את הארוע באשכול זה
בהחלט היה לי כיף באמסטרדם. בין אם בהופעות ובין אם במסע הקצר מחוץ לאמסטרדם עם תמרי וחברתו דאז. זכור לי יום שהסתובבתי באיזור עם ידידה שלי שבאה איתי וכל היום רק ישבנו בקופי שופס. זה היה היום המשעמם ביותר בחיי (אבל לא מבחינתה. אהמ). מצד שני, ההופעות באמסטרדם היו הראשונות שלי ואף זכיתי לפגוש את רודס לראשונה. זו הייתה חוויה מדהימה - ממש חלום שהתגשם (פעמיים!) ואני מקווה שנוכל לעזור גם לאחרים להגשים אותו.
גם אני שמתי לב שאתמול זה בדיוק התאריך.
אמסטרדם היה מדהים.
אמנם אני לא זכיתי לבקסטייג' אבל נהנתי מאוד מ 2 ההופעות.
עידן,כל אחד חווה אחרת את הקופי שופס ולא את כולם הוא משעמם...
משלחות בדר"כ מתארגנות לקראת סבב ההופעות האירופאי של הלהקה (כי זה זול יותר לרוב האנשים). בודקים כמה אנשים רוצים, פונים ל"צבר" או חברה אחרת ומזמינים חבילה שכוללת טיסה הלוך-חזור + מלון ל-X זמן. מכיוון וזו קבוצה גדולה של אנשים אז המחיר יורד וזה משתלם כלכלית. את הכרטיס להופעה כל אחד קונה עבור עצמו. תלוי במקום שנהיה בו גם נארגן הסעות להופעה ובחזרה למלון. התשלום הוא לא על המועדון, כמובן. אנחנו עוזרים להוזיל את העלות הכוללת.
איי איזו נסיעה חלום זו הייתה! בהחלט אחת מהטובות, אין כמעט תחרות!!
אנשים נהדרים, הופעות מדהמות, בקסטייג' חלומי, קופי שופס בלי סוף, חדר מד"א האלמותי..... אין סוף לחוויות שהיו אז.
אני ממליץ בחום לכל החבר'ה שעוד לא יצא להם להשתתף באחת המשלחות האלה כי בד"כ הם מספקות חויות מרתקות ומהנות לכולם.
אז עד המשלחת הבאה....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
נכנסתי לקופי שופ אחד, נגעלתי עד עמקי נשמתי ויצאתי..
אבל שאר הנסיעה הייתה בלתי נשכחת, 2 ההופעות, הבקסטייג' המרגש, הנופים, וונדלפארק
לא ייאמן שעברו 3 שנים.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
זה רק חלק מהתיאורים של ערס. (מה קשור הזקן?)
רק שפטרוצ'י לא. אין לו חולצה מכופתרת פתוחה+שרשרת זהב+קוצים ישרים ומסודרים+מגולח בצידי הראש וכו'...
איזה כיף לא לראות כאלה יותר כל יום כל הזמן.
The only true wisdom is in knowing you know nothing.