וזה אכן את חפירה.

קאיפה רולז!yyzboy1928 כתב:חלמתי שראיתי הופעה של קאיפה..
כאילו, שמעתי אותם רק פעם אחת מזמן בהצעתו של שמוליק, ומעבר לזה אין לי ממש מושג מי אלה.. אבל חלמתי שהייתי בהופעה שלהם
ממש לא .אבל יש להם מספיק בעיות. שילוב של בעיות התנהגותיות ,הפרעות קשב וריכוז ובעיות נפשיות(החניכים שלי זה ילדים אחרי אישפוז פסיכאטרי או כחלופה לאישפוז) בתוספת של משפחות מפורקות (במקרה הטוב).Ozerivarium כתב:חחחחחחחחח באמת הזוי , רגע מה המגבלות של הילדים האלה , הם לוקים בפיגור .. כאילו , יש להם בעיה רפואית ?meity כתב:היום חניך שלי בא אלי באחת היציאות הכי קורעות ששמעתי
ישבנו סתם בקבוצה הוא התחיל להציק לי ולהרביץ לי כזה בצחוק אז אמרתי לו "תגיד מה אתה עושה?!" אז הוא ענה לי :
"מה זה התקף פסיכוסומטי" באותו רגע פשוט נקרעתי מצחוק כאילו מאיפה הוא הביא לי את הביטוי הגבוהה הזה ואז שאלתי אותו אם הוא יודע מה זה והוא ענה לי בדיוק מה זה .
חח הפסיכוסומטי הזה פשוט עשה לי את היום חח לשמוע את הטמבל המתוק הזה מדבר בכזו שנינות ..
![]()
אני איתך ! מספיק רק לשמוע את דיסקם notes from the past כדי להבין זאת .Nabo כתב:קאיפה רולז!yyzboy1928 כתב:חלמתי שראיתי הופעה של קאיפה..
כאילו, שמעתי אותם רק פעם אחת מזמן בהצעתו של שמוליק, ומעבר לזה אין לי ממש מושג מי אלה.. אבל חלמתי שהייתי בהופעה שלהם
Greenburger כתב:מה הסיכויים שעל בנאדם אחד ייפלו כ"כ הרבה דברים בו זמנית?
גם הפרעות קשב וריכוז, גם הפרעות נפשיות, וגם בית מפורק....
ברצינות, מה הסיכויים???
לאלוהים יש חוש הומור מעוות.
אני שמעתי על הרבה מקרים כאלה מאמא שלי שהיא פסיכולוגית ותמיד מספרת לי על ילדים עם כל כך הרבה בעיות.. אי אפשר שלא לרחם עליהם.meity כתב:Greenburger כתב:מה הסיכויים שעל בנאדם אחד ייפלו כ"כ הרבה דברים בו זמנית?
גם הפרעות קשב וריכוז, גם הפרעות נפשיות, וגם בית מפורק....
ברצינות, מה הסיכויים???
לאלוהים יש חוש הומור מעוות.
הבעיה שזה הכל נגרר אחד מהשני ההפרעות קשב וריכוז מובילות לבעיות התנהגותיות הבעיות בבית מובילות לבעיות נפשיות שמתבטאות גם בבעיות התנהגותיות ומחריפות את הפרעות הקשב זה הכל מעגל אחד שלא ניגמר למרות שברוב המקרים המישפחה היא זו שמתחילה את המעגל הזה כי יש ילדים שאם כל הבעיות שיש להם אם היה להם בית נורמלי או חצי נורמלי אז המצב שלהם לא היה מדרדר עד כדי כך והם היו יכולים לגדול בבית כמו ילדים רגילים
תמיד הייתה לי חיבה לבנות בחצאיתbents כתב:אם ממש משעמם לכם, אתם מוזמנים להסתכל על תמונות מאילת![]()
http://picasaweb.google.com/avig89/200702
[סתם כי אני בדיוק מסדרת ת'אלבום..]