avrahamshuk כתב:שאתה מקבל את האמאמא של הקלקול קיבה באמצע מבחן במתמטיקה...
לפחות אם לא היית מוכן למבחן, היה לך תירוץ לעשות אותו במועד אחר...
וכדי לא לצאת ספאמר-
שאני עושה משהו טוב (או לפחות סביר) ואז במחשבה אחורה להבין שהיה אפשר לעשות יותר טוב. אבל זה לא באמת כזה נורא..
אה כן, שאני נרדם אחה"צ וקם בלילה וגם כל היום הלך לי וגם אני אוכל להירדם רק מאוחר בלילה, ואז מחר אני אקום שוב מאוחר! אני לא יודע אם ללכת לישון ולקוות לטוב או לעשות לילה לבן...
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
אההההההההההה אמאלה הייתה לי את הנהיגה הכי מעצבנת בעולם עכשיו!!!
שעה שלמה נהגתי סתם! הייתי אמורה לאסוף את אחי. אז נסעתי לדירה (שזה 20 דקות בפקקים) ואז מסתבר שהוא בכלל בעבודה. עוד 10 דקות. הוא עובד בסופר, ולא הצלחתי להבין מאיפה הכניסה!!! עד שמישהו אמר לי שבכלל צריך ללכת מסביב, הייתי צריכה לעמוד עוד 20 דקות!!! ברמזור רק כדי לעשות פרסה!! אהההההה! והדרך הבייתה עוד 20 דקות פקקים! וחם לי ונמאס לי לנסוע לאט ורציתי הבייתה. אמאלה אמאלה אמאלה זה כל כך מעצבן. *מנסה לנשום*
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
1. למה אנשים אומרים או "צום קל" או "תהנה ותזלול הרבה"? מה קשור? זה כולה עוד יום ככל הימים. למה שאני אוכל בו יותר מאשר בכל יום אחר? חוסר המחשבה הזה יכול לשגע. זה אפילו לא מצחיק, והעיקר שהצד הזה מחייך חיוך כזה כאילו הוא איזה חכם גדול.
להביא צבא הביתה.
פעם ראשונה זה עשרה וחצי חודשים שאני מסכימה לעשות דבר מהסוג הזה, היה הסכם עם הקצין- לצאת לכיפור בשלישי בתנאי שאני מסיימת את התיקי חניך בבית.
עכשיו זה מגרד.
אין מספיק ימים בשבוע. (או שעות ביום)
יש לי גם את הסוסים, וגם מכון שהחלטתי לעבוד קצת לקראת צבא.
המכון וטניס באים ביחד בדר"כ כי זה באותו מקום. אז אם כבר, אז כבר.
אם יצא לי אני אלך לאימון פה ואימון שם.
שונאת ששואלים אותי משהו (פייסבוק\SMS\אייסיקיו\MSN ) ואז כשאני עונה לא עונים, או שהתנתקו. (וזה שניה אחרי ששאלו).
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
ואי נכון , באמת מעצבן ! . אחד משלי : לעבוד מוצ''שים ומוצאי חגים . בתקופה האחרונה מצאתי את עצמי עובד במוצאי ר''ה , מוצש האחרון וצפויים לי מוצאי סוכות ועוד מוצ''ש אחד , איזה כיף חח !