לא נראה לי שקיימת כזאת תוכנה, אם לדוגמא אתה תוריד את התופים אז אתה גם תאבד את כל שאר הכלים שמנגנים איתו.. כלומר אם תוריד את עשירית השנייה של כל צליל תוף אתה תאבד את כל מה שיש באותה עשירית שנייה, ואם תעשה את זה עם כל התופים אז אתה תאבד הרבה מידע חוץ מהתופים.
אני לא חושב שיש תוכנה שמסוגלת להפריד את הערוצים השונים. זאת אומרת, זה לא "נתיב דו-צדדי".
MP3 הוא התוצר הסופי, ולא חומר גולמי שאפשר לשחק איתו ולהפריד את הערוצים (הכלים) השונים.
כמובן שאני חושב על זה מהצד הטכני-תיאורטי המוגבל שלי שכן אני לא מנגן על שום כלי או מתעסק בנושאים הללו.
פלשעקס/תמרי, חברי להקות שונות שיש לנו כאן יוכלו להיות לעזר רב יותר...
YtseJam כתב:אני לא חושב שיש תוכנה שמסוגלת להפריד את הערוצים השונים. זאת אומרת, זה לא "נתיב דו-צדדי".
MP3 הוא התוצר הסופי, ולא חומר גולמי שאפשר לשחק איתו ולהפריד את הערוצים (הכלים) השונים.
כמובן שאני חושב על זה מהצד הטכני-תיאורטי המוגבל שלי שכן אני לא מנגן על שום כלי.
פלשעקס/תמרי, חברי להקות שונות שיש לנו כאן יוכלו להיות לעזר רב יותר...
אין סיכוי שקיימת תוכנה שיכולה להפריד.. נגיד עם הייתה תוכנה שיכולה להפריד בין התדרים, עדיין יהיו תדרים מתנגשים בין הגיטרות/תופים/באס וזה בחיים לא יעבוד.
הדרך היחידה שאפשר להפריד זה באולפן שעדיין לא "הלחימו" את כל הכלים ומה שיש למפיק זה את כל הכלים מנגנים אחד מעל השני.
אין דבר שיכול לערוך לך שיר אמיתי ויוציא לך את הכלי שאתה בוחר.
הדבר היחידי שאני חושב שאתה יכול להשתמש זה Guitar Pro שיש לך שם את הכל ממוחשב אז אפשר להוציא את הכלים שבא לך, אבל זה לא שיר אמיתי..
הדבר היחידי שאני חושב שאתה יכול להשתמש זה Guitar Pro שיש לך שם את הכל ממוחשב אז אפשר להוציא את הכלים שבא לך, אבל זה לא שיר אמיתי..
אני די בטוח שאין תוכנה שמורידה את הכלים.
ואכן,אני יודע שקיימת אפשרות להמיר קבצים ממידי(גיטר פרו) לצלילים די טובים-soundfonts
אבל אני לא יודע איך עושים את זה
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
אני די בטוח שאין תוכנה שמורידה את הכלים.
ואכן,אני יודע שקיימת אפשרות להמיר קבצים ממידי(גיטר פרו) לצלילים די טובים-soundfonts
אבל אני לא יודע איך עושים את זה
לרוב תוכנות הקלטה יש אפשרויות של סאמפלים(כלים ממוחשבים שנשמעים הייטב) ואפשר לכחת את הקובץ מידי שישמן "איזה צלילים" הסמפל ינגן.