אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי avrahamshuk »

מה הקשר פה דוסים???!!!! :doh2: :doh:
המאבק הזה היה סגור מראש נגד הארגונים הסביבתיים כי אחרי ההזנחה של המפונים במשך שלוש שנים הממשלה היתה חייבת להציג תוצאות. ביטול התוכנית היה מצטייר כהתעללות עם תירוץ סביבתי עלוב.
חבל.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

תירוץ סביבתי עלוב...
נו אתה מראה בדיוק את מה שאני אומר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אם לא הבנת אז אני מסכים איתך. פשוט הקטע עם לתקוע את הדוסים כאשמים בכל דבר קצת הדליק אותי.
כאחד שלמד אקולוגיה יש לי מודעות סביבתית יחסית גבוהה ואני מודע היטב לסכנה ולבעייתיות שבתוכנית הזאת. אם היו חושבים על זה קודם זה לא היה מגיע לתוצאות כאלה.
במצב הנוכחי התוצאה היתה בלתי נמנעת כי הממשלה היתה חייבת לאשר את התוכנית ויהי מה. (מה שהיא היתה צריכה לעשות כבר מזמן אבל היא לא עשתה ולכן הגענו למצב הזה. אם התוכנית הייתה עולה לדיון כבר מזמן אז היו יכולים למצוא פתרונות חלופיים פחות פוגעים בסביבה.)

עריכה: כשכתבתי "תירוץ סביבתי עלוב" התכוונתי לאיך שזה היה נראה בעיני הציבור אם היו באמת מבטלים את התוכנית. אני ממש לא חושב שטענות הארגונים הסביבתיים הם "תירוץ סביבתי עלוב"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

זאת הבעייה שהציבור היה רואה תירוץ סביבתי עלוב. אין שום מודעות בארץ לזה. הסביבה היא על הזין של כולם. באירופה כבר 20 שנה עושים דבר פשוט כמו להפריד זבל כדי למחזר אותו. כל כך קשה לעשות את זה גם פה?? 20 שנה!!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

עוד אחת מהפעמים הבודדות שאני מסכים איתך לגמרי באשכול פוליטיקה.
רק חבל שהתפרצת ככה נגד "הדוסים והמתנחלים" המסכנים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:זאת הבעייה שהציבור היה רואה תירוץ סביבתי עלוב. אין שום מודעות בארץ לזה. הסביבה היא על הזין של כולם. באירופה כבר 20 שנה עושים דבר פשוט כמו להפריד זבל כדי למחזר אותו. כל כך קשה לעשות את זה גם פה?? 20 שנה!!!
עוד סיבה למה לגור באירופה ולא פה.

ובינתיים, ציפי לבני מנצחת ונבחרת ליו"ר קדימה, והפרסי לא משיג 43.7% כפי שהבטיח. באם מופז הייתה מנצח, אין לי ספק שקדימה הייתה מתרסקת (הרבה מצביעים היו בורחים בחזרה לליכוד), אך הנצחון של לבני ישאיר את קדימה כמפלגה הגדולה בישראל גם בבחירות הבאות לדעתי מאחר שנוצר סביבה סוג מסוים של קונצנזוס בתור האופציה הטובה ביותר עבור מדינת ישראל. מעניין יהיה לראות מה היא תעשה עם הקואליציה והאם היא תכניס את הליכוד לממשלה. מבחינתי, שתהיה ממשלת מעבר ולבני תמשיך להחזיק גם בתיק החוץ עד לבחירות החדשות. בבחירות חדשות נוכל לדעת לאן המדינה הולכת: אם ביבי ייבחר, אז אפשר באמת לברוח מהר, ואם לבני תיבחר, אז יישאר צ'אנס מסוים לשלום. אני בטוח שבאירופה, בארה"ב וגם ברש"פ מרוצים מבחירתה של לבני, גם בארץ אפשר להיות מרוצים.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

כמו שטל אוהב לקרוא לביבי, ביביהו, אני אשתמש בשם ציפי כציפיטפוט :haha: ..

זה היה צפוי שציפיטפוט תבחר. מה שהפתיע אותי, שהניצחון לא היה כזה גדול. לפי דעתי לא תהיה ממשלת מעבר בתקופה הקרובה והיא תרים קואליציה עם ש"ס ואף אולי תצרף את מרצ. ממשלה כזאתי לדעתי יכולה להחזיק שנה עד שתוקם ממשלת מעבר והליכה לבחירות, רק בגלל שכולם יראו שמנהיגות לא קונים במכולת או בניאומים כאלו ואחרים. היא מאוד מזכירה לי את אולמרט בפסיביות ובעוד כמה דברים(מושחתת היא לא.. בינתייים..) למעט זה שהיא יותר פשרנית וותרנית ממנו. מה שיכול להזיק למדינה. חיילי גולני וגבעתי יכולים לתפוס לעצמם איזו דיונה ולהתרווח בשקט. כי גם אם יהיה ניסיון למלחמה בכל גזרה כלשהי, היא תתעקש ללכת למסלול מדיני היישר עוד לפני שישראל ירצו להגיב. לא שזה רע, פשוט היא צריכה לזכור שיש לה צבא שיודע לפעול כשצריך(עם רמטכל הרבה יותר מנוסה ואסטרטג מעולה מהפלוץ האחרון חלוץ) והרבה יותר מיומן ומוכן מאז המלחמה הקודמת.
הכלכלה, במגמת קריסה והיא תמשיך לקרוס.. יש הוכחות שהשיטות של ביבי הצילו את הכלכלה והוביל את ישראל למדיניות צמיחה בזמנו.. המדינה הייתה על סף פשיטת רגל בזמנו.. היה מיתון אדיר.. ויש קבלות והוכחות שביבי הצליח והוציא אותנו מהבוץ.
החינוך, קריסה ממושכת. להזכיר את החודשיים וחצי שביתה שהייתה שנה שעברה? הילדים חגגו 4 וחצי חודשים של חופש כמעט רצוף, כולל החופש הגדול!!
בסדר, לדבר ולהביע דעה זה קל. אנחנו עוד נראה ממנה תוצאות בשטח ושיהיה לה בהצלחה ואני רוצה שהיא תצליח ותצעיד את המדינה לטוב. אבל אני מתקשה להאמין. מתקשה.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מופז יצא מחיי הפוליטיקה...
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אליעד אתה מדבר בדיוק כמו fanboy של הליכוד. הכל שם וורוד וביבי משיח. איזה מיתון אדיר היה?? על מה אתה מדבר. הכלכלה היום טובה אבל היא תרד חזק לא בגלל אולמרט אלא בגלל המשבר הגדול בארה"ב. ביב היה שר אוצר בסדר ושם בדיוק מקומו.
ביב שקרן היה ושקרן יישאר. זה שכחת להזכיר.

ומופז כמעט ניצח בגלל שכל הליכודניקים הצביעו בשבילו, זה כזה שקוף. לא אהבו את הרעיון של לבני, שהיא אגב לא יותר פשרנית מאולמרט.

קיצור, קצת אוביקטיביות.... משהו שלכולנו חסר פה לפעמים אבל לך היה חסר בגדול בפוסט שלך.
סמל אישי של משתמש
mentalstamina
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי mentalstamina »

ilai fields #15 כתב:מופז יצא מחיי הפוליטיקה...
עד שהליכוד יבחר והוא יקבל ג'וב.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

דיברתי על המיתון ב2001...
שמע, אני ליכודניק וזה נכון.. אבל אני זוכר שהמדינה ב2001 הייתה על סף משבר כלכלי מהגדולים שמדינה ידעה.. ונכון, שיש אנשים שנפגעו מהקיצוצים שלי ביבי.. אבל המדינה בזמנו נתנה לאותם אנשים מקופה שאין. מה שהלהים אנשים כמו ההיא ממצפה רמון שהצטלמה בעירום.. שכחתי את שמה..
אפשר להסיק מהמצב הכללי ההוא שסוציאליזם קיצוני במדינה כמו שלנו יכול להביא אסון כלכלי.. מדיניות שונה לגמרי יכולה להביא לצמיחה כלכלית.. ונכון, אנחנו מושפעים מהעולם ומכל מיני לימן בארדרס וכאלה שפושטים רגל..

ושמע, לדעתי אובייקטיביות זה עיניין של הסכמה ודעה. לגיטימי שתגיד לי שאני לא אובייקטיבי.. הדעה שלי שונה משלך בהמון ניר.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

למיתון ב2001 היתה סיבה עולמית (נפילת הדוט קום) ולא הממשלות שהיו לפני.
להזכיר לך שהכלכלה הייתה בריאה מאז אבל הפער הסוציאלי במדינה העמיק משמעותית, ולביב היה תרומה משמעותית לזה.
אתם חייבים להבין שההייטק מחזיק את שאריות המדינה הזאת על הרגליים, זה משהו אנשים פשוט לא קולטים. כל מעמד הביניים הזה שרובו הייטק. וזאת השכבה שפוגעים בה שוב ושוב.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

והינה זה מגיע, אם חשבתם שנז"ק הישראלים הם סתם גוף קטן שלא ממש מטפל בבעיית הפיראטיות, ושה-RIAA הוא בסה"כ גוף אמריקאי שלא יכול לגעת בפיראטיים מחוץ לגבולות ארה"ב, עתה עומד להגיע (אולי) הסכם החדש - ACTA - שבעזרתו מדינות (ארגונים...) יוכלו לאכוף את החוקים [הספציפיים האלו] שלהם אצל מדינות אחרות החברות בהסכם!

בעצם, אם ה-RIAA מזהה כתובות IP של מורידי שירים רציניים נניח מישראל, וישראל תהיה חברה בהסכם הזה, אזי יש להם לגיטימיות חוקית לתבוע אותם.
העובדה שאלו הן שתי מדינות נפרדות אינה תקפה יותר.

מעניין אם זה ייצא לפועל כמו חוקים רבים אחרים עם ענן שחור מעליהם.
כרגע ארגון EFF פותח בתהליכי תביעה בנידון וכן לקבל את מלוא הנתונים על ההסכם הזה מכיוון והוא נעשה בהסתר מעיני הציבור (והפעם העולמי, לא רק מדינה כזו או אחרת).

עוד: http://pcworld.idg.com.au/index.php/id;36816586

:irked:
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3600629,00.html
באופן צפוי מראש לחלוטין.
כשאני כותב את השורות האלו אין שום פרטים עדיין אבל אני מנחש שהמחבל הוא תושב מזרח ירושלים.
הלוואי ואתבדה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

בושה וחרפה לאנושות.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

avrahamshuk כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3600629,00.html
באופן צפוי מראש לחלוטין.
כשאני כותב את השורות האלו אין שום פרטים עדיין אבל אני מנחש שהמחבל הוא תושב מזרח ירושלים.
הלוואי ואתבדה.
שכחת השבוע גם לציין את כוחות צה"ל שהרגו מחבל שניסה לחדור להתנחלות יצהר.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3600637,00.html
נו אז מסתבר שלא התבדיתי בסוף... כמובן שהם לא אשמים. זה הכיבוש והאפליה.
טל רודס כתב:שכחת השבוע גם לציין את כוחות צה"ל שהרגו מחבל שניסה לחדור להתנחלות יצהר.
ראיתי את הדיווחים קצת באיחור והנחתי שהרוב פה כבר מודע למקרה. מה שכן אני חייב לציין שזה אחד המחבלים היותר מטומטמים ששמעתי עליהם. (אולי חוץ מההוא שביטל את היציאה לפיגוע התאבדות כי הוא לא הרגיש טוב)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

קבל מדליה.

לא הבנתי מה הנקודה. בוא נעשה גדר הפרדה בי-ם ואז לא יהיו מקרים כאלה... אנשים "פרטיים" שלוקחים את החוק לידיים אי אפשר לעצור, לא משנה אם אתה תושב מזרח י-ם עם BMW או תושב יצהר עם ג'ריקן דלק וגפרור.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

כאילו שאתה לא יודע שהייתי סרקאסטי...

ההבדל הוא שתושבי יצהר מתפרעים רק אחרי שמחבל פורץ עם סכין לישוב, שורף בית, ומנסה לרצוח ילד בן 9, דוקר אותו 7 פעמים ואז זורק אותו מגובה 4 מטר. (לא שזה הופך את ההתפרעות למוצדקת)

אין בכלל ספק שהמחבלים הפלסטינים הם בהמות שאיבדו כל צלם אנוש ודמות אדם שמסוגלים לשחוט תינוקות קטנים בלי למצמץ.
והאירוניה היא שארגון "בצלם" מגן עליהם... הסלוגן שלהם לקוח מתוך משנה במסכת אבות "חביב אדם שנברא בצלם". אבל הם תמיד שוכחים את ההמשך... "חביבים ישראל שנקראים בנים"...
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/791/192.html
מה?! יש סיכוי שהמחבל ביצע את הפיגוע בלי קשר לכיבוש, לאפליה, לשנאה ולעוני?!
אבל זה סותר את כל מה שחשבתי! למה שערבי ישראלי ממשפחה אמידה ממזרח ירושלים יבצע פיגוע וינסה לרצוח יהודים?!
זה ממש לא הגיוני!
שלח תגובה