טוב אז אני יודעת שיש פה לא מעט צלמים חובבים ומביני עניין
אני צריכה בבקשה המלצות לדגמים למצלמות קומפקטיות ברזולוציה גבוהה יחסית והכי חשוב עמידה , לא מצלמות עדינות מידי שמכה קטנה אחת והמצלמה גמורה.
מחיר בסביבות ה1000-1500 שח
בקיצור משהו קטן וטוב .
המון תודה מראש
עזרה בקניית מצלמה
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
עזרה בקניית מצלמה
mess whit the best , die like the rest
-
- דרימיסטית מתקדמת
Re: עזרה בקניית מצלמה
יש את Finepix S 5700 של פוג'י אמנם היא לא מצלמת כיס קטנה, אבל בשביל מצלמת חובבים-מתקדמת, היא מצויינת.
אני קניתי בזמנו לפני 4 שנים בערך מצלמה מאותה סדרה,ו 2-3 דגמים אחורה, מצלמה באמת מצויינת. נורא פשוטה להפעלה, זום גדול מאוד, הרבה מצבי צילום, אחלה של מאקרו... וזאת גם 7.1 מיליון פיקסלים. יתרון ממש טוב של הסדרה הזאת, שהמצלמות פשוט ממש ממש נוחות. אבל זה משהו שצריך ללכת לחנות ולהרגיש, וזה באמת עושה הרבה הבדל... היא נורא קלה, ויש לה גם סוללות של AA, שזה הרבה יותר נוח ממטען ובטריות מיוחדות, בעיקר בטיולים וכאלה...
קיצר, אני ממש ממש ממליצה.
בכל מקרה, הנה הדף שלה בפוג'י, ויש להם שם עוד כמה מצלמות לא רעות בכלל:
http://www.fujifilm.co.il/App/Products/ ... 16&PC_No=3
בהצלחה
אני קניתי בזמנו לפני 4 שנים בערך מצלמה מאותה סדרה,ו 2-3 דגמים אחורה, מצלמה באמת מצויינת. נורא פשוטה להפעלה, זום גדול מאוד, הרבה מצבי צילום, אחלה של מאקרו... וזאת גם 7.1 מיליון פיקסלים. יתרון ממש טוב של הסדרה הזאת, שהמצלמות פשוט ממש ממש נוחות. אבל זה משהו שצריך ללכת לחנות ולהרגיש, וזה באמת עושה הרבה הבדל... היא נורא קלה, ויש לה גם סוללות של AA, שזה הרבה יותר נוח ממטען ובטריות מיוחדות, בעיקר בטיולים וכאלה...
קיצר, אני ממש ממש ממליצה.
בכל מקרה, הנה הדף שלה בפוג'י, ויש להם שם עוד כמה מצלמות לא רעות בכלל:
http://www.fujifilm.co.il/App/Products/ ... 16&PC_No=3
בהצלחה

- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Canon SX100
Canon S5 או דגם ישן יותר מאותה סדרה.
אם את רוצה מצלמה קומפקטית מאוד תלחי על סדרת ה IXUS של CANON
יש בסדרה גם דגמים עם גוף אלומיניום כך שהמצלמה שורדת מכות...
Canon S5 או דגם ישן יותר מאותה סדרה.
אם את רוצה מצלמה קומפקטית מאוד תלחי על סדרת ה IXUS של CANON
יש בסדרה גם דגמים עם גוף אלומיניום כך שהמצלמה שורדת מכות...
Music Is The Energy Of Life!
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
תודה ולד , איז כיף שחזרת אלינו 
אני אישית מאוד מרוצה מcanon בשלוש שנים האחרונות היה לי את הpower shot a95 שהייתי מאוד מרוצה ממנו פשוט המצלמה לא ממש קומפקטית
ונוחה לטיולים . ובא לי להשתדרג במצלמה איכותית יותר
המצלמות שהמלצת עלהן הן עם סוללת לטיום או אצבע? כי חשוב שלי שזה יהיה על סוללות רגילות למקרה ויגמרו הסוללות תמיד ניתן להחליף.
המצלמה מיועדת בעיקר לטיולים ארוכים.
אגב הcanon power shot a95 מוצעת למכירה במצב מצויין ומחיר מאוד זול אם מישהו מעוניין הוא מוזמן לפנות אלי לפרטי

אני אישית מאוד מרוצה מcanon בשלוש שנים האחרונות היה לי את הpower shot a95 שהייתי מאוד מרוצה ממנו פשוט המצלמה לא ממש קומפקטית
ונוחה לטיולים . ובא לי להשתדרג במצלמה איכותית יותר
המצלמות שהמלצת עלהן הן עם סוללת לטיום או אצבע? כי חשוב שלי שזה יהיה על סוללות רגילות למקרה ויגמרו הסוללות תמיד ניתן להחליף.
המצלמה מיועדת בעיקר לטיולים ארוכים.
אגב הcanon power shot a95 מוצעת למכירה במצב מצויין ומחיר מאוד זול אם מישהו מעוניין הוא מוזמן לפנות אלי לפרטי
mess whit the best , die like the rest
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר: