אני ואח שלי, ג'ון שבן 22, קנינו בית די הרוס ומתכוונים לשפץ אותו ואז למכור. כל שלושת השירותים במצב נוראי, וכל הריצפה חוץ מזה של חדרי השינה. ואז כמובן כל שאר הדברים הקטנים, אלה כמה תמונות שבהם אחי עובד ואני מצלם . אפשר לראות את המצב בערך.
War does not determine who is right - only who is left
שיהיה לכם בהצלחה. תמיד רציתי לעשות משהו כזה, אני פשוט לא אוהב את העיסוק בנדל"ן. רק השיפוץ זה הכיף בדבר
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
חח עכשיו עם הפוטבול שלך נזכרתי בפרק של פילדלפיה זורחת שהם מנסים להתקבל ל"איגלס". פרק כל כך מצחיק חחח.. ממליץ לך לראות איתן! אם אני לא טועה זה הפרק השני בעונה השלישית.
MrReD כתב:חח עכשיו עם הפוטבול שלך נזכרתי בפרק של פילדלפיה זורחת שהם מנסים להתקבל ל"איגלס". פרק כל כך מצחיק חחח.. ממליץ לך לראות איתן! אם אני לא טועה זה הפרק השני בעונה השלישית.
נראה לי שראיתי את הפרק הזה, אם אני זוכר נכון, או אולי רק חלק ממנו.
את התמונה הזאת קשה לי לא לשתף, זה כמובן לא מבויים.
War does not determine who is right - only who is left
שלום חברים! חזרתי מהרפתקאותיי בארצות זרות, והיה לי טיול מדהים, מיוחד והזוי בהחלט. הרבה נופים מדהימים שקשה לשכוח. אני לא מצליחה להעלות תמונות משום מה אז הנה כמה לינקים (בכלל, למי שיש את הפייסבוק שלי, העליתי הכל לשם)
עריכה (עידן): תוקן
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin