yyzboy1928 כתב:
להערכתי, ישראל תביא הביתה 4 מדליות.. 2 ארד,כסף,זהב..
מדליית ארד של גיא סטריק בקליעה.. השווה את שיא העולם, אם יגיע מפוקס ומרוכז, הוא יוכל להביא מדלייה..
מדליית ארד של אריק זאבי בג'ודו.. תגידו מה שתגידו.. זקן, לא בכושר, נפצע וכו'.. האופי והניסיון שלו, יכולים לצלוח ולהביא מדלייה..
מדליית כסף של אנדי ורם.. עם גראנד סלאם אחד השנה, אין סיבה שהם לא יחזרו עם מדליית כסף ומעלה..
מדליית זהב של אודי גל וגידי קלינגר.. אחרי פרשת הקרחת המפורסמת ולאור ההשגים של החברה בשנים האחרונות, פחות מזהב יכולה להיות אכזבה..
ההימורים אכן גם הגיעו מוואינט, אבל אני מהמר עליהם כל הזמן בעלי הסיכויים הגבוהים ביותר לזכייה במדליות..
אופס אליעד, בינתיים שום מדליה, ואם צוברי לא ישמור על מיקומו בשייט, אז גם לא תהיה בכלל שום מדליה. סה"כ רוב המשלחת זה ספורטאים שבכלל לא היו צריכים ליסוע לבייג'ין, כי הם נסעו בידיעה מראש שהם לא יכולים לזכות בכלום וחבל על הכסף שמבוזבז עליהם, המדינה יכולה להשתמש בו לדברים אחרים.
הנך מת על עקיצות של יום חולין ..
כן.. אכזבה.. מזכיר קצת את אולימפיידת סידני.. עדיין חושב שיש סיכוי למדליה במשלחת.. סיכוי טוב שכבר מחר יהיה ישראלי בפודיום..
לא נורא.. לפחות נהנים מאולימפידה ברמה ענקית..
כל הכבוד לצוברי שהיה לו פשוט מקצה אדיר, שלא נשכח שהוא גם חשב שניפסל ואיבד זמן יקר בהתחלה! כל הכבוד.
אבל תשמעו, אוסיין בולט הג'מייקאני... אני עדיין לא אגיד שום דבר, כי אני חושד בו עוד מהמאה מטרים שהוא על סמים, אבל כאשר יאשרו את זה, הוא ללא ספק גדול האצנים בהיסטוריה. איזו מהירות, איזה כוח דחיפה מהרגליים, הבנאדם פשוט בהילוך אחד מעל כל העולם, פשוט מדהים.
עדיין, אני לא רוצה להגיד יותר מזה. אני מאוד מאוד מפחד... זה נראה מאוד מוזר. במאתיים זה עוד נראה איכשהו אמיתי, אבל ריצת המאה שלו נראתה לי מאוד פסולה... זינוק זוועתי, ועוד להפסיק לרוץ 20 מטר מהסוף ועדיין לשבור שיא עולם? התחושה מאוד מלוכלכת... בכל מקרה, כבוד למגזר, זו מהירות שלא נראתה עדיין בעולם.
בינתיים אברבוך די מגמגם במוקדמות של המוט. נקווה לטוב.
DwAs כתב:כל הכבוד לצוברי שהיה לו פשוט מקצה אדיר, שלא נשכח שהוא גם חשב שניפסל ואיבד זמן יקר בהתחלה! כל הכבוד.
אבל תשמעו, אוסיין בולט הג'מייקאני... אני עדיין לא אגיד שום דבר, כי אני חושד בו עוד מהמאה מטרים שהוא על סמים, אבל כאשר יאשרו את זה, הוא ללא ספק גדול האצנים בהיסטוריה. איזו מהירות, איזה כוח דחיפה מהרגליים, הבנאדם פשוט בהילוך אחד מעל כל העולם, פשוט מדהים.
עדיין, אני לא רוצה להגיד יותר מזה. אני מאוד מאוד מפחד... זה נראה מאוד מוזר. במאתיים זה עוד נראה איכשהו אמיתי, אבל ריצת המאה שלו נראתה לי מאוד פסולה... זינוק זוועתי, ועוד להפסיק לרוץ 20 מטר מהסוף ועדיין לשבור שיא עולם? התחושה מאוד מלוכלכת... בכל מקרה, כבוד למגזר, זו מהירות שלא נראתה עדיין בעולם.
בינתיים אברבוך די מגמגם במוקדמות של המוט. נקווה לטוב.
בולט נראה כאילו דחפו לו ממריצים ישר לתחת מרוב שהוא מהיר.
איזה משחק גמר מדהים בין האמריקאים לספרדדים!!
המשחק היה בהחלט שקול למרות שהאמריקאים הובילו כל המשחק והאמריקאים הכזירו לעצמם את הכבוד האבוד מאתונה.
הספרדים נלחמו כמו שצריך והראו שהם לא כ"כ רחוקים מהרמה של האמריקאים.
ilai fields #15 כתב:איזה משחק גמר מדהים בין האמריקאים לספרדדים!!
המשחק היה בהחלט שקול למרות שהאמריקאים הובילו כל המשחק והאמריקאים הכזירו לעצמם את הכבוד האבוד מאתונה.
מדהים!!! אין מילה אחרת. משחק גדול של ספרד, הרבה בכיינות של שחקני ארה"ב שלא הבינו איך יש קבוצה לא מאפשרת להם לפרק אותה ונלחמת על כל כדור.
בסופו של דבר הם ניצחו בצדק, כי מה לעשות שיש להם ספסל אולסטארים
בהחלט הייתה אולימפיאדה מצויינת בכדורסל.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ilai fields #15 כתב:איזה משחק גמר מדהים בין האמריקאים לספרדדים!!
מדהים!!! אין מילה אחרת. משחק גדול של ספרד, הרבה בכיינות של שחקני ארה"ב שלא הבינו איך יש קבוצה לא מאפשרת להם לפרק אותה ונלחמת על כל כדור.
בסופו של דבר הם ניצחו בצדק, כי מה לעשות שיש להם ספסל אולסטארים בהחלט הייתה אולימפיאדה מצויינת בכדורסל.