avrahamshuk כתב:או! איפה הייתם עד עכשיו?! כיסחו לי פה את הצורה על מטאליקה... אבל בחייאת! עזבו את פינק פלויד! זה כמו להגיד שדרים ת'יאטר היא אוברייטד!
עוד דבר מי לא מעריך את דיפ פרפל?! הם לא אנדרייטד לא בגלל שהם לא טובים אלא בגלל שכן מעריכים אותם!
(לפחות אני... )
התכוונתי לשנותיה הראשונות של דיפ פרפל שלא הרבה מכירים...פחות להיטים, ודי פרוגית.
למרות שאני לא פחות אוהב התקופה שאחריה עם In Rock ו Fireball
Sunny כתב:מה לעשות אני באמת לא חושב שיש בהם משהו מיוחד. לכל להקה את יש את הלהיטים שלה אבל אצל פינק פלויד אני באמת לא מוצא משהו מיוחד.
+1 ונוסיף לאובר את מגהדת' פורקיופין טרי..
אנדר - SEVENTH WONDER ,TOMORROW`S EVE ,HOUSE OF LORDS
אני בטוחה שיגיעו לי עוד שמות לראש אח"כ...
ותפסיקו "לקלל" את סימפוני וPOS ואם כבר מדברים אז לדעתי גם סימפוני היא אנדררייטד, למרות שכולכם פה מקטלגים אותה כאובררייטד אני אישית לא נתקלתי בהמון אנשים שממש מעריכים אותם.
Underatted - הלהקה הראשונה שעולה לי בראש זו Sleepytime gorilla Museum מגיעה להם הרבה יותר הערכה ממה שנותנים להם אם כי נראה שלאט לאט הם יותר ויותר אנשים מדברים איתי עליהם ..
אם זה אני חייב להסכים!
סליפיטיים הם אחד ההרכבים הכי מעניינים ומקוריים כיום במטאל ובפרוג.
בהתחלה שהתחלתי לשמוע אותם אמרתי לעצמי-לא נראה לי שאני אוהב.
אבל אחרי עוד כמה שמיעות פשוט התאהבתי..מוסיקה שלא קל לעקל, אבל היא פשוט גאונית שמתחילים באמת להבין מה הולך שם.
אובר - RUSH. כבר לפחות שלוש שנים שאני מנסה להבין איך לעזאזל מכנים אותם האבות המייסדים של DT, ולצערי חוץ מ YYZ שדומה ברעיון שלו ל YTSE JAM לא מצאתי כלום. הקול של הסולן פשוט הורס לי את המוזיקה.
אנדר - הצגתי אותם בפורום הקודם אבל אף אחד לא עשה רושם שהם מעניינים אותו, להקת רוק, פולק, מטובל בסגנון אירי, שרים בספרדית - Mago De Oz. הדיסקים הראשונים פצצה ומאז הם רק השתפרו. פשוט מופלאים.