אשכול האולימפידה הרשמי של Ytsejammers Israel!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

אשכול האולימפידה הרשמי של Ytsejammers Israel!

שליחה על ידי yyzboy1928 »

טוב אנשים, חודש בערף לטכס הפתיחה של האירוע הספורט הגדול בעולם.. האולימפידה..
הגיע הזמן שיקבל אשכול משלו..
השנה ישראל שולחת 42 ספורטאים, שמן הסתם, לצערנו, הרוב יהווה קישוט למילוי המשלחת כדי להכריז עליה כמשלחת הגדולה ביותר..
אין ספק שמדובר בהתפתחות גדולה בספורט בשנים האחרונות.. אבל עדיין, יש על מה לעבוד..

להערכתי, ישראל תביא הביתה 4 מדליות.. 2 ארד,כסף,זהב..

מדליית ארד של גיא סטריק בקליעה.. השווה את שיא העולם, אם יגיע מפוקס ומרוכז, הוא יוכל להביא מדלייה..
מדליית ארד של אריק זאבי בג'ודו.. תגידו מה שתגידו.. זקן, לא בכושר, נפצע וכו'.. האופי והניסיון שלו, יכולים לצלוח ולהביא מדלייה..
מדליית כסף של אנדי ורם.. עם גראנד סלאם אחד השנה, אין סיבה שהם לא יחזרו עם מדליית כסף ומעלה..
מדליית זהב של אודי גל וגידי קלינגר.. אחרי פרשת הקרחת המפורסמת ולאור ההשגים של החברה בשנים האחרונות, פחות מזהב יכולה להיות אכזבה..

ההימורים אכן גם הגיעו מוואינט, אבל אני מהמר עליהם כל הזמן בעלי הסיכויים הגבוהים ביותר לזכייה במדליות.. :D
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול האולימפידה הרשמי של Ytsejammers Israel!

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מקווה שאתה צודק...
אבל אותי האולמפיאדה לא ממש מעניינת, אף פעם לא התעניינתי בקפיצה במוט, לגובה, לרוחק משולשת וכל הקפיצות הריצות והזריקות שיש באולימפיאדה.
אבל נראה לי אני אשב ואראה כמה משחקים.

בהצלחה למשלחת הישראלית!
תמונה
playground_love
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי playground_love »

אנשים באמת רואים את האולימפיאדה?
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אירוע הספורט הכי לא מעניין בעולם. מילא פעם היה עניין באולימפיאדה, היא הייתה מתחילה בתחילת הקיץ ביולי ולא באוגוסט כאשר כל הליגות בכדורגל מתחילות. פעם גם היה אפשר יותר לשבור שיאים, היום האדם קרוב לקצה גבולות היכולות . חוץ מזה, הפרת זכויות האדם שלא מקבלת שום התייחסות מהוועד האולימפי, גם ראויה לגינוי. בקיצור, אני מחרים את האולימפיאדה המיותרת הזאת. גם את הקודמת לא ראיתי, מחוסר עניין.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני מאוד אוהב את האולימפיאדה!!

זה ביחד עם המונדיאל הם אירועי הספורט שאני רואה מאז שהייתי בבטן של אמא שלי :)

האתלטיקה, שחייה, קפיצה למים, התעמלות, חלק מהשיט הם המקצועות שאני מאוד אוהב באולימפיאדה ואני מתכנן לראות הכל ככל שיתאפשר לי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

אולימפיאדה זה כיף לגמרי.
סוגי הספורט שמוצגים מאוד כיך לשבת ולראות אותם עם כמה חברה או משהו כזה...

אישית הכי מעניין אותי כמובן הציגים של המדינה שלנו, ונראה לי שהם רוב מה שאני אראה באולימפיאדה הזאת.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

לגבי המשתתפים הישראלים, לא ממש איכפת לי האמת... חוץ ממעיין דוידוביץ' שהיא אחיינית של מישהי שעובדת איתי ואני רוצה שתצליח :)
כל השאר שיצליחו גם כמובן, אבל אני לא ממש אהיה דבוק לטלוויזיה בגללם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

סה"כ גם אני אוהב את האולימפיאדה , והשנה אין לי ספק שבייגי'נג ירימו כאן משהו פי אלף יותר מכל מארחת שעד עכשיו הייתה . אני אוהב במיוחד את הריצות ארוכות , וגם את הקצרות .
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

טוב, נראה לי צריך להקפיץ את זה....
אז פלפס זכה במדליה ה-301 שלו :roll:
אבל הדבר שהכי שימח אותי הוא שאיטליה עפו!!!!!
תמונה
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

פלפס הוא ללא ספק הדבר הכי מדהים באולימפיאדה הזאת!
שחיין ענק, כנראה הגדול ביותר בהסטוריה.
כבר 7 זהב, בקרוב 8.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ilai fields #15 כתב:טוב, נראה לי צריך להקפיץ את זה....
אז פלפס זכה במדליה ה-301 שלו :roll:
אבל הדבר שהכי שימח אותי הוא שאיטליה עפו!!!!!
עפו בכבוד, היה אחד המשחקים.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מה שחשוב זה שהם עפו...

בולט הטמבל הזה, יכל בקלות לעשות 9:65 ואולי אפילו פחות והוא היה שחצן מידי ובסוף הוא האט, אומנם שבר שיא עולם וזה היה ברור אבל הוא היה יכול לעשות זמן הרבה יותר טוב.
קצת עיצבן אותי...
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הוא עשה את זה מחשיבה טקטית, כדי לשמור אנרגיות. בד"כ כל הספורטים בתחרויות יחידים עושים את המינימום האפשרי כדי באמת להפציץ בשלבי הגמר.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מה שחצן מה??

ריצה מדהימה, הרגו אותי הקלות והפער. אדיר!!
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

אין כמו האולימפיאה, מכבי ת"א בכדורסל, וה NBA 8-)

איזה ריצה מדהימה של בולט! בטוח שהוא יכל לרדת מ 09.69 שניות בקלות אם לא היה מאט בסוף, המון מדליסטים עושים את זה, אבל זה אכן מוזר שהרבה מדליסטים של זהב מאטים בסוף, מה אז כולם שחצנים? לא ברור העיניין הזה, במיוחד כשאתה יכול להוריד עוד שניה משיא העולם.
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

ברור שזאת הייתה ריצה מדהימה אבל לפי דעתי הוא השתחצן, לפני שהוא מסיים את הריצה הוא מאט, פורס את הידיים.... לא מכובד לדעתי.

אלי, אבל למה לא לעשות את המקסימום בגמר ובשביל מה לשמור אנרגיות? בשביל האולימפיאדה הבאה?
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הוא עדיין לא סיים את דרכו בתחרות.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

yyzboy1928 כתב: להערכתי, ישראל תביא הביתה 4 מדליות.. 2 ארד,כסף,זהב..

מדליית ארד של גיא סטריק בקליעה.. השווה את שיא העולם, אם יגיע מפוקס ומרוכז, הוא יוכל להביא מדלייה..
מדליית ארד של אריק זאבי בג'ודו.. תגידו מה שתגידו.. זקן, לא בכושר, נפצע וכו'.. האופי והניסיון שלו, יכולים לצלוח ולהביא מדלייה..
מדליית כסף של אנדי ורם.. עם גראנד סלאם אחד השנה, אין סיבה שהם לא יחזרו עם מדליית כסף ומעלה..
מדליית זהב של אודי גל וגידי קלינגר.. אחרי פרשת הקרחת המפורסמת ולאור ההשגים של החברה בשנים האחרונות, פחות מזהב יכולה להיות אכזבה..

ההימורים אכן גם הגיעו מוואינט, אבל אני מהמר עליהם כל הזמן בעלי הסיכויים הגבוהים ביותר לזכייה במדליות.. :D
אופס אליעד, בינתיים שום מדליה, ואם צוברי לא ישמור על מיקומו בשייט, אז גם לא תהיה בכלל שום מדליה. סה"כ רוב המשלחת זה ספורטאים שבכלל לא היו צריכים ליסוע לבייג'ין, כי הם נסעו בידיעה מראש שהם לא יכולים לזכות בכלום וחבל על הכסף שמבוזבז עליהם, המדינה יכולה להשתמש בו לדברים אחרים.
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

טל רודס כתב:
yyzboy1928 כתב: להערכתי, ישראל תביא הביתה 4 מדליות.. 2 ארד,כסף,זהב..

אופס אליעד, בינתיים שום מדליה, ואם צוברי לא ישמור על מיקומו בשייט, אז גם לא תהיה בכלל שום מדליה. סה"כ רוב המשלחת זה ספורטאים שבכלל לא היו צריכים ליסוע לבייג'ין, כי הם נסעו בידיעה מראש שהם לא יכולים לזכות בכלום וחבל על הכסף שמבוזבז עליהם, המדינה יכולה להשתמש בו לדברים אחרים.
4 מדיות, זה לא ממש מציאותי, אני ציפיתי למקסימום 1-2 ששתיים זה כבר חריג, קודם כל שהמדינה תתחיל להשקיע בספורט, ואז יגיעו תוצאות יותר טובות, צוברי זו התקווה היחידה כרגע למדליה כלשהי לדעתי.
music4ever prog4life
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

לא לגמרי נכון - קורנצקי ובוסקילה מדורגות מקום רביעי כרגע ושטילוב בגמר (הוא נכנס ממקום שמיני ואחרון אבל בכל זאת, זה לא בלתי-אפשרי שהוא יצליח להפתיע ולהתברג לשלושת הראשונים - יש רק שמונה מתחרים) ולא לשכוח את אירה ריסנזון המתעמלת שיש לה תוצאות יפות.

לגבי בולט - ריצה מדהימה. אם הוא אכן נקי, זה פשוט יוצא דופן. אני חושב שבהחלט היתה מידה של שחצנות, אבל לפחות היה לה כיסוי. אני חושב שהתירוץ של לשמור את הכוחות לתחרויות הבאות (200 מטר ו 4X100 במקרה הזה) הוא די קלוש. הרי סה"כ מדובר בעוד 40 מטר והרי הוא לא הולך להתחרות באותו יום. זה לא ישפיע על אתלט ברמה שלו כהוא זה. הוא יכל להוריד את השיא ל9.50 ופחות בקלות, והוא בטח יעשה זאת בעתיד. מרשים מאוד.

לגבי פלפס -איזה תותח. מנצח גם כשברור שהוא בדרך להפסיד - פעמיים! (למרות שפעם אחת זה היה לזאק, אבל שיהיה...) היה וידאו שרציתי לשים שלדעתי מוכיח מעל לכל ספק שפלפס אכן היה ראשון ב100 מטר פרפר אבל הורידו אותו מיוטיוב לצערי.
שלח תגובה