מה הכי סקסי לאישה?
-
- דרימיסט-על
Re: מה הכי סקסי לאישה?
פעם ערכו מן משאל מחקרי כזה בקרב קבוצה גדולה של נשים הנחשבות למושכות, ושמו לב שרוב הפעמים שהתחילו איתן הייתה כשהן היו לבושות בבגדי בית , כדרך אגב, מאשר כשהן היו מאופרות ומגונדרות כהוגן ביציאה או משהו כזה. זה כנראה מצביע על המשיכה שלנו לדבר היותר מושג, יותר "ארצי". נשים יפות מאוד לעיתים מחוזרות פחות, פשוט כי הן "מאיימות" פסיכולוגית. הן פסגה גבוהה מדי כביכול, שרבים מאיתנו מעדיפים לוותר עליה עוד בטרם טיפסנו רק מלהסתכל על הפסגה.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Mari
- דרימיסטית-על
תיאוריה ידועה.
בדיוק דנתי בסקר הזה עם עידן, ואמרתי לו שנראה לי שגברים מרגישים קצת מאויימים מעקבים גבוהים
בדיוק דנתי בסקר הזה עם עידן, ואמרתי לו שנראה לי שגברים מרגישים קצת מאויימים מעקבים גבוהים

I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
עם עידן???
עקבים הם לא הדבר הנשי היחיד שלא מושך אותי האמת (יותר נכון הם לא הופכים אישה למושכת בעיניי). גם תחרה (כך כותבים) למשל ממש לא מושך אותי בחזיות מלשל, אפילו להיפך. אני מעדיף את המראה הספורטיבי הרבה יותר על המראה המגונדר. טרנינג בעיניי הרבה יותר מושך משמלת ערב
עקבים הם לא הדבר הנשי היחיד שלא מושך אותי האמת (יותר נכון הם לא הופכים אישה למושכת בעיניי). גם תחרה (כך כותבים) למשל ממש לא מושך אותי בחזיות מלשל, אפילו להיפך. אני מעדיף את המראה הספורטיבי הרבה יותר על המראה המגונדר. טרנינג בעיניי הרבה יותר מושך משמלת ערב

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
רק אולסטאר
או וואנס...אבל בעיקר אולסטאר...ואם זה מקרים חריגים (כמו חוף ים...למרות שגם לשם באתי עם אולסטאר כמה פעמים) אז להיות יחפה וזהו.

או וואנס...אבל בעיקר אולסטאר...ואם זה מקרים חריגים (כמו חוף ים...למרות שגם לשם באתי עם אולסטאר כמה פעמים) אז להיות יחפה וזהו.
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יחפה . כי טבעי זה הכי אמיתי והכי יפה .