אני חושב שבד"כ אנשים כאלה (שוב, לא אתה עוזרי) מתנהגים כך, לעיתים שלא ביודעין, כתוצאה מהרחקה חברתית כלשהי. אלו הרבה פעמים אנשים עם פחות יכולות חברתיות, מעט דחוים במעגל החברתי הקרוב, מרגישים שלא עונים על ציפיות הסובבים וכיו"ב. אנשים (בעיקר נשים) שמנים/ות, נשים מכוערות (סליחה, אבל זה המונח), גברים לא חברתיים. אנשים כאלה יכולים להתמודד בכמה דרכים: לנסות להשתלב בכוח ולנסות להתאים את עצמם למודל החברתי, לברוח ולהתבודד או להזדקר כמו קיפוד ו"לומר" לכולם - "אתם לא מקבלים אותי? תתמודדו עם אני יותר שונה וקיצוני", להעיף להם "כאפה" חברתית.
בואו (לפחות הגברים) נודה בזה - זה לא פלא שבמטאל ובתרבות השוליים הזאת יש הרבה פחות כוסיות מהצד השני. זה ככה, כולנו יודעים את זה. הרי מי שהיא מקובלת ומחוזרת (ואנחנו נותנים משקל רב מאוד למראה חיצוני) לא מרגישה בד"כ צורך לזרום נגד - נוח לה. אני מבין אותה. שוב, כמובן שלא כולם ולא תמיד, אבל בגדול.
אני גם לא רואה את זה כילדותיות / טפשיות, אלא כפשוט סוג של השקפה. לעיתים יש אנשים שפשוט מחפשים תשומת לב (לא אתה עוזרי). לעיתים אלו אנשים תזזיתיים, שמשתעממים מהר וצריכים שינוי בלתי פוסק ולא מסוגלים ליישר קו עם קונפורמיות החברה (אולי אתה, עוזרי?

חוץ מזה, מה היה כיף אם כולם היו אותו דבר?