איזה יופי של שיר.
איזה יופי של אלבום.
החבורה המופלאה שומרת על מתח מתמשך לאורך כל השיר וזה הכוח העיקרי שלו.
יש פה כמובן שלל נגיעות מופלאות מצד כולם.
קטע חזק מאוד.
[דיון] This Dying Soul
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
Re: [דיון] This Dying Soul
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
דאבל-באס שמרעיד את החדר בפול ווליום.
פשוט שיר שאי-אפשר להישאר אדיש כלפיו, שיר שממש גורם לך לרצות לעשות קצת head-banging (ואם מישהו פה (ניר) שוב פעם יזכיר הד-באנגינג בנוגע אלי ....
).
לפעמים אני בוחר להאזין לשירים דווקא מתוך המשמעות הסימבולית שנוצרת לי מהשם של השיר ברגע מסוים, מתוך תחושות שעוברות בי ומחפשות מפלט כלשהו.
לפעמים כשאני חושב על עצמי (לא הפעם
), לפעמים כשאני חושב על מישהו אחר. זה עושה לי משהו. חח. עוד מישהו ככה?
(וזה היה סשן קצר ולא מובן של עידן)
בקצרה, השיר זה מטורף. ועכשיו בא לי להאזין לכל הסאגה!!

פשוט שיר שאי-אפשר להישאר אדיש כלפיו, שיר שממש גורם לך לרצות לעשות קצת head-banging (ואם מישהו פה (ניר) שוב פעם יזכיר הד-באנגינג בנוגע אלי ....

לפעמים אני בוחר להאזין לשירים דווקא מתוך המשמעות הסימבולית שנוצרת לי מהשם של השיר ברגע מסוים, מתוך תחושות שעוברות בי ומחפשות מפלט כלשהו.
לפעמים כשאני חושב על עצמי (לא הפעם

בקצרה, השיר זה מטורף. ועכשיו בא לי להאזין לכל הסאגה!!

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
עידן?! אתה?! הדבאנגינג?!YtseJam כתב:דאבל-באס שמרעיד את החדר בפול ווליום.![]()
![]()
![]()
![]()
פשוט שיר שאי-אפשר להישאר אדיש כלפיו, שיר שממש גורם לך לרצות לעשות קצת head-banging (ואם מישהו פה (ניר) שוב פעם יזכיר הד-באנגינג בנוגע אלי ....).

בז"ם.YtseJam כתב:לפעמים אני בוחר להאזין לשירים דווקא מתוך המשמעות הסימבולית שנוצרת לי מהשם של השיר ברגע מסוים, מתוך תחושות שעוברות בי ומחפשות מפלט כלשהו.
לפעמים כשאני חושב על עצמי (לא הפעם), לפעמים כשאני חושב על מישהו אחר. זה עושה לי משהו. חח. עוד מישהו ככה?
![]()
מה זה לעזאזל? לא הבנתי משפט אחד שלם...
בנוגע לשיר, הוא מהאחרונים של דרים שיצא לי לשמוע, (היתה לי תקופה ארוכה שלא הכרתי את Train Of Thought) והוא מהאהובים עלי באלבום. במיוחד אני אוהב את כל ה-references הפנימיים שבתוך הסאגה... כל המוטיבים החוזרים, הן מוזיקליים והן ליריים.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מה לא היה ברור?? מה??avrahamshuk כתב:בז"ם.YtseJam כתב:לפעמים אני בוחר להאזין לשירים דווקא מתוך המשמעות הסימבולית שנוצרת לי מהשם של השיר ברגע מסוים, מתוך תחושות שעוברות בי ומחפשות מפלט כלשהו.
לפעמים כשאני חושב על עצמי (לא הפעם), לפעמים כשאני חושב על מישהו אחר. זה עושה לי משהו. חח. עוד מישהו ככה?
![]()
מה זה לעזאזל? לא הבנתי משפט אחד שלם...

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא יודע... הקטע עם הציפור שיר שאוכלת מנגו...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
שיר בין הראשונים ששמעתי של דרים ובגלל זה לקח לי זמן להתחבר אליו, הייתי צעיר וטיפש אבל עכשיו שאני שומע שהשיר בא אני משתגע 

- Mari
- דרימיסטית-על
פעם לא אהבתי את השיר הזה כי הוא היה כבד מדי בשבילי. אח"כ אהבתי אותו. אח"כ שמעתי אותו כ"כ הרבה שהוא נמאס עליי, והיום, אחרי תקופת צינון - אני אוהבת אותו שוב.
חזק. זו המילה. ריפים מעולים. לא מהאהובים עליי בסאגה של פורטנוי, אבל בהחלט שיר מאוד יפה בפני עצמו.

חזק. זו המילה. ריפים מעולים. לא מהאהובים עליי בסאגה של פורטנוי, אבל בהחלט שיר מאוד יפה בפני עצמו.

I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...