רגע מה? אם זאת ג'ניפר אז אני חוזר בי ממה שאמרתי .
התבלבלתי בין 2 שחקניות! אתם דיברתם על ג'ניפר מג'רזי גירל, אני בכלל דיברתי על הבלונדינית מחופשיות על הבר התבלבלתי בין הסרטים!
הבלונדינית מחופשיות על הבר אחת הבנות היפות, היא פשוט וואו!!
הנה
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
Greenburger כתב:חח מה אתה חוזר בך עילי? מה זה משנה השם (לא מהבחינה הזאת.. )? ראית איך היא נראית, וראיתי איך הגבת, אז פתאום שגילית שזאת מישהי אחרת היא כבר לא כוסית?
אולי הוא באמת חושב ככה? גם אני לא מכיר הרבה שחקניות בשם שלהן ואני מניח שאפשר להתבלבל בקלות.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
לא הבנת. הנקודה שלי היתה שמה שמשנה זה איך היא נראית, לא מה השם שלה. ופתאום שהוא גילה שהשם שלה הוא אחר ממה שהוא חשב אז היא כבר לא נראית לו טוב (או פחות טוב). זה לא הגיוני.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
מי אני שאשפוט את עילי אבל אני חושב שהוא התכוון למשהו אחר. נראה לי שהוא התכוון שכאשר הוא גילה מי זאת הוא הופתע מכיוון שלדעתו בד"כ היא לא נראית טוב אבל בתמונה הזאת היא יצאה פצצה ולכן כשהוא גילה מי זאת הוא הופתע. הוא לא חזר בו מדעתו. בתמונה ההיא היא באמת נראית טוב (לדעתו) אבל בכללי לא כל כך.
ראיתי פה כמה דוגמאות לזה ששמו לאחת מכוערת תמונה טובה או לכוסית תמונה ממש מגעילה (הרבה יותר נפוץ)
וגם אני בדעה שג'ניפר לופז לא כזו איי איי איי, אבל בתמונה היא באמת יצאה אש
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
או שאני מפספס פה איזה בדיחה פנימית או שאתה באמת לא יודע שזאת המילה התקינה?
אתה די צודק ליאור. די מצחיק לראות אותי מגיב פה. אני גם לא ממש משתדל להיות פעיל באשכול. לא כי אין לי הורמונים ואני מתיימר להיות נזיר או משהו כזה... פשוט אני לא מחזיק מעצמי מבין גדול בנושא If You Know What I'm Saying .... אני מניח שזה מין הרגשה כזאת של אאוטסיידר כי אני בא מעולם שלא ממש מעודדים אותך לפתח אנינות טעם ביופי נשי. לא שאני חושב שיש לי טעם רע, אבל אני גם לא ממש מרגיש שייך.
נו אתה בטח מבין למה אני מתכוון...
אני מזה מצטערת על הספאם אבל אתה רציני שאתה חושב ש"שניהן" זו מילה תקינה?
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?