אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
liordavidlior
דרימיסט-על

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי liordavidlior »

Mari כתב:בגלל שלאט לאט הקבוצה שסובבת אותך מצטמצמת... משכבה בבית ספר/צבא/קמפוס בלימודים... למעגל חברים קרוב וקבוע וסביבת העבודה שאיתה נמצאים רוב היום.
לצורך העניין, למשל, במנפאואר אי אפשר להכיר בחורים. פשוט כי אין!!! זו חברה של נשים!! :lol:
איך מתקבלים למנפאואר הזה? ;)
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

שולחים קו"ח... תמיד התחלה טובה, לא? :P
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

watcher כתב:אני לגמרי עם ליאור בעניין הזה.
הגישה של "להכיר מישהו דרך האינטרנט זה פתטי" היא גישה שהייתה נכונה אולי בשנות ה90 אבל בשנת 2008 עבר זמנה מזמן. בעולם הטכנולוגי של היום שכמעט לכל אחד יש פייסבוק, מושגים כמו בליינד דייטים הופכים להיות לא רלוונטים, ולמי שמחפש (ורוב האנשים מחפשים) יש הרבה יותר אפשרויות היום לסנן ומראש לבחור מישהו שמוצא חן בעיניו.
אני את חברה שלי הכרתי דרך הפייסבוק.. :love:
אני עם שניכם. אורח החיים של כולם השתנה מאז שנות ה-90, המחשב היום מהווה חלק יותר משמעותי בחיים שלנו, ומה לעשות שאנשים גם עובדים יותר שעות והפלטפורמה של אתרי היכרויות היא נוחה מאד לכאלה שעסוקים ואין להם זמן לצאת יותר מדי לבלות. אני לא מחשיב את פייסבוק או מקושרים כאתרי היכרויות, כי הםלא, אלא הם אתרי Networking. לעומת זאת אתרים כמו Cupid או Jdate המיועדים להיכרויות ממש טובים ומוצלחים לפי מה ששמעתי, ומי שפה מתבייש , אז שלא יתבייש וינסה שם כמה חודשים את מזלו. זה בהחלט טוב שאפשר לדבר עם הבן אדם לפני זה (צ'אט,טלפון), לראות איך הוא נראה, להכיר אותו, ואז לדעת אם הוא מתאים או לא למה שאתם מחפשים.

שיהיה בהצלחה לכל הפנויים/פנויות :D
spitfall
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי spitfall »

דווקא אני שמעתי שהאתרים האלה לא משהו. הרבה מתחזים ושטויות כאלה :\
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אני חושב שזה היה ככה בעיקר בימים הראשונים של העסק הזה, היום כבר קשה לזייף את עצמך בדברים האלה, שנרשמים לזה אני חושב שדורשים הוכחות שאתה אתה. וגם אם אתה לא בטוח אם מישהו מזייף או לא אתה פשוט עושה שיחת וידיאו במסן וזהו :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי DayLight Misery »

חחח זה מזכיר לי שלפני כחצי שנה גיליתי שמתחזים אליי ב 4girls :haha: :haha: :haha:
+ פרצו לי למסן ומנהלים שיחות סקס עם כולם.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לפני כמה זמן חבר שלי אמר לי שזה אתר שפשוט מללללאאאאאאאאאאאאא אינסוף בכוסיות.. :haha: :haha: :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

1. מה לעזאזל חבר שלך עושה באתרים כאלה?
2. זה אתר שרוב המשתמשים בו הם פדופילים.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הוא סיפר לי אני לא זוכר איך שהוא הגיע במקרה (אני חושב שאפילו לא במחשב שלו) לאתר ושיש שם מלא בנות כוסיות ושכדאי לי לראות. אני אמרתי לו סבבה, לא נכנסתי כי שכחתי ממנו (אל תשכחי שלא היה לי מושג על מה האתר בכלל) ורק עכשיו שאת הזכרת אותו נזכרתי שחבר שלי סיפר לי עליו.
אבל גם הוא לא גולש בזה, הוא ראה אותו פעם ואני מניח שאין לו מושג שעל זה האתר :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

חח תירוצים תירוצים
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

חח ברור, ילד בן 16 פדופיל..
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מה יש לתרץ? אתר מלא בנות כוסיות מי לא ייכנס? :P
לא שאני מכיר את האתר :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

בהמשך למה שאמרתי באשכול הביצ'ליסט. ותגובתו של טל בעניין אתרי היכרויות..

אין ספק שאחרי מה שהיה לי במרץ אשתקד, את קרן, היה לי טוב איזו הפסקה ארוכה כזאתי ממערכות יחסים. אבל לא יודע. כנראה שההפסקה מבחינתי נגמרה, ואני מוכן למערכות יחסים חדשות. הבעיה היא, שאין שום דבר. לא מוצא. אינני בחור סלקטיבי.
זה חסר לי בחיים. אין ספק. בחורה שאוכל לפנק אותה, לאהוב אותה, לבלות איתה בחיק יותר פרטי מאשר בילוי עם חברים וידידות, שתתן לי סיבה לחייך כל פעם שאני רואה אותה, לריב איתה(מוסיף אקשן למערכת יחסים :twisted: ), לשמוע איתה DT וכו' וכו'.
אתרי הכרויות זה סבבה. אבל אי אפשר לדעת שהבנאדם פתח את הדף, זה באמת הבנאדם. ואתרי הכרויות יותר רציניים, עולים כסף. ואני לא ארשם לדברים כאלה תמורת כסף, מאותה סיבה שאינני נרשם למועדון.
חוצמזה, זה מפדח אתרי הכרויות. זה נשמע כאילו אתה נואש אש ולא מצאת את עצמך מחוץ לכותלי האינטרנט והחלטת "לרדת למחתרת"(על אף שאני בנאדם ששומע גם פרוג וגם מטאל. שאין יותר מחתרת מזה :haha: ) ופתוח לעצמך דף באתרי הכרויות. ולצערי הרב, אני מכיר המון אנשים. והרבה אנשים מכירים אותי. זה מפדח שפתאום יבואו אליי ביציאה "מה פתחת דף באתר הכרויות?". לא יודע. אולי זאת מחשבה פרמיטיבית, אבל לא יודע. זה מה שאני חושב על אתרי הכרויות.

קיצר, מישהי רוצה אותי? :roll:

:jester: ;) :?

:love:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לדעתי אתה צריך להירשם גם למועדון וגם לאתר היכרויות שעולים כסף, מה יש ? אז תבזבז קצת על דברים חשובים יותר מפסטיבל אנת'ם או הופעות אחרות שמתבטלות. 8 ש"ח בחודש למועדון המעריצים ועוד כמה עשרות שקלים בחודש לאתר היכרויות איכותי, לא ירוששו אותך, הכל עניין של סדר עדיפויות, ואם יש לך כסף להופעות 300-400 שקל בבת אחת ,אז תוכל לעמוד בהוצאה חודשית ממוצעת של 40-50 ש"ח, לא נראה לי שאתה רעב ללחם.

אתרי היכרויות הן בכלל לא דבר מפדח, זאת סתם סטיגמה של כאלה שמפחדים לנסות ברצינות. האתרים החינמיים הם באמת לא פונקציה כי יש שם הרבה אנשים לא רציניים אבל באתרים הגדולים בתשלום, רוב מי שנרשם ומשלם כסף, גם מחפש משהו רציני (כמוך), כי כל התקשורת שם עם האנשים מבוססת על כך שאתה מנוי באתר. אם אתה רשום חינמי , לא תוכל לשלוח הודעות לאנשים , אלא מקסימום "קריצות" ומזה אי אפשר ממש ליצור קשר, אז כדאי לך להירשם ולשלם את הסכום הסמלי שזה עולה. במאה ה-21 , היכרות באינטרנט היא דרך לגיטימית בהחלט, וקח גיבוי בקשר לזה!
liordavidlior
דרימיסט-על

אני ל-ג-מ-ר-י עם טל בעניין. היה פה כבר דיון על זה, וג'יימי, אתה יודע שלפתוח עוד סניף לעצמך באתר היכרויות יכול לעזור לך ולפתוח בפניך עוד אופציות, אין בזה שום דבר רע חוץ ממה שלדעתך דברים שכמה אנשים יאמרו. אם זה רק מה יגידו אז תשים זין על מה שאומרים. אתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד במיוחד בנושא שאין בו שום רע; זה חלק ממן צביעות כזאת שיש לסוג מסוים של גברים מתנשאים שתמיד מתפארים בדברים שהם לא עושים חצי מהם, אנשים שרוצים לפתוח גם אבל לא עושים "כי מה יגידו". אל תהיה חלק מהאנשים האלו. בולשיט, חרטא, ולא צריך לעניין אותך.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

אני גם מסכימה עם החבר'ה למעלה בעניין הזה.
ג'יימי, אם אתה רוצה לפתוח דף באתר הכרויות - תעשה את זה. אל תעשה חשבון לאף אחד מלבד עצמך.
אם כבר, זה רק יפתח לך עוד אפשרויות למציאת קשר. ואני מכירה מלא אנשים שמצאו את בן/בת זוגם דרך אתרי הכרויות.
יש עוד מליון ואחת דרכים למצוא קשר. חברה שלי (24) מצאה את בעלה בצ'ט של תפוז..
זה רק מראה לך שלעולם אין לדעת. פשוט תהיה עם ראש פתוח.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

יש לי חסרון אחד.
בקטע של התמונות..

יותר מידיי Baby Face :roll:
liordavidlior
דרימיסט-על

^ קח את התמונה הכי טובה שלך ותשנה אותה לשחור לבן :D
אבל ברצינות, זה עובד פלאים
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

או שאם כבר לשים את האווטר, ג'יימי המקורי :haha: .. בדייט לא ישימו לב :haha:
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

מה ג'יימי, אתרי הכרויות? אתה??? איך הגעת להיות כזה נואש?!
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
שלח תגובה