אשכול הבנים\בנות הגדול!
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!
חחח לא נורא... החתונה שלי ב2 בספטמבר.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט-על
^ אני עוד מחכה להזמנה הזאת שוקי 

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסטית שרופה
זמני
הבה נגזימה... סתם אתרים שנכנסים אליהם פעם בשבוע
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
עוזרי, בשביל זה יש פרטי... 

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
למה בפרטי ? תן לו הצעה כאן בפומבי ! רוצים לשמוע עוד הצעה 

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכולילה
וגם אני חושב שכל האתרי "היכרויות" האלה זה דבר מטומטם, מייספיס זה עוד בסדר כי זאת דרך נחמדה להכיר להקות חדשות אבל SHOX ומקושרים זה פשוט הדבר הכי פטתי בעולם!

- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
למצוא זה בסדר.
לחפש זה פטתי.
לחפש זה פטתי.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- דרימיסט-על
לחפש חבר/ה זה לא פטתי במציאות, אז למה זה פתטי באינטרנט?
אדרבה, נראה לי הרבה יותר הגיוני, ככה אתה מכיר את הבנאדם הרבה יותר לעומק לפני שאתה מתחיל את הקשר הרציני, יודע עליו יותר, הקשר הוא הרבה יותר מבוסס מאשר מישהו שנפגשים איתו ולאט לאט מכירים תו"כ הקשר. אין שום פסול בלחפש ולמצוא אהבה באינטרנט.
אדרבה, נראה לי הרבה יותר הגיוני, ככה אתה מכיר את הבנאדם הרבה יותר לעומק לפני שאתה מתחיל את הקשר הרציני, יודע עליו יותר, הקשר הוא הרבה יותר מבוסס מאשר מישהו שנפגשים איתו ולאט לאט מכירים תו"כ הקשר. אין שום פסול בלחפש ולמצוא אהבה באינטרנט.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
יש משהו בזה. זה בדר"כ קורה כשאתה happen to come across מישו שאח"כ נהיה חבר\ה שלך. אבל לא נרשמת לאתר בשביל למצוא, אלא במקרה מצאת מישהו\י ודיברת איתו\ה.
אבל לחפש... להכנס לאתר הכרויות בשביל לחפש אשנים עם פוטנציאל להיות בן\ת זוגך זה קצת...
אבל לחפש... להכנס לאתר הכרויות בשביל לחפש אשנים עם פוטנציאל להיות בן\ת זוגך זה קצת...

-
- דרימיסט-על
כולנו מחפשים בני/ות זוג (הלא-תפוסים לפחות), ואין במה להתבייש בזה. אני באמת לא רואה שום דבר רע בלהירשם לאתר היכרויות כזה או אחר. מה זה מעיד עליך, שאתה נואש? חארטה. זה אדם שיודע מה שהוא רוצה והפסיק לשחק בד"כ. קשרים שנפתחים ב"מציאות" הרבה פעמים תופסים גוון מעט שונה או שהאדם לא היה מתאים מלכתחילה ורק יותר מאוחר עלו על זה. זה עוזר למקד את החיפוש ולהסיר לא-רלוונטיים בשלב יותר מוקדם. מצד שני זה גם כלי מצויין לביישנים. אני באמת לא רואה בזה בושה.
אני רשום למקושרים וגם פעיל ב"גזרה" הזאת. וכן - אני מחפש חברה (בין היתר
). אני לא מתבייש לומר את זה וגם את העובדה שנרשמתי למקושרים בשביל זה. זה לא סותר את מאמצי השטח כמובן...
אני רשום למקושרים וגם פעיל ב"גזרה" הזאת. וכן - אני מחפש חברה (בין היתר

- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
גם אני שם, ופייסבוק, אבל גם אם לא היה לי חבר (שלא היה לי כשנרשמתי) זה היה בשביל חברים.
ובכל מקרה, איך שהצגת את זה, זה בסדר וסבבה.
אבל זה בדר"כ אלה שלא socialize בכלל ולכן עוברים לחיפוש במחשב ולא ביציאות יום יומיות.
ובכל מקרה, איך שהצגת את זה, זה בסדר וסבבה.
אבל זה בדר"כ אלה שלא socialize בכלל ולכן עוברים לחיפוש במחשב ולא ביציאות יום יומיות.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
טוב אז הנה פתאום נהיה פופולארי להרשם לפייסבוק. חארטה. שני הגישות.
אם זה בן אדם רציני (כמו ליאור לדוגמא) אז זה בסדר ונכון. אבל התופעה הנפוצה יותר היא באמת פטתית משהו... עובדה שהוא מוצף בבנות 13 מתלהבות...
אם זה בן אדם רציני (כמו ליאור לדוגמא) אז זה בסדר ונכון. אבל התופעה הנפוצה יותר היא באמת פטתית משהו... עובדה שהוא מוצף בבנות 13 מתלהבות...
- EathanZDSG
- דרימיסט מתקדם
שתי הגישות.
מסכים איתך שוקרון. אם מישהו רציני לגבי זה, אז בסדר.
אבל ברגע שזה בחור בן 21 (לדוגמא) ומציף בנות בנות 15,16 זה כמובן מובן שהוא לא רציני ופתטי כמו שאתם אומרים, ובכוח רוצה להכנס ל"קשר".
מסכים איתך שוקרון. אם מישהו רציני לגבי זה, אז בסדר.
אבל ברגע שזה בחור בן 21 (לדוגמא) ומציף בנות בנות 15,16 זה כמובן מובן שהוא לא רציני ופתטי כמו שאתם אומרים, ובכוח רוצה להכנס ל"קשר".
War does not determine who is right - only who is left
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
קיבלתי את התיקון. תודה! אני גרוע בקטע הזה...
-
- דרימיסט-על
פייסבוק הרבה פחות טוב ממקושרים בקטע הזה. מקושרים זה יותר לקשרים פייסבוק זה יותר לחברים.
חוץ מזה, שזה לאו דווקא לקשר רציני
חוץ מזה, שזה לאו דווקא לקשר רציני
- Mari
- דרימיסטית-על
זה מאוד תלוי במעגל החברים שלך ובגיל... נראה לי שככל שמתבגרים הסיכוי שלך לפתח קשר עם מישהו ממעגל החברים הקרוב הולך וקטן. האינטרנט הוא מקום לגיטימי ונוח למציאת קשרים מכל סוג שהוא. לפעמים הוא אפילו עוזר בקירוב בין שני אנשים שמכירים אחד את השני גם מחוץ לעולם הוירטואלי. הבעיה נוצרת כשאתה נכנס לאותם אתרי היכרויות ונתקל במאות אנשים, שאינך יודע מי הם באמת - ואתה לא יודע מה כוונותיהם. ככה אתה יכול להישרף, והרבה. סוג של סיכון. זה הפך לשוק במידה מסוימת.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
-
- דרימיסט-על
למה מעגל החברים הקרוב הולך וקטן עם הגיל?
חוץ מזה, הכי טוב בשורה התחתונה זה להתחיל עם מישהי פנים מול פנים. הרבה יותר פרקטי, הרבה פחות כאב ראש.
חוץ מזה, הכי טוב בשורה התחתונה זה להתחיל עם מישהי פנים מול פנים. הרבה יותר פרקטי, הרבה פחות כאב ראש.
- Mari
- דרימיסטית-על
בגלל שלאט לאט הקבוצה שסובבת אותך מצטמצמת... משכבה בבית ספר/צבא/קמפוס בלימודים... למעגל חברים קרוב וקבוע וסביבת העבודה שאיתה נמצאים רוב היום.
לצורך העניין, למשל, במנפאואר אי אפשר להכיר בחורים. פשוט כי אין!!! זו חברה של נשים!!
לצורך העניין, למשל, במנפאואר אי אפשר להכיר בחורים. פשוט כי אין!!! זו חברה של נשים!!

I've been trying to justify you
-
- דרימיסט מתחיל
אני לגמרי עם ליאור בעניין הזה.
הגישה של "להכיר מישהו דרך האינטרנט זה פתטי" היא גישה שהייתה נכונה אולי בשנות ה90 אבל בשנת 2008 עבר זמנה מזמן. בעולם הטכנולוגי של היום שכמעט לכל אחד יש פייסבוק, מושגים כמו בליינד דייטים הופכים להיות לא רלוונטים, ולמי שמחפש (ורוב האנשים מחפשים) יש הרבה יותר אפשרויות היום לסנן ומראש לבחור מישהו שמוצא חן בעיניו.
אני את חברה שלי הכרתי דרך הפייסבוק..
הגישה של "להכיר מישהו דרך האינטרנט זה פתטי" היא גישה שהייתה נכונה אולי בשנות ה90 אבל בשנת 2008 עבר זמנה מזמן. בעולם הטכנולוגי של היום שכמעט לכל אחד יש פייסבוק, מושגים כמו בליינד דייטים הופכים להיות לא רלוונטים, ולמי שמחפש (ורוב האנשים מחפשים) יש הרבה יותר אפשרויות היום לסנן ומראש לבחור מישהו שמוצא חן בעיניו.
אני את חברה שלי הכרתי דרך הפייסבוק..

Madness is like gravity, all it takes is a little push