עוד לא שמעתי על הכשרון הספציפי הזה אצל עידן...
אבל אם חושבים על זה הוא באמת מוכשר לבצע את הטיפול החדשני הזה, נו איך קוראים לו, אה, "חסימת משתמש לצמיתות"...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
Greenburger כתב:תתפלאי, אבל כן תראי טוב באיימקס.
המסך ע-נ-ק-י
ולא יודע אם אני אלך שוב. אם יהיה סרט שיצולם בטכנולוגיה של איימקס ושיעניין אותי, אז כן, כי זה באמת מצד אחד יחסית הרבה כסף, מצד שני אבל, זו חווייה אחרת, כמו לראות סרט בקולנוע בפעם הראשונה... היא שווה את זה.
אה וזה סה"כ 10 שקל יותר מכרטיס לאולם רגיל.
נו בדיוק, הוא ענק, איך רואים?!
תלכי ותראי
אני ישבתי גם בצד וראיתי מצויין בכל זאת.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
לא יותר פשוט ויעיל להוציא את הכונן ולשלוח רק אותו? ככה המחשב לא מושבת... מה גם שאני לא יודע כמה יעלה לך התיקון, אבל סביר שכונן צורב דיוידי חדש כבר יהיה יותר זול. היה לי את אותה הבעיה לתקופה מסויימת אבל משום מה הדרך הכי פרימיטיבית פשוט עבדה... כמה מכות קטנות על הכונן והוא היה קורא כל דיסק...
אם אתם רוצים לקנות מאייבורי , תחשבו על זה פעמיים .
שמעתי על המון המון פאלטות שהיו להן בעיקר על איכות החומרה . לחבר שלי הייתה בעיה עם הספק וגם אני חוויתי את זה על בשרי אחרי שקניתי מחשב עם G-force Ti לפני כ-5 שנים , ומסתבר שהיה חלק במכשיר שהתעקם / נשבר והם טענו שמישהו נגע בכרטיס . רצו לגבות ממני 400 שקל על זה . בסופו של דבר נלחמתי על זה ואחרי איזה חודש ( אחרי שאני כבר מת להשתמש בו !) הצדק יצא לאור ולא שילמתי שקל על זה .
אני לא מסכים איתך עידן , דווקא אני חושב שרשתות הרבה יותר אחראיות לאיכות המוצרים שלהן מאשר חנויות מחשבים פרטיות............
תראה זה נכון שהמחירים ברשתות יותר יקרים ( אהמ באג ..) אבל אני חושב שהם נותנים לך סחורה יותר טוב . אבל שוב - המקרה של אייבורי מוכיח הפוך ככה שזאת לא השוואה נכונה ...
היו כמה רגעים שרציתי דוקא לירות באיתן...
אשלי, אני יכול למצוא הרבה מוסרי-השכל בדבר הזה אבל אני בטוח שמי שחיבר את זה לא התכוון לאף אחד מהם... למשל על איך שהמוח שלנו עובד.. הסקרנות המוזרה הזאת, להמשיך ללחוץ בלי שום תכלית.?.