אשכול מלש"בים וחיילים.
-
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול מלש"בים וחיילים.
וואי יש לי אימון של 10 ימים בבאלי"ש. אני לא יכול יותר!
אני מוכן לעשות תעסוקה של חודשיים , רק לא אימון בבאלי"ש באמצע אוגוסט!!
I'll commit suicide or die trying
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לך לרופא המשפחה שלך, תגיד לו שהיה לך חום,נזלת וכאבי ראש, במקום הוא נותן לך שבוע מנוחה בבית בגלל "סינוסיטיס", ואז לא תצטרך לעשות אימון בבאלי"ש.talgoro כתב:וואי יש לי אימון של 10 ימים בבאלי"ש. אני לא יכול יותר!
מנסיונם של חברים שלי, באימונים האלה לא עושים כלום, עושים אולי איזה חצי שעה ביום משהו, וכל שאר הזמן הוא בזבוז זמן והכי גרוע, בזבוז כסף מיותר למדינה.
-
- דרימיסט מתקדם
שלא תבינו לא נכון. אני חושב שאני כן אמור לעשות מילואים ולתרום..אבל כמה אפשר? במיוחד האימונים האלה שאני מגיע לשם בריא כמו שור וחוזר עם מלא בעיות עור (כי כל האימון בשטח ואין מקלחת) ומה לעשות, כנראה שאת הצבא זה לא יותר מדי מעניין.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ברור שאתה ושאר המילואמניקים לא מעניינים את הצבא, בשביל זה גם הצבא לא צריך לעניין אתכם. מי ששם עליך פס, שים עליו פס בחזרה.talgoro כתב:שלא תבינו לא נכון. אני חושב שאני כן אמור לעשות מילואים ולתרום..אבל כמה אפשר? במיוחד האימונים האלה שאני מגיע לשם בריא כמו שור וחוזר עם מלא בעיות עור (כי כל האימון בשטח ואין מקלחת) ומה לעשות, כנראה שאת הצבא זה לא יותר מדי מעניין.
-
- דרימיסט מתקדם
אאאח הצבא הזה. אז הייתי במילואים לפני שבועיים. יש לי מילואים בעוד שבועיים ובעוד חודשיים יש עוד מילואים. מה גם לזה של בעוד חודשיים הם שלחו לי את הצו באתראה של פחות מחודשיים. האם אני המילואימניק היחיד בא"י?
- MrReD
- שגריר האופת'
למרות שאני בן אדם שלא קרוב אפילו להשתמט (בכלל להפך), אני ממש לא רואה את עצמי עושה מילואים..
-
- דרימיסט מתקדם
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם לי יש איזה שבוע מילואים בסוף החודש הקרוב, אני כבר מעכשיו מתכנן איך להתחמק ממנו.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
ימח שמם של המ"צים. כמעט עלו לי בהופעה בחמישי... עצרו אותי בגלל שהזקן שלי נראה לא תיקני (קצר בצדדים, ארוך בסנטר), טענו שאני מקצר אותו, אני טענתי שלא. נתנו לי דוח על זה ועל העובדה שהדיסקית שלי הייתה בכיס.
הודתי בעובדות, כפרתי באשמה, אמרתי שאני לא מקצר ושאין להם שום דרך להוכיח שקיצרתי. השופט הסכים איתי (לצערוהרב, כמו שהוא ציין), ונתן לי 50 שקל קנס על הדיסקית, וגם זה רק בגלל שזו עברה ראשונה שלי.
הייתי כ"כ קרוב לפז"מולדת בלי תלונות, רק שבוע וחצי... חבל. סתם שרמוטות. 50 שקל על כלום. שיזדיינו. אם היו נותנים לי ריתוק באמת שהייתי דופק נפקדות.
הודתי בעובדות, כפרתי באשמה, אמרתי שאני לא מקצר ושאין להם שום דרך להוכיח שקיצרתי. השופט הסכים איתי (לצערוהרב, כמו שהוא ציין), ונתן לי 50 שקל קנס על הדיסקית, וגם זה רק בגלל שזו עברה ראשונה שלי.
הייתי כ"כ קרוב לפז"מולדת בלי תלונות, רק שבוע וחצי... חבל. סתם שרמוטות. 50 שקל על כלום. שיזדיינו. אם היו נותנים לי ריתוק באמת שהייתי דופק נפקדות.
-
- דרימיסט-על
מה??? מורידים מהמשכורת הצבאית עכשיו?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסט מתקדם
אני ראיתי כתבה בוואינט מתישהו שמעלים את המשכורת, לפחות לקרביים..
אסור להם להוריד משכורת עכשיו כשרואים כמה מעט מתגייסים.
דר"א כתבתי פה מתישהו שהולך להיות לי צו ראשון , כבר היה לי וקיבלתי 97 וזימון ליום סיירות
אני כל כך הולך למות שם
אסור להם להוריד משכורת עכשיו כשרואים כמה מעט מתגייסים.
דר"א כתבתי פה מתישהו שהולך להיות לי צו ראשון , כבר היה לי וקיבלתי 97 וזימון ליום סיירות

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
שיהיה לך ממש בהצלחה! אבל תדע שזה באמת קריעה מטורפת. אם אתה לא מוכן אל תלך. תדחה ותתאמן.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
בהצלחה שיהיה.

כן, כי היא פשוט לא הייתה נמוכה מספיק...liordavidlior כתב:מה??? מורידים מהמשכורת הצבאית עכשיו?

-
- דרימיסט מתקדם
בואנה המשטרה הצבאית עצרה אותי במילואים. הם חשבו שאני סדירניק. הייתי בטוח שאני תקני לגמרי. רק שהייתי על מדי ב', לא מגולח, עם נעליים מלוכלכות ומעיל אמריקאי. ביקשו ממני חוגר ובכלל שכחתי מה זה. אז אמרתי שאין לי אבל יש לי תעודת מילואים ואז הם פתחו עיניים והתרחקו ממני..מוזרים 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^ אוי איזה מטעמים הייתי עושה מזה במקומך. הייתי יורד עליהם עד שהיו מצטערים על היום שהצטרפו למצ.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
זה היו שתי רב"טיות מסכנות...למה להתעלל סתם?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^ כי הן הצטרפו למצ.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט-על
ניר, אתה פשוט אדם רע 

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
beep
נערך לאחרונה על ידי DivineComedy ב ג' יולי 29, 2008 9:14 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.