אשכול סרטים
- AlucarDT
- דרימיסט-על
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
Re: אשכול סרטים
יש מצב שגם אני אלך היום, בסינמה סיטי... ממש יצוג דרימסטי ברחבי בתי הקולנוע בארץ.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בדיוק, זה הסרט!!!avrahamshuk כתב:נראה לי שראיתי אותו אבל מה זה מזמן! זה הסרט ש...ספוילר! :
ראיתי את Never Back Down, אחלה סרט! REDBELT לעומתו לא משהו לדעתי.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הממ... באטמן החדש... 7.5/10 מבחינתי.
היה אקשן טוב, אפקטים טובים אבל... זה גם היה... לא יודע, אקשן עקר. מה גם שלמרות שהוא היה פאקינג 152 דקות, הקפיצות בסצנות עדיין השאירו הרבה שאלות. בקיצור, 7.5
היה אקשן טוב, אפקטים טובים אבל... זה גם היה... לא יודע, אקשן עקר. מה גם שלמרות שהוא היה פאקינג 152 דקות, הקפיצות בסצנות עדיין השאירו הרבה שאלות. בקיצור, 7.5
ספוילר! :
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
21
קווין ספייסי במשחק מצויין מציל סרט צפוי כמו הכתב אישום נגד קצב.... היה נחמד לראות במטוס אחרי שהייתי בווגאס (הרבה מהסרט מצולם שם) אבל אני שמח שלא בזבזתי על זה זמן יקר בבית.
קווין ספייסי במשחק מצויין מציל סרט צפוי כמו הכתב אישום נגד קצב.... היה נחמד לראות במטוס אחרי שהייתי בווגאס (הרבה מהסרט מצולם שם) אבל אני שמח שלא בזבזתי על זה זמן יקר בבית.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הכרתי את הסיפור האמיתי מקודם, אולי בגלל זה לא ריגש אותי בשיט.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Greenburger
- דרימיסט-על
ואני גם הייתי בו עם חולצה של דריםPlaschkes כתב:יש מצב שגם אני אלך היום, בסינמה סיטי... ממש יצוג דרימסטי ברחבי בתי הקולנוע בארץ.

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- Greenburger
- דרימיסט-על
אגב עידן, לא יודע איזה שאלות נותרו אצלך לא פתורות.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
גם אניGreenburger כתב:ואני גם הייתי בו עם חולצה של דריםPlaschkes כתב:יש מצב שגם אני אלך היום, בסינמה סיטי... ממש יצוג דרימסטי ברחבי בתי הקולנוע בארץ.

סרט מעולה! משחק מדהים של הית' לדג'ר, לא זכור לי ג'וקר יותר טוב מזה!
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
בחירת מילים לא נכונה מצידי. זה לא שנשארו שאלות לא פתורות, פשוט המעבר בין הסצינות לא היה מספיק "טבעי" בעיניי.Greenburger כתב:אגב עידן, לא יודע איזה שאלות נותרו אצלך לא פתורות.

-
- בריל!
הבטמן החדש הוא פשוט מצויין!! קצת ארוך אבל הוא מפצה על זה בסצינות בלתי נשכחות של אקשן ושל הג'וקר.
הית' לג'ר משחק מצויין ובהחלט מצדיק את הבחירה שלו להיכנס לנעליים הענקיות של ג'ק ניקולסון. לטעמי ג'ק ניקולסון עדיין שחקן הרבה יותר טוב בתור מטורף (ראו ערך "הניצוץ" של קובריק), אבל עם האפקטים של היום ועם האפלות של הסרט הזה הדמות של הג'וקר הרבה יותר מעניינת (עדיין אני לא חושב שמגיע לו אוסקר על זה).
אני עוד אראה את הסרט שוב באיימקס בניו יורק כדי לחוות את הסרט כמו שצריך...
הית' לג'ר משחק מצויין ובהחלט מצדיק את הבחירה שלו להיכנס לנעליים הענקיות של ג'ק ניקולסון. לטעמי ג'ק ניקולסון עדיין שחקן הרבה יותר טוב בתור מטורף (ראו ערך "הניצוץ" של קובריק), אבל עם האפקטים של היום ועם האפלות של הסרט הזה הדמות של הג'וקר הרבה יותר מעניינת (עדיין אני לא חושב שמגיע לו אוסקר על זה).
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- דרימיסט-על
סוף-סוף DVDrip. הרג אותי מצחוק!!! מסכים עם כל סטיראוטיפ...YtseJam כתב:Don't Mess With the Zohan - סרט פשוט קורע.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Sunny
- דרימיסט-על
אתה מצחצח שינייים בחומוס?
ראיתי אתמול את "סוייני טוד" החדש של ג'וני דפ והבמאי ברטון. סוג של מחזר אימתי מוזיקלי. ממש נחמד

ראיתי אתמול את "סוייני טוד" החדש של ג'וני דפ והבמאי ברטון. סוג של מחזר אימתי מוזיקלי. ממש נחמד

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Pay it Forward, סרט מצוין עם קווין ספייסי השחקן האהוב עליי כנראה ביותר (יותר אפילו מדנזל וושינגטון וברוס וויליס). אמנם זה לא סרט חדש , אבל אני ממליץ לכולם לראות אותו!
- Greenburger
- דרימיסט-על
דווקא מאוד אהבתי את זה שהוא ארוך, קורה בו הרבה, יש הרבה עלילה וזה ממש טוב. יותר מעניין ככה וגם יותר "מציאותי"... הוא יותר מורכב ככה בניגוד לסרטים בד"כ שהעלילה שלהם יותר פשוטה וזה יותר משקף את המציאות ככה. ובכל מקרה המאבק עם הג'וקר יותר ארוך וקשה, וגם כשאתה חושב שהוא נגמר, הוא לא..ufomatan כתב:הבטמן החדש הוא פשוט מצויין!! קצת ארוך אבל הוא מפצה על זה בסצינות בלתי נשכחות של אקשן ושל הג'וקר.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
The Bank Job
סרט בריטי מבוסס על סיפור אמיתי על שוד בנק ב1971. סרט מהיר, עשוי טוב, שחקנים טובים, לא משעמם לרגע.
כיף
אגב, יס פלאנט סבבה לגמרי.
סרט בריטי מבוסס על סיפור אמיתי על שוד בנק ב1971. סרט מהיר, עשוי טוב, שחקנים טובים, לא משעמם לרגע.
כיף

אגב, יס פלאנט סבבה לגמרי.

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
טוב, ראיתי את The Dark Knight.
סרט מצוין... מכל בחינה. פשוט זורם טוב (עידן, לא יודע למה התלונות), קורה בו מלאאאאאא, בניגוד להרבה סרטים שיצאו בשנה האחרונה, שלא קורה בהם כלום, וזה מעצבן אותי לגמרי. הוא לא משעמם לרגע, עשוי מצוין, משחק מעולה (במיוחד של הית' לדג'ר... מרשים, פסיכוטי ברמות על)... ללא ספק הסרט הכי טוב שראיתי השנה, ואחד מהסרטים היותר טובים שראיתי.
רוצו לראות.
סרט מצוין... מכל בחינה. פשוט זורם טוב (עידן, לא יודע למה התלונות), קורה בו מלאאאאאא, בניגוד להרבה סרטים שיצאו בשנה האחרונה, שלא קורה בהם כלום, וזה מעצבן אותי לגמרי. הוא לא משעמם לרגע, עשוי מצוין, משחק מעולה (במיוחד של הית' לדג'ר... מרשים, פסיכוטי ברמות על)... ללא ספק הסרט הכי טוב שראיתי השנה, ואחד מהסרטים היותר טובים שראיתי.
רוצו לראות.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
אל תתעסקו עם הזוהן - אחד הסרטים הכי חלשים של אדם סנדלר. לא הצחיק אותי בכלל
האביר האפל - אחד הסרטים הכי טובים שראיתי. כריסטופר נולאן מוכיח את עצמו כבמאי הכי טוב כיום בהוליווד
האביר האפל - אחד הסרטים הכי טובים שראיתי. כריסטופר נולאן מוכיח את עצמו כבמאי הכי טוב כיום בהוליווד