אשכול מוזיקה לפני הרוק!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
EathanZDSG
דרימיסט מתקדם

אשכול מוזיקה לפני הרוק!

שליחה על ידי EathanZDSG »

אני חושב שמעניין לדעת לֵמה כולם האזינו לפני שהתחילה לשמוע רוק\מטאל\פרוג וכו'
ואם אתם עדיין שומעים אותם, או חושבים שהם טובים? (אלא אם כן מאז ומעולם שמעתם את סוגי המוזיקה שאתם שומעים עכשיו)
לא להתבייש :P
War does not determine who is right - only who is left
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

Re: אשכול מוזיקה לפני הרוק!

שליחה על ידי Sunny »

אהמ אהמ אבל מאוד להתבייש :?
למרות שהתחלתי לשמוע לפני שלוש שנים דרים ואני בן 16, המוזיקה של גילאי 13-14... אסור לדבר על זה.
גרין דיי, כימיקל רומנס וסימפל פלאן אומר הכל לא?

לא להתרגש הייתי בן 13 תודה רבה. נגמלתי :oops:
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

טוב..כמובן שהתחלתי מ MTV כמו הרוב, אני מניח, בערך בכיתה ח'. לא עניין אותי הסגנון ושמעתי כל דבר אפשרי (גם הדברים הכי מזוויעים כמו בריטני ספירס). בתיכון היו כמה אנשים ששמעו מטאליקה ומגאדט' וזה מה שהתחיל "ליישר אותי" אבל הייתה תקופה מאוד קצרה שאני מאוד מתבייש בה ששמעתי..מזרחית .
נכון לעכשיו אני לא מסוגל לשמוע כמעט שום דבר מיינסטרימי. הכל נשמע כזה מופשט ולא מעניין... :yuck:
I'll commit suicide or die trying
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מצחיק, היה אשכול כזה כבר בפורום הישן אבל בטח עכשיו יהיו תגובות צעירות יותר :D
המוזיקה הראשונה שהקשבתי לה (שאני זוכר לפחות ולא שירי ילדים) זה ה- Jackson's 5 ואחריהם מייקל ג'קסון המוקדמים. אחרי זה קצת REM ואז ,GUNS ,megadeth maiden וכו'...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

האמת...QUEEN היו בין הלהקות הראשונות ששמעתי(ואהבתי).
גם מוסיקה ישראלית, לא זוכר בדיוק מה...אבל-החברים נטשה, ברי סחרוף..עדיין אוהב.
בנוסף היה בלוז-כל מיני BB KING, דייר סטראייט(ומייק נופלר בפרט) ואני עדיין אוהב למרות שאני לא שומע הרבה.
וכמובן איך לא- BLUES BROTHERS! החברה האלו אהובים עליי מאוד מאז ועד היום, למרות שמלא זמן לא שמעתי אותם..אני צריך למצוא את הדיסק שיש לי :yes:
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

די! בדיוק חשבתי לפתוח את האשכול הזה ולקרוא לו אשכול "תתבייש לך!"....
אז אצלי גם כן זה היה רוק פופ מיינסטרימי שכזה... אפילו בריטני ספירס ועוד מרעין בישין שכאלו... אחרי זה התחלתי לנגן על גיטרה אז עברתי קצת "רוקה" (על משקל דרומה...) זה אומר אבריל לאוין דיידו גרין דיי קולדפליי וכ"ו. אני עדיין נהנה לשמוע את קולדפליי ודיידו! יש לה ולכריס מארטין קול שממש עושה הרגשה טובה! מומלץ! את אבריל הפסקתי מאז הדיסק האחרון שהיא נהייתה פרחה... היה לי חבר ממש טוב שלימד אותי לנגן ושמשך אותי לכיוון הנכון. יום אחד הוא בא ואמר שיש לו משהו מעניין להשמיע לי... ואז הוא השמיע את another ‎day‏ ‏ואת wait ‎for ‎sleep... מיותר לציין שנשארתי פעור פה מול השירים האלה ושאלתי אותו מי החברה האלה לעזאזל?! ומאז התחלתי לשמוע כל מה שיכלתי לשים עליו את ידי. השגתי בהתחלה את כל אימג'ס כי הוא היחיד שהכרתי ופשוט התמכרתי לגמרי. ומשם הדרך כבר קצרה...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
Different Freak
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Different Freak »

אין דבר ששמעתי פעם שעכשיו הפסקתי לשמוע. אני עדיין שומע הכל =)
התחלתי עם מייקל ג'קסון, ואני עדיין שומע את המוסיקה שלו (בקרוב, כנראה בשנה הקרובה יוצא לו דיסק)
שומע מוסיקת אם טי וי, אנסינק, בקסטריט בויז, מריה קארי, כריסטינה אגילרה (היא באמת אחת הזמרות ה!טובות, צריך לשמוע את הבלדות שלה בשביל להבין) ועם הזמן התחלתי יותר לשמוע מטאליקה, דיסטורבד, לינקין פארק, פאפא רואץ' - ניו מטאל, עד שהגעתי לפרוגרסיב :)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מתבייש מידי להגיד....
דברים מגעילים ששמעתי מ-MTV ומהרדיו :yuck:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

בואו נאמר שלפני ששמעתי דרים - שמכאן התחיל השינוי המהותי שלי בכל התפיסה של המוזיקה , הייתי שומע הרבה Faith No More , והייתה לי מחלה ממארת ל chemical Brothers ול Prodigy , אני עד היום אוהב את המוזיקה הזאתי ואני חושב שהם פשוט גאונים . היו לי כל מיני תקופות במוזיקה , בכיתה ז' -ח' הייתי עמוק בתוך המוזיקה המזרחית , ולפני התקופה הזאתי הייתי שומע את כל האוספי פופ דאנס למיניהם ( כגון hitman 7,8 -8 היה אחד המצליחים עם השירים של המונדיאל ) , לטראנסים גם נכנסתי קצת , אבל ממש בקטנה . גם היו לי המון תקופות שהייתי שומע את המצעדים של גלגל"צ ( יותר אהבתי את המצעדים הלועזיים ) , בכיתה ו' אני חושב שאהבתי גם את עברי לידר (פאק אני לא מאמין שאהבתי את זה .. ) .
וזהו - כיום אני עמוק בתוך הפרוג' והמטאל ואני מקווה שהתקופה הזאתי תמשך כל החיים שלי ( שלא כמו הרבה ש "עזבו " את המטאל ) :)
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

גם אני עברתי את עידן ה-MTV. בשנים האחרונות, לפני שהכרתי את דרים, אהבתי מאוד את Savage Garden ו-Darren Hayes... אני מאוד מעריכה אותו עד היום ומאזינה לו מפעם לפעם, יש לו קול מדהים, אבל הסגנון פחות מדבר אליי היום.
גם לי קשה קצת לשמוע שירים שהם "מיינסטרים" בגלל הפשטות שלהם. חסר לי העומק שיש אצל דרים. חסר הגירוי השכלי (אין לי דרך אחרת לתאר את זה) שנובע מהאזנה לדרים.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

דרים תמיד ישארו בשבילי הלהקה הכי אהובה אך כיום , דרים בשבילי נחשבים כמוזיקה קלילה יחסית לדברים שאני שומע היום חח.
סמל אישי של משתמש
EathanZDSG
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי EathanZDSG »

אצלי התקופה של הרוק ופרוג התחילה מפנטרה ודרים שהיה בערך בגיל 13,14. לפני כן שמעתי קווין, ביטלס, פינק פלויד (עד היום כמובן), נאסטי סאווג', רולינג סטונז, ועוד כמה שאני עדיין שומע מידי פעם בימים אלו. אהבתי גם את רד הוט צ'ילי פפרס לזמן מה. היתה לי גם תקופה של קלאסי ואקספרסיוניזם - בעיקר מוצארט, בטהובן, צ'ייכובסקי. אני כבר לא שומע אותם אבל אין ספק שיש להעריך את המוזיקה שלהם.
War does not determine who is right - only who is left
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

בערך בגיל 8 בלי להיות מודע ממש הייתי שומע את פיינל קאונטדאון שח אירופה. כל החברה בבניין שלנו ברוסיה שמעו את זה, נראה זה רק יצא אז או לפני זמן קצר יחסית.
כשבאתי לארץ, ראיתי MTV כי אז אפילו כבלים היו בקושי. מבחינת מוזיקה שהייתי שומע בבית - הקלטת המקורית הראשונה שלי היית של TAKE THAT - האלבום הראשון שלהם שהיה סבבה. הייתי אוהב את מייקל ג'קסון הישנים וגם היום יש לי הערכה לאלבום THRILLER ו-BAD שכן יש שם לא מעט גיטרה מגיטריסטים גדולים כמו אדי ואן הלן, ג'ניפר באטן, סלאש, וכו'.
ואז התחלתי שלמוע את כל רוק ה-80 והגלאם - בון ג'ובי, אירופה, גאנז וכו'. כאן אנחנו מדברים על שנת 91 בערך.
92: הבי מטאל: מיידן, מגאדת' ומטאליקה. המון SAVATAGE שהינה עדיין אחת הלהקות האהובות (איפהשהו בTOP10 שלי).
93-94: התחלתי לשמוע את דרים. משם זה כבר היסטוריה.
לג'אז התחברתי בגיל הרבה יותר בוגר בגיל 18+
בלוז לפני כן בצורת גארי מור בעיקר. אה ומאז 93-94 אני שומע המון אבל המון מוזיקה אינסטרומנטלית בעיקר גיטריסטים אבל לא רק.

MTV המשכתי לראות מדי פעם עד איזה 16-17, כי פאק אין מה לראות בטלויזיה אחרי הביה"ס.
הייתי תמיד מחפש את הטוב שמה, וראיתי את פריידיי רוק שואו, את הדבנגרז בול, ואת האוס אוף נויז בצ'אנל V כשהיה קיים לפני VH-1 בכבלים....

אז ככה זה שחוץ מTAKE THAT לא החזקתי מוזיקת פופ בבית, יש שירים של TAKE THAT שאני עדיין מוכן לשמוע אם כי לא עשיתי זאת שנים, סתם בגלל הנוסטלגיה, ובגלל הקצב הטוב שאפשר לרקוד לתוכו...
Music Is The Energy Of Life!
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

יש לי תקופות פאדחניות גם. למרות שזה לא ירד לרמה של מזרחית :P . גם לא טראנסים.
אבל הייתי רואה MTV, אהבתי פעם באק סטריט בויז, ווסט לייף, אבריל (יש לה כמה שירים ממש טובים. גם ירדתי ממנה בעיקר בגלל התקופה הזאת שלה :shrug: ). בסביבות הגיל 10 היה לי ממש אובססיה לshaggy! פוסטרים, דיסקים (שעדיין יש איפה שהו) גם ידעתי את כל המילים שאף אחד לא באמת יודע (יש מצב שאני סתם המצאתי כמה) :D .

ואז בכיתה ח' אח שלי הכיר לי את דרים (ת'אנק גוד!), ואז זה זרם לביטלס, אלביס, קווין (כל אלה בעיקר כי למדתי עליהם במגמת מוזיקה אז התחברתי עוד יותר), גאנס (כבר פחות), מטליקה, פלויד, בלאקפילד, מגדאט', קריד ועוד.......
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אני תמיד הייתי מטאליסט.

:metal:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JKWKjL1wnAU[/youtube]

אני ממש רוצה לדעת איך האנשים האלה יכולים לחיות עם עצמם. :haha:

אני יודע שאני רק שמעתי את זה וקשה לי לחיות עם עצמי, הם אשכרה היו ידועים בכל העולם... איזו בדיחה.

בכל מקרה, כן תקופת MTV כמו כולם בבצפר יסודי, לאט לאט עברתי לאמינם, שעד היום אני יכול ממש להנות מהמוזיקה שלו, את האמת, ובחטיבה עברתי לפאנק-פופ-רוק בסגנון בלינק 182, The Offspring, וכל מיני בסגנון... דברים שגם אני יכול לשמוע עוד היום בכיף. לאט לאט לינקין פארק, פאפה רואץ' (להקה אדירה, Infest אחד האלבומים), ואז... מטאליקה ואיירון מיידן... לתקופה קצרה. ואז פנטרה, ששינו הכל, וזהו, מאז הכל היסטוריה. מכיתה ט' אני שומע פחות או יותר רק מטאל, וזה רק הולך ונהיה כבד יותר... ואני אוהב את זה. :twisted:
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

חושב שתגיע לגריינדקור ? :)
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

לא. :yuck: :shrug:
תמונה

תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Plaschkes כתב:לא. :yuck: :shrug:
הייי למה לא? :metal:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אני ממש לא אוהב גריינדקור, או בלאק, בד"כ. אני אוהב מוזיקה שאפשר לדפוק איתה את הראש, לא מוזיקה לMosh Pitים.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

אני לא חושב שיש מטאל יותר כבד מגריינדקור ובלאק ..
ומה זה Mosh Pitים ?
שלח תגובה