למי הייתם מצביעים לנשיאות ארה"ב?
- The Un4givN
- דרימיסט מתחיל
למי הייתם מצביעים לנשיאות ארה"ב?
אז ככה: לא הייתי בארץ 8 חודשים ואין לי מושג מה הדעה הרווחת בציבור...
בזמן שהותי בארה"ב יצא לי לשוחח רבות עם חבר של בת דודה שלי פעיל פוליטי של אחת המפלגות ועוזר של סנאטור...
היו וויכוחים רבים בתוך המשפחה ותמיד שאלנו מה בישראל חושבים??
נכון שזה לא מייצג בשיט אבל בוא נראה סתם בשביל הכיף ובשביל איזה דוגמית קטנה מה אתם חושבים?
בזמן שהותי בארה"ב יצא לי לשוחח רבות עם חבר של בת דודה שלי פעיל פוליטי של אחת המפלגות ועוזר של סנאטור...
היו וויכוחים רבים בתוך המשפחה ותמיד שאלנו מה בישראל חושבים??
נכון שזה לא מייצג בשיט אבל בוא נראה סתם בשביל הכיף ובשביל איזה דוגמית קטנה מה אתם חושבים?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: למי הייתם מצביעים לנשיאות ארה"ב?
מצחיק תמיד שמדברים פה בארץ על איזה נשיא יהיה טוב יותר לישראל ושוכחים שהוא קודם כל נשיא ארה"ב וזה מה שבראש מעייניו .
בכל מקרה, ברור שאם הייתי אמריקאי הייתי מצביע למקיין, אובמה זה גימיק. גם במאה ה-21, אמריקה לא בשלה לנשיא שחור וגם לא לנשיאה, אז מקיין כנראה ייקח את הבחירות.
בכל מקרה, ברור שאם הייתי אמריקאי הייתי מצביע למקיין, אובמה זה גימיק. גם במאה ה-21, אמריקה לא בשלה לנשיא שחור וגם לא לנשיאה, אז מקיין כנראה ייקח את הבחירות.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני הייתי מתביע ג'ון מקיין ובבחירות הבאות אני כבר יוכל להצביע, אבל אני ממש לא יעשה את זה כי אבא שלי אומר שזה סיבוך...
נראה לי שמקיין יהיה יותר טוב לישראל מאובמה ומקלינטון, רפובליקנים הם בד"כ יותר טובים לישראל מדמוקרטים.
נראה לי שמקיין יהיה יותר טוב לישראל מאובמה ומקלינטון, רפובליקנים הם בד"כ יותר טובים לישראל מדמוקרטים.

-
- בריל!
רשמתי מקיין לא בגלל שאני חושב שהוא המועמד הכי טוב, אלא כי אובאמה עושה כל כך הרבה טעויות קריטיות במסע בחירות הזה וחוסר הנסיון המובהק שלו יגרמו לו לעשות טעויות קשות גם בנשיאות.
אובאמה היה צריך לאחד כוחות עם הילרי קלינטון ישר אחרי שהיא פרשה. היא מביאה איתה הרבה נסיון והרבה בוחרים נוספים. רק ההתבטאות שלו אתמול לגבי חלוקת ירושלים או לא מראה את חוסר הנסיון שלו כפוליטיקאי ואת חוסר הרגישות שלו לנקודה הכי רגישה במזרח התיכון- ירושלים.
אובאמה היה צריך לאחד כוחות עם הילרי קלינטון ישר אחרי שהיא פרשה. היא מביאה איתה הרבה נסיון והרבה בוחרים נוספים. רק ההתבטאות שלו אתמול לגבי חלוקת ירושלים או לא מראה את חוסר הנסיון שלו כפוליטיקאי ואת חוסר הרגישות שלו לנקודה הכי רגישה במזרח התיכון- ירושלים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ברק.
כי לאמריקה מגיע מישהו טוב.
כי לאמריקה מגיע מישהו טוב.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
מקיין נראה לי בנאדם יותר מתאים לתפקיד מאשר אובמה.. אובמה נראה כאילו הוא עצמו לא בשל לתפקיד הזה..
- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מקיין
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- EathanZDSG
- דרימיסט מתקדם
ללא ספק מקיין, פשוט יותר מתאים מכל מיני סיבות שחלקם הוזכרו כאן.
War does not determine who is right - only who is left