ממליץ לכם על מסעדת "חסילון" בהרצליה פיתוח, מגוון ענק בתפריט, מנות גדולות ומחירים סבירים מאד.
יש להם ארוחות עסקיות כל השבוע וכל היום במגוון מחירים (אם אתם הולכים 2 אנשים אז תקבלו 50 אחוז הנחה על העסקית השנייה אם תביאו קופון מודפס מאתר האינטרנט שלהם).
הייתי עם המשפחה, לקחתי מנה ראשונה 2 אגרולים, מנה עיקרית נתחי יען (היה טעים מאד). האחרים לקחו סטייק אנטריקוט, פסטה עם פירות ים, פילה סלמון ועוד איזשהו דג, הכל היה טעים ומוצלח.
The Un4givN כתב:שאלה:
מה עדיף? מנגל גיחלים או מנגל גז?
האם באמת יש איזה שהו הבדל בטעם???
אין שום הבדל בטעם. לי יש בבית כבר שנים גריל גז, ואני יכול להגיד לך שזה אותו הטעם בדיוק. רק היתרון בגריל גז זה שאתה לא צריך לעבוד כמו ניגר 20 דקות עד שהאש תידלק ותתפוס את הגחלים, אתה פשוט מדליק ומתחיל ישר לצלות את הבשר, תענוג!
טל, אני כבר כמה שנים טובות הולך ל"חסילון" וזאת באמת מסעדה אדירה!
גם אם אתה לא אוהב פירות ים (שזאת הבעיה עם האחים שלי) אתה יכול לאכול שם ויהיה לך טעים, מסעדה עם מגוון אוכל מעולה!
אני מצטרף להמלצה.
אכלתי בצהריים בTemple Bar החדש בלב המפרץ, היה מעולה!! קדרת מעושנים עם ויינשטפן וסופלה שוקולד לקינוח. יאמי.
בכלל בזמן האחרון התרבו מקומות הבילוי והאוכל שאני יכול לצאת אליהם באיזור וזה ממש משמח אותי, גם לב המפרץ חוזר בגדול, גם רמת ישי ואפילו ביוקנעם פתחו בית קפה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
DivineComedy כתב:אכלתי בצהריים בTemple Bar החדש בלב המפרץ, היה מעולה!! קדרת מעושנים עם ויינשטפן וסופלה שוקולד לקינוח. יאמי.
בכלל בזמן האחרון התרבו מקומות הבילוי והאוכל שאני יכול לצאת אליהם באיזור וזה ממש משמח אותי, גם לב המפרץ חוזר בגדול, גם רמת ישי ואפילו ביוקנעם פתחו בית קפה.
בטמפל בר הזה לא הייתי, אלא רק בזה שבסינמה סיטי בצומת גלילות. בירות מעולות, מבחר מעולה, אבל האוכל לא משהו בכלל... תמיד יש לבשר שלהם טעם לוואי... לא יודעת למה. הכל תמיד לא יושב טוב בבטן אח"כ.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
אני מת על האוכל בקולומבוס, חבל שזה יקר שם. במיוחד אני אוהב במנות הראשונות את הקליפות תפוחי אדמה הממולאות עם גבינה ובייקון, את החלת בצל האגדית, במנות העיקריות אכלתי שם פילה יען, המבורגר, פאהיטס, יש מבחר יפה מאד.