איך אין את הקטע של השבוע לחכות? פשוט במקום לחכות שיגיע בTV, מחכים שיגיע לBT... ואז גם רואים מתי שרוצים ולא תקועים על שעה מסוימת בTV.
אתה לא מבין אנשים שמורידים בגלל שאתה בעצמך בכלל לא יודע איך מורידים חחilai fields #15 כתב:אני לא מבין את האנשים שמורידים סדרות TV....
אין את כל הקטע הזה של לחכות שבוע בשביל לראות מה קרה, כל המתח נעלם.
כ"כ הרבה אנשים עכשיו הולכים לקטול אותי
ראיתי את הפרק הרביעי אתמול. מת על הסדרה הזאת אבל בעונה הזאת רק הפרק הזה התחיל באמת להזיז את העניינים.AlucarDT כתב:מישהו רואה פה ווידס? אחלה עונה יש..
ניר רואה פה קבוע את הסדרה אז הוא יוכל להגיד לך .gils77 כתב:ראיתי היום ביס את הפרק הראשון של דירטי סקסי מוני...או לפי התרגום הישראלי-כסף דארלינג.
היה נחמד ודי עניין אותי, השאלה אם שווה להמשיך לצפות או לוותר עכשיו...כי זה לא היה משהו יוצר מן הכלל, מישהו ראה?
לא רק, אני גם מסכים שכל המתח הולך כשרואים הכל במכה ולא בפעם בשבוע.ilai fields #15 כתב:גרינבורגר גם אתה לא מוריד סדרות מהמחשב?
טוב מאוד, נפתח עצומה
כן כן כן!! סדרה מעולה!! אני במיוחד אוהב את הדמויות ואיך שהן מתפתחות (והקאסט המעולה). עונה שנייה מתחילה בספטמבר.gils77 כתב:ראיתי היום ביס את הפרק הראשון של דירטי סקסי מוני...או לפי התרגום הישראלי-כסף דארלינג.
היה נחמד ודי עניין אותי, השאלה אם שווה להמשיך לצפות או לוותר עכשיו...כי זה לא היה משהו יוצר מן הכלל, מישהו ראה?